Mituri despre relații intime. Probabil crezi și acum în ele

Mituri despre relații intime. Zilnic apar o mulțime de mituri despre relații intime. Este extrem de important să recunoaștem din start, care sunt adevărate și care nu.

Pentru a nu ne lăsa păcăliți, trebuie să ne informăm și să fim la curent cu tot ce se întâmplă. Prin urmare, multă informație falsă apare, iar ce falsă se strecoară și ea periodic.

Mituri despre relații intime

Sucul de ananas modifică gustul spermei

Acest mit este parțial adevărat. Mâncarea, în general, poate influența direct lichidele pe care le secretă organismul nostru. Prin urmare, orice fruct dulce, poate schimba și gustul lichidului seminal.

Femeile nu privesc filme pentru adulți

Această afirmație nu este adevărată. Atât bărbații, cât și femeile privesc astfel de video-uri. Femeile evită să recunoască acest fapt, pentru că se simt jenante.

Citește și: Cei mai puternici nativi din zodiac. Nu le este frică de nimic

Bărbații sunt mai predispuși să înșele decât femeile

Conform datelor statistice, nu este diferență dintre un bărbat și o femei, atunci când este vorba de înșelare. Diferența constă în faptul că femeile nu se laudă, la fel de mult, cum o fac bărbații în cercul lor de prieteni.Filmele pentru adulți pot provoca dependență

Este un mit spulberat de fiecare cercetare. A fost demonstrat că dependența după privirea filmelor pentru adulți, apare doar la 1% din oameni. Iar această cifră este prea mică, pentru a bate alarma.

Citește și: Impactul cafelei fără cofeină pentru organism. Renumitul nutriționist Gianluca Mech mărturisește dacă este bine să o consumăm

Bărbații afro-americani sunt mai dotați

Conform cercetărilor, într-adevăr, bărbații cu culoarea pielii mai întunecată, au penisuri mai mari. Din acest motiv, femeile consideră că ei sunt și mai buni la pat. Dar, o bună parte de femei, consideră că este nu este importantă mărimea, ci calitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *