sâmbătă, decembrie 2, 2023

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Retete

Pârjoale din piept de pui. Sunt extraordinar de delicioase

Pârjoale din piept de pui. Dacă dorești să surprinzi pe cei dragi cu un deliciu nou, cu siguranță, poți opta pentru prepararea acestor pârjoale. Sunt uimitor de gustoase și extraordinar de simplu de gătit.

Ingredientele de mai jos sunt pentru 5 pârjoale, adică pentru doar o persoană. Dacă doriți să gătiți pentru un număr mai mare de persoane, doar înmulțiți cantitatea de ingrediente.

Pârjoale din piept de pui. Ingrediente

  • Un piept de pui
  • Un ou
  • O lingură de făină
  • O lingură de maioneză sau smântână
  • Doi căței de usturoi
  • Sare și piper

Citește și: Sandwich cu șuncă, brânză și ou. Un mic dejun ideal

Modul de preparare

În primul rând trebuie să tocăm bine și mărunt pieptul de pui, împreună cu usturoiul. Apoi pieptul de pui trebuie de pus într-un vas mai mare. Deasupra se adaugă oul, făina și maioneza sau smântâna. La final, deja, putem adăuga sare și piper după gust, și de amestecat bine totul împreună.Pasul doi constă din gătirea propriu-zisă. Punem ulei în tigaie și așteptăm să se încingă. Apoi cu ajutorul unei linguri, punem pârjoalele în tigaie. Nu uitați că ele se vor mări puțin în volum, așa că trebuie de lăsat puțin spațiu între ele. Le prăjiți pe ambele părți, câte 7-8 minute.

Citește și: Musaca de vinete. Rețeta unui prânz copios alături de toți membrii familiei. Rețeta simplă și rapidă, pe care o poate face oricine

Ultimul pas este cel mai simplu. Urmează să le scoatem din tigaie și să le punem într-o farfurie, pe care am așezat din timp un prosop de hârtie, ca să se îmbibe uleiul. Apoi, le aranjăm frumos în farfuria pentru servire servire, alături de salată sau piure de legume. De asemenea, gustul pârjoalelor din piept de pui se combină perfect cu smântână sau sos de smântână cu usturoi și mărar.

One thought on “Pârjoale din piept de pui. Sunt extraordinar de delicioase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *