miercuri, februarie 28, 2024

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Horoscop săptămânal 10-16 mai 2021. Previziuni complete. Berbecii și Taurii vor avea unele dezamăgiri comune, iar Gemenii vor avea o săptămână plină de emoții

Horoscop săptămânal 10-16 mai 2021. Astrologii menționează că această săptămână va fi una destul de dificilă din punct de vedere financiar pentru unele de zodii. Dar,  altele vor afla mai multe secrete despre persoanele care îi înconjoară și vor pune mai multe întrebări

Horoscop săptămânal 10-16 mai 2021

Află ce au pregătit astrele pentru săptămâna 10-16 mai 2021. Astrologii avertizează unii nativi să fie atenți la propria sănătate.

Horoscop săptămânal 10-16 mai 2021. Zodia Berbec

Acest nativ va avea o săptămână plină de enigmă la capitolul dragostei și la serviciu. Din păcate, vor descoperi un secret legat de o persoană și se vor dezamăgi în ea. Totodată, poziția astrelor spune că veți avea noroc la bani în această săptămână, iar investițiile sunt binevenite. Aveți grijă de sănătate voastră și țineți cont de afecțiunile pe care le aveți deja.

Zodia Taur

Taurii în această săptămână vor fi sensibili și vor reacționa foarte acut la unele vești. De asemenea, în această perioadă veți fi dezamăgi sau în cineva foarte apropiat sau în propria persoană. Aveți mare grijă când vorbiți despre detalii persoanele, s-ar putea să vă treziți că toată lumea problemele pe care le aveți. Mare grijă la bani, riscați să-i cheltuiți pe lucruri care nu merită.Zodia Gemeni

Gemenii vor trece prin contraste mari și emoții puternice. Cu toate că aveți mai multe probleme la comunicare, veți obține ce vă doriți. Astfel, poziția planetelor vă asigură că veți avea o săptămână plină de dragoste și momente memorabile. Poziția planetelor spune că veți avea și noroc la bani. Astfel, bugetul personal va crește considerabil.

Zodia Rac

Racii fac primii pași spre succesul lor. În această săptămână veți plânge și veți râde concomitent. Poziția astrelor sugerează că urmează unele schimbări pe plan sentimental. Este timpul să faceți alegerea care vă va duce spre succes și nu mai permiteți să fiți judecați pentru trecutul vostru. Este o săptămână cu un impact emoțional puternic.

Citește și: Zodii îndrăznețe și zodii timide. Care sunt cei mai curajoși nativi?Horoscop săptămânal 10-16 mai 2021. Zodia Leu

Zodia Leu este plină de foc și pasiune în această săptămână. Urmează să încerce ceva nou în relațiile intime. Astfel, relația cu partenerul va urca la o nouă etapă. Vă simțiți foarte bine, chiar dacă aveți unele probleme financiare. De asemenea, astrele recomandă la capitolul carieră, să depuneți mai mult efort.

Zodia Fecioară

Fecioarele au o săptămână plină de vești bune și emoții copleșitoare. Se pare că vine o perioadă de succes în carieră și respectiv, veți reuși să acumulați mai multe resurse financiare pentru un obiect scump sau poate chiar o călătorie. Cu toate acestea, astrologii trag un semnal de alarmă la capitolul sănătate. Vă recomandă să fiți mai prudenți când vă aflați într-o mașină sau transport public.

Citește și: Horoscop Mihai Voropchievici. Numerele norocoase pentru fiecare zodie. Cu ajutorul lor, îți poți mări șansele de câștig la LotoHoroscop săptămânal 10-16 mai 2021. Zodia Balanță

Cei născuți sub semnul zodiacal Balanță, vor fi foarte mândri pentru mai multe succese legate de serviciu sau afaceri. Devin mult mai pragmatici și își vor rezolva rapid problemele care apar. Se vor ciocni cu unele probleme legate de bani, dar cineva insistă să vă ajute. Astrele vă recomandă să fiți mai prudenți cu sănătatea, pentru că programul haotic vă poate extenua emoțional și fizic. Din cauza stresului pot apărea mai multe maladii.

Horoscop săptămânal 8-14 februarie 2021. Zodia Scorpion

Scorpionii sunt foarte grăbiți și nervoși în această săptămână. Nu au reușit să se odihnească în weekend și încep săptămâna cu mai multe amânări. În schimb, la capitolul banilor vă puteți lăuda cu mai multe succese, pentru că reușiți, în sfârșit, să obțineți o sumă de bani mult dorită.

Zodia Săgetător

Libertatea de gândire permite Săgetătorului să se implice în proiecte noi, care în viitor o să-i fie de folos. Este o perioadă benefică pentru a încerca ceva nou în relația cu partenerul de cuplu. Dacă nu aveți o persoană iubită, în această săptămână veți face primii pași pentru a cuceri o persoană pe care o simpatizați de ceva timp.

Citește și: Zodii cu simțul umorului extraordinar. Vei râde cu lacrimi alături de eleHoroscop săptămânal 10-16 mai 2021. Zodia Capricorn

În prima parte a săptămânii, Capricornii își vor face mai multe griji de probleme familiale, care au intervenit foarte neașteptat în viața lor. În a doua parte a săptămânii se vor ciocni cu dificultăți legate de bani, care din păcate vă dau mari bătăi de cap. De asemenea, astrologii vă recomandă să aveți grijă de sănătatea voastră și să nu exagerați cu mâncarea nesănătoasă. Ați putea avea și o intoxicație!

Zodia Vărsător

Vărsătorii vor avea o săptămână plină de evenimente. Multe din ele vor fi plăcute, dar vor interveni și discuții mai puțin drăguțe, care fără îndoială, o să vă pună pe gânduri. Din fericire, la capitolul banilor stați un pic mai bine, dar tot nu sunteți mulțumiți de salariul lunar pe care îl aveți.

Zodia Pești

Peștii își vor îmbogăți viața intimă cu mai multe experimente. De asemenea, veți primi mai multe răspunsuri la final de săptămână legate de viitorul vostru. Poziția planetelor spune că veți avea dureri de cap sau poate chiar dureri de dinți pe care trebuie urgent rezolvate, nu doar cu niște pastile, dar cu vizite la medic.

Citește și: Cine te bârfește pe la spate, în funcție de zodie? Află informații noi, prezentate de astrologi

5 comentarii la „Horoscop săptămânal 10-16 mai 2021. Previziuni complete. Berbecii și Taurii vor avea unele dezamăgiri comune, iar Gemenii vor avea o săptămână plină de emoții

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *