marți, decembrie 5, 2023

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Horoscop săptămânal 7-13 iunie 2021. Pe Gemeni îi așteaptă o săptămână dificilă, iar Berbecii se vor implica în unele proiecte

Horoscop săptămânal 7-13 iunie 2021. Această săptămână va fi plină cu de toate. Unii nativi își vor găsi dragostea vieții, iar alții, noi surse de venit. Va trebui să scăpăm de energiile negative și să ne rezolvăm problemele ce țin de sănătate.

Horoscop săptămânal 7-13 iunie 2021.

Află aici, ce au pregătit stelele în săptămâna 7-13 iunie 2021, pentru zodia ta. Dacă îți cunoști ascendentul, ar fi mai bine să-i citești horoscopul lui și apoi pe cel al zodiei tale.

Zodia Berbec

Zodia Berbec se va implica din ce în ce mai mult în activitățile profesionale și va avea tot mai puțin timp pentru viața personală. În cazul în care vrei să ajungi la o nouă etapă în carieră, în această săptămână, e timpul potrivit. Poziția astrelor arată că vei avea parte de o susținere morală, dar și financiară în tot ce vei face.

Zodia Taur

Taurii vor avea parte de o săptămână destul de haotică, dar zâmbetul pe buze nu  să-i lipsească. E nevoie de multă de meditație, echilibru și de o clarificare a priorităților și ideilor tale. De asemenea, stelele marchează că această săptămână nu este una în care să acționezi cu impulsivitate, deoarece ai putea să faci mai rău în anumite parteneriate sau relații.

La final de săptămână vei primi o veste ce-ți va bucura sufletul!

Citește și: Horoscopul verii 2021. Unele zodii vor avea mult noroc în dragoste, iar altele și în domeniul profesional
Zodia Gemeni

Zodia Gemeni va trece prin multe momente dificile în această scurtă perioadă și poate chiar va lua o decizie importantă. E nevoie să mergi pe un drum mai dificil pentru a putea ajunge la ceea ce îți dorești cu adevărat. Poziția stelelor arată că ai noroc la bani la final de săptămână și sunt șanse să-ți procuri un obiect pe care îl doreai de ceva vreme.

Zodia Rac

Racii dacă vor acționa cu tact și onest, vor salva oportunități importante pe care să le fructifici pe viitor. Poziția astrelor arată că au un mare noroc la bani, în special la final de săptămână. Relațiile de orice fel sunt bine evidențiate în această perioadă. Vei avea șanse să legi parteneriate și prietenii noi, iar aspectele romantice te vor bucura nespus.

Citește și: Zodii norocoase la bani în iunie 2021. Chiar din prima lună de vară, acești nativi se vor îmbogăți
Horoscop săptămânal 7-13 iunie 2021. Zodia Leu

Leii sunt atenți mai mult la bani și muncă în această săptămână. Vor să își schimbe situația financiară și după mai multe zile de muncă vor obține ce și-au dorit de ceva vreme. La capitolul sănătate pot apărea unele simptome care o să vă îngrijoreze și poate chiar o să vizitați un medic.

Zodia Fecioară

Poziția stelelor arată că zodia Fecioară poate obține succesele dorite de mult timp și se bucură de atenția unor oamenii influenți. În general, au o săptămână productivă în care o să demonstreze că merită mai mult. La final de săptămână puteți avea parte de o vizită sau un sunet neașteptat de la o persoană din trecut. Trebuie să vă gândiți bine dacă o vreți și în prezent.

Citește și: Horoscop lunar iunie 2021. Leii vor primi vești bune chiar de la început de lună, iar Săgetătorii au șanse să se îmbogățească
Horoscop săptămânal 7-13 iunie 2021. Zodia Balanță

Balanțele vor avea o săptămână ușoară, dar un pic tensionată pe data de 10 și 11 aprilie. Trebuie să acordați atenția necesară documentelor pe care urmează să le semnezi, ca să nu pierzi din vedere anumite detalii. Oportunitățile continuă să apară. Iar la final de săptămână pot apărea șanse să vă creșteți veniturile.

Zodia Scorpion

Scorpionii se bucură de un noroc la dragoste și au șanse să repare unele greșeli din trecut. La capitolul sănătate, lucrurile încep să devină mai bune, în special după niște analize. Astrologii vă recomandă să comunicați lucrurile direct, pentru a nu lăsa loc de critici sau suspiciuni.

De asemenea, nu vă grăbiți să faceți schimbări radicale, mai întâi de toate cereți sfaturi de la oameni înțelepți.

Zodia Săgetător

Zodia Săgetător are nevoie de timp pentru sănătatea lor fizică și psihică, dar va trebui să sugerați acest lucru celor din jurul vostru, pentru a nu vă stresa. La mijloc de săptămână există niște șanse să obții o sumă, care te va ajuta să rezolvi o parte din problemele care vin peste tine.

Poziția stelelor mai arată că există o persoană în această perioadă care nu vă poate suporta și demonstrează acest lucru.

Citește și: 3 cupluri de zodii care pot forma o căsnicie rezistentă. Dragostea unul pentru celălalt pentru ei este pe primul loc
Horoscop săptămânal 7-13 iunie 2021. Zodia Capricorn

Astrologii menționează că doar cu ajutorul muncii și seriozității, puteți obține succes în această perioadă. În special, la capitolul bani. Poziția stelelor arată că aspectele financiare sunt bine evidențiate și trebuie să vă folosiți de acest lucru. La final de săptămână veți primi o veste, care o să vă îngrijoreze.

Zodia Vărsător

Vărsătorii sunt mai echilibrați în această săptămână și nu se grăbesc să se arunce în orice aventură. De asemenea, astrologii menționează că acest nativ trebuie să aibă grijă la oamenii care dau sfaturi. Nu vă lăsați influențați. În aceste zile aveți posibilitatea de a pleca într-o vizită importantă sau chiar într-o mini vacanță.

Zodia Pești

În această săptămână lucrul în echipă aduce multe roade, pentru că zodia Pești știe foarte bine să se manifeste și să scoată în evidență trăsăturile de lider. De asemenea, la început de săptămână vei fi contactat de o persoană din trecut și trebuie foarte bine să te gândești dacă o mai vrei în prezentul tău.

Citește și: Unde vei găsi dragostea în iunie 2021? Fiecare zodie trebuie să viziteze aceste locuri pentru a nu rata șansa

2 comentarii la „Horoscop săptămânal 7-13 iunie 2021. Pe Gemeni îi așteaptă o săptămână dificilă, iar Berbecii se vor implica în unele proiecte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *