Salată de paste cu legume crude. O rețetă deosebită și foarte simplă de gătit

Salată de paste cu legume crude. O rețetă ușoară de gătit, ce necesită puține ingrediente. Este foarte ușoară, așa că o poți savura atât la prânz, cât și la cină. Este foarte simplu de gătit, și nu va trebui să depui mult efort pentru a beneficia de un gust demențial.

Deoarece nu sunt supuse termic, gustul divin al legumelor și vitaminele naturale se simt din plin. Iar mulțimea de vitamine și minerale, îți va face corpul să se simtă mai bine.

Salată de paste cu legume crude. Ingrediente:

  • 1 conopidă
  • 1 broccoli
  • 300 grame de spaghetti
  • 250 grame de parmezan
  • 8 roșii cherry
  • 1 castravete
  • 2 tulpini de țelină
  • sare
  • condimente după gust

Citește și: Sandwich cu șuncă, brânză și ou. Un mic dejun ideal

Modul de preparare:

Se prepară foarte ușor. Inițial punem apa la fiert, adăugăm un pic de sare, iar când apa ajunge la 100 grade, punem pastele. Este important ca pastele sa fie „al dente” (ușor ferme la mestecat).

În timp cât fierbe apa, spălăm legumele bine și le tăiem în cubulețe de dimensiuni mici. Le punem într-un vas mare și adăugăm puțină sare, condimente sau sosul preferat.

Când pastele sunt gata, le scurgem de apă și le punem într-un bol pentru servit. Adăugăm puțin cașcaval deasupra și mestecăm. Punem legumele și mai putem presăra încă o dată cu parmezan. Mâncarea este gata. Un deliciu ușor de preparat. Poftă bună.

Citește și: Varză călită cu cârnați. O super rețeta care vă poate salva în orice situație. Simplu și rapid

3 comentarii la „Salată de paste cu legume crude. O rețetă deosebită și foarte simplă de gătit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *