sâmbătă, decembrie 2, 2023

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

LifeStyle

Cum să-ți îmbunătățești vederea? Remediul naturist ce te va ajuta

Cum să-ți îmbunătățești vederea? Este bine cunoscut faptul că morcovii conțin beta-caroten, ce este transformat de corpul nostru în Vitamina A. La rândul ei, este un antioxidant foarte importanți pentru menținerea ochilor sănătoși, conform RealBiz.ro

Această legumă, des întâlnită, are beneficii uimitoare. Are proprietatea de a preveni apariția cataractei, orbirea de noapte și degenerescența oculară.

De mici, părinții sau bunicii, ne spuneau cât de bine este să bem suc, sirop sau pur și simplu să mâncăm morcovul crud. Deși, acest remediu nu are capacitatea de a vindeca bolile oculare ce deja există, Poate preveni apariția altora. Iar organismul nostru nu va avea niciodată insuficiență de Vitamina A.

Citește și: Produse naturale pentru îngrijirea inimii. Reduc riscul de infarct și conțin multe vitamine

Cum să-ți îmbunătățești vederea?

Aveți nevoie de o jumătate de kilogram de morcovi, tot atâta lămâie și de miere polifloră. Trebuie de curățat morcovul de coajă și de dat, mărunt, prin răzătoare. Apoi îl puneți într-un borcan ce se închide ermetic. Adăugați lămâia tocată, la fel, mărunt și acoperiți totul cu miere. După, trebuie de închis bine cu capacul. Se pune în frigider sau la un loc răcoros, pentru o perioadă de 5 zile.

Cum se consumă?

Cu aproximativ 30 minute înainte de masă, trebuie să consumați o lingură, de trei ori pe zi. Se recomandă de evitat orice consum de alcool pe perioada tratamentului.

2 comentarii la „Cum să-ți îmbunătățești vederea? Remediul naturist ce te va ajuta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *