sâmbătă, decembrie 2, 2023

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Hai sa fim frumoase

Cum să scapi de mătreață? Remedii cu efect garantat

Cum să scapi de mătreață? Una dintre cele mai dese probleme cu care se întâlnesc oameni este mătreața. Schimbul șamponului nu este o soluție, poate doar agrava situația. Un ingredient important pentru a scăpa rapid de mătreață este lămâia. Se găsește la orice bucătărie.

Apariția mătreții este deranjant prin faptul că arată inestetic, în urma căruia apar diverse complexe. O descoperire este că putem scăpa cu ușurință folosind ingrediente naturale.

Cum să scapi de mătreață? Lămâie cu oțet de mere

Ciuperca ce cauzează mătreața se înlătura cu aciditatea sporită a lamâei și oțetului de mere. Amestecăm 4 linguri de oțet de mere cu 2 linguri de zeamă de lămâie. Substanța se aplică pe scalp.

Clătim bine și lăsam parul să se usuce neforțat, fără uscător. Aceasta metodă se folosește de fiecare dată când spălăm parul până dispare mătreața.

Citește și: Metode eficiente pentru albirea dințilorLămâie cu bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu are proprietăți antifungice, datorită acestei proprietăți este bun în lupta cu mătreața. Se amestecă 2 linguri de bicarbonat de sodiu cu 2 linguri de suc de lămâie, amestecăm bine și punem pe zona cu problemă pe maxim 5 minute. Clătim bine capul cu apă călduță.

Dacă scalpul începe sa te mănânce, este necesar de clătit mai devreme capul. Procedura dată se efectuează repetat, o dată pe săptămână și mătreața va dispărea.

Citește și: Soluții simple pentru mâini uscate. Cum poți scăpa de această problemă rapid?Cum să scapi de mătreață? Lămâie cu ceai

Proprietăți antimicrobiene și antioxidante, posedă ceaiul cu lămâie. Acest mixt este bun pentru calmarea scalpului și înlăturarea mătreții. Se utilizează o cană cu suc de lămâie și jumătate de cană de ceai concentrat. Se aplică pe scalp înainte de a spăla părul. Lăsam pentru jumătate de oră, după care clătim bine.

Balsamul, după spălarea capului, se aplică doar pe vârful parului. Acest remediu se utilizează, cel mult doua săptămâni, de două ori pe săptămână.

Rezultatele se vor vedea imediat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *