sâmbătă, decembrie 2, 2023

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Hai sa fim frumoase

Metode eficiente pentru albirea dinților

Metode eficiente pentru albirea dinților. Fiecare din noi, cel puțin, o dată, s-a gândi la faptul de a-și albi dinții. Indiferent, vrem să o face acasă sau la clinici stomatologice, vrem să obținem același rezultat.

Dacă nu te grăbești la stomatolog, poți încerca aceste metode. Ele sunt sigure și eficiente. În doar câteva zile vei observa rezultatul care te va bucura.

Metode eficiente pentru albirea dinților. Suc de lămâie

Din motiv că acidul citric din lămâie atacă smalțul, trebuie de folosit foarte rapid și ocazional. Se adaugă sucul de lămâie în pasta de dinți și se curăță dinții în mod obișnuit. Metoda aceasta te va ajuta să elimini petele de nicotină și cafea de pe dinți.

Citește și: Soluții pentru mâini uscate. Cum poți rezolva această problemă foarte simplu?

Bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu este un abraziv extraordinar în această situație. Trebuie doar de înmuiat ușor peria de dinți și de spălat dinții. Procedura aceasta trebuie de efectuat nu mai des de o dată pe săptămână.Metode eficiente pentru albirea dinților Ulei de măsline

Pentru a obține rezultate, înmuiați periuța de dinți în ulei de măsline și frecați cât mai mult timp. Procedura dată trebuie să dureze nu mai puțin de 7-8 minute.

Cărbune de lemn

Este o metodă puțin cunoscută, însă, destul de eficientă. În prezent, chiar se fabrică paste de dinți ce conțin cărbune de lemn. Zdrobiți-l până se transformă în pudră și amestecați-l cu pasta. Apoi, rămâne doar să vă spălați pe dinți ca de obicei și să clătiți bine gura.

Citește și: Plantele care purifică aerul din casă. Te vor ajuta să menții o atmosferă proaspătă și curată

Coajă de lămâie

Luați o bucată de coajă de lămâie și aplicați-o pe dinți pentru 5-6 minute, ai apoi trebuie de înlăturat. Procedura dată este recomandată nu mai de de 2 ori pe săptămână.

2 comentarii la „Metode eficiente pentru albirea dinților

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *