La ce boli ești predispus, în funcție de zodie

La ce boli ești predispus, în funcție de zodie? Una dintre cele mai vechi filosofii asupra lumii și a omului este astrologia. Stelele mereu dictau viața oamenilor. Conform stelelor, poți afla mai multe răspunsuri, chiar și la cele mai copleșitoare întrebări.

Stelele pot dicta itinerarul vieții tale, sau doar te pot îndruma. Oferă sfaturi de neprețuit, care trebuie cu grijă însușite. De asemenea, oferă și informații despre bolile ce pot afecta fiecare zodie în parte.

La ce boli ești predispus? Zodia Berbec

Acest nativ mereu analizează și gândește bine înainte să acționeze. Prin urmare, sinuzitele sau problemele stomatologice, sunt cele mai des întâlnite la berbeci.

Zodia Taur

Taurii, cel mai des, suferă de infecții la gât, răceli, amigdale, etc. Iar doamnele în etate, din această zodie, suferă frecvent din cauza tiroidei.

Zodia Gemeni

Aceste persoane sunt sensibile la infecții pulmonare. Pneumonia și bronșita sunt bolile gemenilor, care mai sunt agravate de fumat. Dar, pot avea probleme și cu oasele, suferind de mai multe fracturi.

Citește și: Cei mai puternici nativi din zodiac. Nu le este frică de nimicRac

Majoritatea susțin că la acest nativ, problema sunt mâinile, asociind cu cleștii racului. Însă, statistic, putem observa că suferă mai mult de indigestii, tulburări gastrice și ulcer.

Leu

Leii sunt mai predispuși infarctului miocardic. Acesta are o frecvență de opt ori mai mare decât alte zodii.

Citește articolul integral pe RealBiz.ro

8 comentarii la „La ce boli ești predispus, în funcție de zodie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *