luni, decembrie 11, 2023

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Hai sa fim frumoase

Soluții pentru mâini uscate. Cum poți rezolva această problemă foarte simplu?

Soluții simple pentru mâini uscate. Majoritatea oamenilor se ciocnesc cu această problemă, iar medicii vin cu sfaturi diferite. Cel mai des ne confruntăm cu problema mâinilor uscate în perioadele mai reci ale anului, dar sunt și excepții.

Dacă ne spălăm prea des pe mâini sau suntem supuși contactului cu diferite substanțe chimice, de asemenea, este nevoie de a hidrata pielea mâinilor. Haideți să vedem care sunt cele mai eficiente metode recomandate de medici.

Soluții simple pentru mâini uscate

Cea mai eficientă metodă în lupta cu mâinile uscate, este hidratarea lor pe timp de noapte. Asta ar însemna că trebuie de folosit loțiunile, iar apoi de culcat. Se va observa o mare diferență. Este foarte important ca loțiunea pe care o veți folosi să conțină, cel puțin, aceste elemente: ulei de jojoba, glicerina, unt de cacao sau aloe vera.

Citește și: Cum să scapi de mătreață? 3 remedii naturale și eficiente cu lămâie

În sezonul rece, purtați mănuși

Este extrem de important de protejat mâinile, în special, iarna. Datorită aerului rece, mâinile sunt predispuse la uscare și crăpare. Totodată, nu uitați să folosiți mănuși, atunci când spălați vasele. Întrucât folosiți detergent ce conține compuși chimici, mâinile vor avea de suferit.

Folosiți crema de hidrocortizon

Majoritatea oamenilor sunt predispuși inflamației și roșeții mâinilor, datorită pielii uscate. În acest caz, vă poate ajuta crema de hidrocortizon, care va ajuta la calmarea pielii iritate.

De asemenea, medicii au stabilit o legătură între stres și pielea uscată. Ei recomandă, reducerea acestuia sau scoaterea lui definitivă din viață. Astfel, calitatea pielii se va schimba vizibil.

4 comentarii la „Soluții pentru mâini uscate. Cum poți rezolva această problemă foarte simplu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *