Bulete de cașcaval. Un deliciu cu gust extraordinar

Bulete de cașcaval. Indiferent, sunt calde sau reci, buletele de cașcaval, au un gust perceput ca unul minunat. Pentru a prepara acest deliciu este necesar de 40 de minute.

Vei înțelege imediat ca rețeta este ușoară iar cu ajutorul informației de mai jos se vor primi foarte delicioase.

Bulete de cașcaval. Ingrediente

  • 500 de grame cașcaval
  • 5 linguri de făină
  • 2 ouă
  • 5 g de praf de copt
  • o legătură de mărar
  • ulei pentru prăjit
  • sare și piper negru

Metoda de preparare

Cum poți să faci această rețetă? Este totul simplu, nu este necesar să ai experiență.

Întâi de toate, dăm prin răzătoare cașcavalul și îl punem într-un bol mare. Peste el se adaugă 5 linguri de făină, 2 ouă, 5 grame praf de copt, mărarul tocat mărunt, sare și piper după gust. Cu ajutorul linguri amestecăm ingredientele.

Citește și: Gogoși pufoase. Care este secretul celebrilor bucătari?

 



Compoziția iese tare, dacă se primește moale, adăugăm câteva linguri de făină.

Luăm în mână o bucată de aluat și formăm o biluță. După ce am format mai multe bulete,  punem la încins uleiul în cratiță. Când uleiul este gata, adăugam buletele și le lăsăm să se rumenească ușor. Apoi le scoatem și le punem pe prosoape de hârtie pentru a îmbiba uleiul din ele.

Buletele se servesc după preferințele fiecărui, fie calde, fie reci. Este recomandat sa fie servite cu smântâna. Un adevărat deliciu. Poftă bună!

Citește și: Brioșe cu ciocolată. Rețeta perfectă pentru un desert rafinat bogat în mirosuri. Rețeta se gătește în doar 40 de minute

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *