sâmbătă, decembrie 2, 2023

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Horoscop săptămânal 28 iunie – 4 iulie 2021. Pentru Scorpioni se așteaptă o săptămână plină de armonie și dragoste, iar Săgetătorii vor fi gata să cucerească lumea

Horoscop săptămânal 28 iunie – 4 iulie 2021. În această perioadă unele lucruri merg mai lent pentru unii dintre nativi iar alții se vor confrunta cu probleme în cuplu. Este recomandat să evitați situații de stres, deoarece s-ar putea să pierdeți totul.

Horoscop săptămânal 28 iunie – 4 iulie 2021

Previziuni neașteptate. Va fi o perioadă tensionată pentru câteva zodii iar alți trei nativi vor primi o lovitură neașteptată.

Zodia Berbec

Veți începe săptămâna cu o dispoziție foarte bună. Sunteți bine dispus pentru a vă implica în diferite proiecte. Vă plac provocările și nu le ezitați. Va surveni un moment deosebit în viața dumneavoastră. Savurați fiecare moment care vi-l oferă viața. Investiți în propriile dorințe.

Zodia Taur

Pentru nativii acestei zodii se așteaptă o săptămână puțin mai dificilă,deoarece s-au acumulat mai multe probleme care așteaptă să fie rezolvate urgent. Nu vă grăbiți să luați decizii pripite. Nu este recomandat să investiți bani la moment. Însă s-ar putea să primiți o sumă de bani de la cineva apropiat.

Citește și: Horoscopul verii 2021. Unele zodii vor avea mult noroc în dragoste, iar altele și în domeniul profesional
Zodia Gemeni

Pentru Gemeni va fi o perioadă tensionată. Stăpâniți emoțiile, deoarece din cauza lor nu veți putea lua decizii corecte. Evitați la maxim discuțiile cu persoanele care caută ceartă. Spre finalul săptămânii o persoană vă va strica toate planurile.

Zodia Rac

Nativii zodiei Rac se pun pe analiză,din cauza unor dubii create asupra unei situații sau a unei persoane. Aveți unele neclarități cu sănătatea, însă nu vă descurajați. Dacă simțiți nevoia de a cere un ajutor, nu ezitați. Deoarece, persoanele care vă înconjoară, vor face acest lucru cu drag. Singur, nu le reușiți pe toate.

Citește și: Zodii norocoase la bani în iunie 2021. Chiar din prima lună de vară, acești nativi se vor îmbogăți
Horoscop săptămânal 28 iunie – 4 iulie 2021. Zodia Leu

Săptămâna va începe cu o conversație productivă pentru un viitor mai bun. Nu aveți un echilibru. Ar fi bine să fiți mai stabil. Cu ajutorul persoanelor din împrejur veți trece de această perioadă. Deoarece au apărut unele probleme mari, încercați să le clarificați cu ajutorul celor care vă oferă această posibilitate. Evitați situațiile de conflict.

Zodia Fecioară

În această săptămână veți fi în situații de panică,din cauza stresului cauzat la locul de muncă sau în plan amoros. Și în plan financiar veți avea unele neplăceri. La capitolul sănătate sunteți stabil. Ați scăpat de o afecțiune care vă deranja de o perioadă.

Citește și: Horoscop lunar iunie 2021. Leii vor primi vești bune chiar de la început de lună, iar Săgetătorii au șanse să se îmbogățească
Horoscop săptămânal 28 iunie – 4 iulie 2021. Zodia Balanță

Vă așteaptă o perioadă plină de succes în plan profesional. Este un timp favorabil pentru dezvoltare. Spre finalul săptămânii veți avea un venit plăcut sau veți primi un adaos. Câștigul dat vă va oferi siguranța pentru viitor.

Zodia Scorpion

Se așteaptă o săptămână plină de armonie și dragoste. Urmează o perioadă în care trebuie să dați dovadă că sunteți sincer. La locul de muncă totul este stabil, însă s-ar putea să obțineți un premiu. Nu vă grăbiți să cheltuiți toți banii acumulați.

Citește și: Zilele norocoase pentru luna IUNIE 2021. Astrologii au stabilit care sunt zilele concrete în care fiecare zodie are mai mult noroc la dragoste, bani și carieră
Zodia Săgetător

Sunteți gata pentru a cuceri lumea. Luptați cu toate puterile pentru visurile dumneavoastră. Munciți cu toată dăruința și veți obține succesul dorit. În curând vă veți bucura de o perioadă de glorie. Demonstrați oamenilor care vă înconjoară, de ce sunteți în stare.

Horoscop săptămânal 28 iunie – 4 iulie 2021. Zodia Capricorn

Pentru Capricorni se așteaptă o perioadă tensionată. Fiți mai precauți la unele lucruri, cum ar fi când conduceți mașina sau faceți lucrări de reparații. Se prevede un accident, de aceea fiți cu ochii în patru. Alimentați-vă corect și aveți grijă de sănătatea dumneavoastră.
Zodia Vărsător

Sunteți bine dispus pentru cunoștințe noi și a împărți emoțiile pozitive cu persoanele care vă înconjoară. Probabil la finalul săptămânii să vă bucurați de o surpriză din partea celor dragi. Se așteaptă o perioadă minunată pentru dumneavoastră, deci nu refuzați din start ideile care vin de la cei din împrejur.

Zodia Pești

Veți avea o ofertă care nu o veți putea refuza. Este momentul potrivit pentru a începe să descoperiți lumea. Deoarece ați fost dezamăgit de majoritatea persoanelor, ar fi bine să mai acordați încă câte o șansă. Fiți mai precaut la unele cumpărături și nu irosiți banii pe lucruri nejustificate.

Citește și: Unde vei găsi dragostea în iunie 2021? Fiecare zodie trebuie să viziteze aceste locuri pentru a nu rata șansa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *