joi, februarie 22, 2024

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Hai sa fim frumoase

Șmecherii ca hainele să reziste mai mult timp. Vor arăta ca în prima zi

Șmecherii ca hainele să reziste mai mult timp. Pentru o bună parte din oameni, hainele au un rol foarte important. Iar articolele vestimentare se pot deteriora foarte repede. Unele se uzează pentru că le porți de mult timp deja, altele, din motiv că nu avem grijă corect de ele.

Pentru a te bucura mai mult timp de hainele pe care le adori, există câteva trucuri. Care sunt acestea, citește mai jos. Cu siguranță vor fi utile pentru tine.

Șmecherii ca hainele să reziste mai mult timp. Adaugă oțet la clătire

Oțetul la clătire, poate oferi o culoare mai intensă și frumoasă hainelor. Ba mai mult, acesta protejează mătasa și haina devine mai rezistentă la rupere.

Trebuie să clătești haina în apă cu oțet și să o lași pentru 5 minute în ea. Apoi, se spală bine ca să nu mai aibă miros. De asemenea, oțetul previne apariție petelor galbene sau chiar îngălbenirea totală a mătasei de culoare albă.

Citește și: 6 secrete de a uimi bărbatul în pat. Fără îndoială nu va rezista în fața taNu pune multe haine în mașina de spălat

Adesea, oamenii pun foarte multe haine într-o singură spălare, pentru a economisi atât timp, cât și apă sau detergent. Prin urmare, acest fapt dăunează hainelor. Majoritatea specialiștilor, susțin că mașina de spălat nu reușește, pur și simplu, să clătească o cantitate mare de haine și vor rezulta haine murdare.

Sortează hainele după material și culoare

Încă un sfat pentru a face hainele mai rezistente, este sortarea acestora după culori, dar și după tipul de material din care sunt făcute. Este nevoie de uitat pe eticheta fiecărui articol vestimentar, și a studia cu atenție inscripțiile.

Un alt sfat este de călcat hainele pe dos. Astfel, va fi protejată partea exterioară în timpul călcării, și această își va păstra mai mult timp strălucirea.

Citește și: Metode eficiente pentru albirea dinților

One thought on “Șmecherii ca hainele să reziste mai mult timp. Vor arăta ca în prima zi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *