miercuri, februarie 28, 2024

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Horoscop săptămânal 19-25 iulie 2021. Scorpionii vor avea de rezolvat mai multe sarcini, iar Săgetătorii se vor implica în noi proiecte

Horoscop săptămânal 19-25 iulie 2021. Astrologii prevăd o săptămână grea în plan financiar pentru unii nativi. Însă alți nativi vor afla adevărul despre persoanele care îi înconjoară.

Horoscop săptămânal 19-25 iulie 2021.

Nativii Taur și Berbec vor rămâne dezamăgiți, iar pentru Gemeni săptămâna va fi reușită în plan amoros.

Zodia Berbec

Nativii acestei zodii vor fi surprinși de momente pline de surprize, de către colegii de serviciu și de persoana iubită. Cu părere de rău vă veți dezamăgi într-o persoană. Astrele prevăd norocul banului și momente potrivite pentru investiții. Fiți mai precauți la sănătatea dumneavoastră și la momentele care vă deranjează.

Zodia Taur

Sensibilitate este la maximum. Nativii Taur au o reacție aspră asupra unor vești neplăcute. În această perioadă vă veți dezamăgi în sine sau cineva drag. Fiți mai precauți asupra vorbelor, cu cine aveți o discuție, deoarece s-ar putea să afle toată lumea secretele dumneavoastră. De asemenea fiți precauți și în plan financiar, deoarece riscați să cheltuiți pe lucruri inutile.

Citește și: Horoscop lunar iulie 2021. Gemenii vor fi îndrăzneți și vor demonstra că pot face orice, iar Leii își vor stăpâni mai bine emoțiile
Zodia Gemeni

Vă așteaptă o perioadă cu emoții mari. Atinge-ți scopul propus, cu toate că vă este dificilă comunicarea. Astrologii prevăd o săptămână plină de iubire. Astfel, se prevede și norocul în bani. Fiți înțelegători, căci bugetul se va mări.

Zodia Rac

Sunteți pe calea cea dreaptă spre realizarea visului. Urmează o săptămână cu dispoziții diferite. Astfel veți avea și schimbări în plan amoros. Nu mai permiteți să fiți judecați pentru trecut. Acum este momentul ideal pentru alegeri corecte. Este o săptămână puternică.

Citește și: Unde îți vei găsi dragostea în luna IULIE 2021? Cele mai clare previziuni din partea celor mai buni astrologi
Horoscop săptămânal 19-25 iulie 2021. Zodia Leu

Această perioadă este plină de pasiune pentru nativii acestei zodii. Veți avea încercări noi în relațiile intime iar relația va trece la o etapă nouă. Sunteți urmărit de probleme financiare, însă acest aspect nu vă deranjează. Evoluați în plan profesional. Munciți mult și veți avea succesele dorite.

Zodia Fecioară

Urmează o săptămână de noutăți și emoții deosebite. Urmează o perioadă minunată în plan profesional, de aceea încercați să acumulați bani buni pentru călătorii sau obiecte scumpe. Fiți mai precauți la sănătate, îndeosebi când vă aflați la volan sau în mijlocul de transport.

Citește și: Zilele norocoase în luna iulie 2021, conform semnului zodiacal. Află în ce zile îți va bate norocul la ușă
Horoscop săptămânal 19-25 iulie 2021. Zodia Balanță

Urmează o săptămână plină de succese în plan profesional. Veți fi mândri de sine. Rezolvați problemele apărute foarte rapid. Veți avea unele momente dificile în plan financiar, însă cineva insistent vă va ajuta să ieșiți din acest moment. Din cauza programului neclar pe care îl aveți, s-ar putea să vă deranjeze sănătatea. Iar din cauza stresului, apară diverse afecțiuni.

Zodia Scorpion

Nativii acestei zodii se grăbesc și sunt mereu cu nervii la pământ. Din cauza lipsei odihnei în weekend, săptămâna începe cu amânări în toate planurile. Iar la capitolul financiar, sunteți bravo, deoarece reușiți să adunați suma dorită.
Zodia Săgetător

Sunteți liberi în imaginație, iar acest moment vă permite să vă implicați în proiect interesante. Este o perioadă minunată pentru descoperiri noi în plan amoros. Dacă nu aveți persoana iubită, în această perioadă veți face primii pași pentru a crea ceva frumos.

Horoscop săptămânal 19-25 iulie 2021. Zodia Capricorn

În prima jumătate a săptămânii veți fi ocupat totalmente cu unele probleme familiale, apărute recent. Iar în a doua jumătate a săptămânii veți avea de înfruntat momente în plan financiar. Astrologii vin cu previziuni, să aveți grijă la alimentație și la sănătatea dumneavoastră. S-ar putea să aveți o intoxicație.

Citește și: În ce anotimp ar trebui să te căsătorești, în funcție de zodie. Află ce spun stele despre nunta ta
Zodia Vărsător

Pentru nativii acestei zodii se planifică o săptămână plină de evenimente. Majoritatea vor fi plăcute, însă vor fi prezente și discuții neplăcute, care vă vor pune pe gânduri. Cu părere de bine în plan financiar stați stabil, însă la fel nu sunteți mulțumiți de venitul primit.

Zodia Pești

Datorită experimentelor, viața amoroasă se va diversifica. Spre finalul săptămânii veți avea parte de mai multe surprize legate de viitor. Astrele prevăd unele dureri de cap sau de dinți, care ar fi bine tratate la timp, nu doar cu pastile, dar cu înscriere la medic.

Citește și: Zodii norocoase la bani în iulie 2021. În această lună se vor îmbogăți patru nativi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *