sâmbătă, decembrie 2, 2023

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Cine te bârfește pe la spate, conform zodiei? Astrologii au dat cărțile pe față

Cine te bârfește pe la spate, conform zodiei? Chiar dacă vrem să fim prieteni cu toată lumea, totuși sunt unele persoane cărora putem să nu le placem. Astfel, ele ar putea inventa lucruri noi și să ne bârfească pe la spate.

Cine te bârfește pe la spate, conform zodiei?

Mai jos sunt prezentați nativii care îți pot zâmbi în față, iar pe la spate să te bârfească. Trebuie să manifești maximă prudență atunci când ești în dialog cu ele.

Zodia Berbec

Dacă te-ai născut sub semnul zodiacal Berbec, ai putea fi bârfit de către Vărsători și Balanțe. Motiv pentru care o fac este aroganța pe care o manifești în raport cu alții.

Zodia Taur

Nativul Leu va fi cel care te va bârfi cel mai mult, datorită incompatibilității voastre. Vei fi criticat pentru lene și încăpățânare.

Citește și: Cei mai puternici nativi din zodiac. Nu le este frică de nimic
Zodia Gemeni

Trebuie să ai grijă când spui vreun secret, în special când îl spui persoanei din zodia Fecioară sau Pești. Ei ar putea să te trădeze în momentul când nu te aștepți. Iar dacă află ceva de la tine, le va spune lumii întregi.

Zodia Rac

Zodia Capricorn te-ar putea păcăli, făcându-se psihologul tău. Astfel îți va oferi o susținere falsă, pentru a afla punctele tale vulnerabile.

Citește și: Cele mai organizate zodii. Au o atitudine foarte serioasă și când se apucă de un lucru îl duc până la capăt
Cine te bârfește pe la spate?

Zodia Leu

Ai grijă dacă în cercul tău de cunoscuți este vreun Scorpion. Dacă ți-a demonstrat loialitatea și prietenia, poți sta fără griji, însă dacă nu, ar fi bine să stai departe de el.

Zodia Fecioară

Săgetătorii și Peștii te pot bârfi pe la spate, dar și să te atace verbal. Păstrează o distanță cu ei, pentru că ar putea să te facă de râs.

Citește și: Ce nu poate suporta fiecare zodie? Astrologii vin cu detalii
Cine te bârfește pe la spate?

Zodia Balanță

Opusul zodiei tale este Berbecul. Acesta te va bârfi ori de câte ori are ocazia. Ai putea fi acuzat de lipsa de curaj și de intenții nesincere.

Zodia Scorpion

Trebuie să fii foarte prudent cu persoanele din zodia Taur, indiferent dacă îți este prieten sau dușman. Acesta s-ar putea să te înjosească în fața prietenilor și să te descurajeze.

Zodia Săgetător

Nu are nicio importanță atitudinea ta față de Gemeni. Acești oricum o pot face pe jertfele, spunând la toată lumea că le vrei rău. Ai mare grijă!

Citește și: Cele mai geloase zodii. Acești nativi trăiesc cele mai puternice emoții și pot fi geloși chiar și pe o frunză
Cine te bârfește pe la spate?

Zodia Capricorn

Relația cu persoanele din zodia Rac sunt destul de bizare. Sunt perioade când vă iubiți, dar și când vă detestați. Ar fi bine să manifești mai multă prudență când aceștia sunt în preajmă.

Zodia Vărsător

Ai mare grijă la Lei și Scorpioni. Aceste zodii ar putea pretinde că fac totul pentru binele tău, dar nu vor ezita nici o ocazie de a te bârfi.

Zodia Pești

Ești o fire sensibilă, fapt care îi permite zodiei Fecioara să te scoată din minți. Uneori te poate bârfi doar pentru satisfacție proprie.

Citește și: Horoscop Mihai Voropchievici. Numerele norocoase la Loto pentru fiecare zodie

8 comentarii la „Cine te bârfește pe la spate, conform zodiei? Astrologii au dat cărțile pe față

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *