luni, decembrie 11, 2023

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Cupluri de zodii care nu sunt compatibile. Au zero șanse să fie împreună

Cupluri de zodii care nu sunt compatibile. Unele persoane au mari probleme cu partenerul. Adesea, se întâmplă acest fapt, pentru că nu au compatibilitate zodiacală. Înainte de a începe o relație, este important de verificat acest lucru.

Cupluri de zodii care nu sunt compatibile.

Dacă observi că ceva nu funcționează bine în relația cu partenerul, citește acest articol pentru a înțelege dacă aveți șanse în continuare

Zodia Berbec

Acest nativ mereu tinde să fie un lider. Datorită acestui fapt, nu se poate cupla cu mai multe zodii. Capricornul, Fecioara, Taurul și racul cred despre nativul Berbec că acesta este indiferent și nerăbdător. Iar Peștii și Scorpionul îl găsesc, nepoliticos, grosolan și nesăbuit.

Probabil, o pereche bună ar putea forma cu nativul Leu. Astfel, ambele zodii se respectă reciproc și se înțeleg de minune.

Zodia Taur

Taurii sunt senzuali și romantici. Au unele defecte care nu-i lasă în pace pe unii nativi. Astfel, zodia Gemeni, Săgetător, Berbec și Vărsător nu au nici o șansă creeze un cuplu împreună cu un Taur.

În schimb, zodia Pești este candidatul ideal pentru a forma o relație de lungă durată. Acesta este visător și poate îndeplini mai multe dorințe ale Taurului.

Citește și: Cei mai puternici nativi din zodiac. Nu le este frică de nimic
Cupluri de zodii care nu sunt compatibile.

Zodia Fecioară

Dacă te-ai născut sub semnul zodiacal Fecioară, acest fapt înseamnă că nu ai nici o șansă să te cuplezi cu Gemeni, Berbec, Vărsător, Săgetător și Leu.

Chiar dacă ai unele neînțelegeri și cu Scorpionul, probabil acesta este varianta cea mai bună pentru tine. Îți va putea scoate pasiunea interioară, la suprafață.

Zodia Capricorn

Capricornii sunt extrem de serioși și pragmatici, fapt care îi face incompatibili cu mai multe semne zodiacale.

Berbecii, Vărsătorii, Leii, Gemenii și Săgetătorii nu vor găsi limbă comună cu un Capricorn. Astfel, o relație între aceștia se va termina foarte repede. În schimb, Racul îl va înțelege de minute, îi va oferi toată susținerea și va fi loial toată viața.

Citește și: Zodii feminine care nu se rușinează să fure bărbații altora. Ele își pot permite multe lucruri

10 comentarii la „Cupluri de zodii care nu sunt compatibile. Au zero șanse să fie împreună

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *