miercuri, februarie 28, 2024

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Horoscop Mihai Voropchievici. Numerele norocoase la Loto pentru fiecare zodie

Numerele norocoase la Loto pentru fiecare zodie. Mihai Voropchievici, renumitul numerolog, a relatat, care sunt numerele norocoase la Loto pentru fiecare zodie în parte.

Maestrul a indicat perioadele când este cel mai favorabil, din punct de vedere financiar să scriem câte un bilet. Dezvăluirile au fost făcute în cadrul emisiunii ”Magia zilei”, la Antena 3.

Numerele norocoase. Zodia Berbec

Dacă v-ați născut între 21 și 31 martie, veți avea parte de mai mult noroc în ultimele două săptămâni ale lunii. Dacă v-ați născut în aprilie, primele două săptămâni din lună sunt cu succes. Numere norocoase: 4, 34, 42, 12.

Zodia Taur

Dacă v-ați născut la finalul lunii aprilie, veți avea parte de mai mult noroc în prima parte a lunii. Dacă v-ați născut în mai, a treia săptămână din lună sunt cu succes. Numere norocoase: 11, 21, 34, 31.

Zodia Gemeni

Dacă v-ați născut la finalul lunii mai, veți avea parte de mai mult noroc în a doua jumătate a lunii. Dacă v-ați născut în iunie, prima parte a lunii este cu succes. Numere norocoase: 31, 14, 25, 29.

Citește și: Ce nu poate suporta fiecare zodie? Astrologii vin cu detaliiNumerele norocoase. Zodia Rac

Dacă v-ați născut la finalul lunii iunie, veți avea parte de mai mult noroc în a treia săptămână a lunii. Dacă v-ați născut în iulie, doar ultimele 10 zile din lună sunt cu succes. Numere norocoase: 22, 14, 9, 18.

Zodia Leu

Dacă v-ați născut în luna iulie, veți avea parte de mai mult noroc în a doua jumătate a lunii. Dacă v-ați născut în august, în prima jumătate a lunii veți avea succes. Numere norocoase: 14, 21, 15, 13.

Zodia Fecioară

Dacă v-ați născut în luna august, veți avea parte de mai mult noroc între zilele 10 și 15 ale lunii. Dacă v-ați născut în septembrie, în a doua jumătate a lunii veți avea succes. Numere norocoase: 22, 12, 15, 19.

Citește și: Cei mai puternici nativi din zodiac. Nu le este frică de nimicNumerele norocoase. Zodia Balanță

Dacă v-ați născut în luna septembrie, veți avea parte de mai mult noroc doar în primele două săptămâni ale lunii. Dacă v-ați născut în octombrie, între zilele de 10 și 20 veți avea succes. Numere norocoase: 31, 23, 41, 22.

Zodia Scorpion

Dacă v-ați născut în luna octombrie, veți avea parte de mai mult noroc între zilele de 7 și 16 ale lunii. Dacă v-ați născut în noiembrie, după ziua de 20 veți avea succesul cel mai mare. Numere norocoase: 14, 29, 10, 38.

Zodia Săgetător

Dacă v-ați născut în luna noiembrie, veți avea parte de mai mult noroc în ultima parte a lunii. Dacă v-ați născut în decembrie, veți avea succe până pe data de 14. Numere norocoase: 19, 38, 37, 2.

Citește și: Cele mai sănătoase zodii. Au un corp puternic și o imunitate rezistentă la diferite boliNumerele norocoase. Zodia Capricorn

Dacă v-ați născut până pe 31 decembrie, veți avea parte de mai mult noroc în prima parte a lunii. Dacă v-ați născut în ianuarie, perioada de 15-25 este cea de succes.. Numere norocoase: 13, 14, 27, 1.

Zodia Vărsător

Dacă v-ați născut la final de luna ianuarie, veți avea parte de mai mult noroc începând cu data de 18 a lunii. Dacă v-ați născut în februarie, norocul va veni între data de 20 și 30. Numere norocoase: 11, 16, 25, 36.

Zodia Pești

Dacă v-ați născut în luna februarie, veți avea parte de mai mult noroc în ultima săptămână a lunii. Dacă v-ați născut în martie, datat de 9 este norocoasă și zilele între 20 și 29. Numere norocoase: 9, 14, 29, 28.

32 de comentarii la „Horoscop Mihai Voropchievici. Numerele norocoase la Loto pentru fiecare zodie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *