Cum să-ți îmbunătățești relația și viața intimă în funcție de zodie? Astrologii oferă sfaturi pentru a păstra focul în pat

Cum să-ți îmbunătățești relația? Astrologii vin cu mai multe informații picante pentru ca fiecare zodie împarte să își îmbunătățească viața intimă.

Fiecare persoană este unică și are propriile preferințe. Astfel, trebuie să ținem cont de dorințele partenerului, în special de cele din pat. Astfel, pentru a păstra dragostea puternică, ar fi bine să cunoști ce preferințe are fiecare zodie.

Cum să-ți îmbunătățești relația? Berbec

Acest nativ poate să îți îndeplinească orice dorință. Este extrem de iubitor și îi place să țină situația sub control. Experimentele în pat sunt binevenite. Dacă partenerul tău este născut în această zodie, ar trebui să știi că are un mare apetit pentru relații intime. Prin urmare, ai putea să nu-i faci față, și totul să se transforme într-o povară pentru tine.

Citește și: Mituri despre relații intime. Probabil crezi și acum în ele

Cum să-ți îmbunătățești relația? Taur

Taurii sunt foarte sentimentali, iar relațiile intime este slăbiciunea lor. Afecțiunea le place să fie manifestată prin palpare. Le place să fie atinși și să atingă. Masculul taur ar putea să te satisfacă, dar nu trebuie să te aștepți la minuni.

Gemeni

Acest nativ mai este numit Maestrul seducției. Este foarte creativ și te poate uimi mereu cu ceva nou. Astfel, niciodată nu te vei plictisi cu el în pat. Rutina nu este despre ei. Tot timpul vor veni cu idei noi, în așa mod ca să te surprindă.

Citește integral articolul pe RealBiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *