marți, decembrie 5, 2023

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Horoscop săptămânal 9-15 August 2021. Leii au dorință de schimbări, iar Fecioarele trebuie să fie mai selectivi în oameni

Horoscop săptămânal 9-15 August 2021. Astrologii au creat previziunile complete pentru fiecare zodie împarte. Stelele arată că Scorpionii și Săgetătorii se vor lega cu niște oamenii periculoși și vor avea parte de evenimente mai dubioase. Iar Balanțele sunt norocoșii zodiacului în această săptămână, întrucât vor avea parte de o perioadă plină de dragoste.

Horoscop săptămânal 9-15 August 2021.

Află aici, ce au pregătit stelele pentru săptămânal 9-15 August 2021, conform zodiei tale. Dacă îți cunoști ascendentul, ar fi mai bine să-i citești horoscopul lui și apoi pe cel al zodiei tale.

Zodia Berbec

Zodia Berbec va avea parte de o situație plăcută din viața ei, care le va schimba părerea despre  o persoană. În această săptămână vor fi enervați, dar și fericiți din cauza unui om apropiat.

Aveți nevoie de mai mare răbdare și chiar înțelepciune. Astrele mai arată că în această perioadă vă așteaptă o alegere legată de viața sentimentală.

Zodia Taur

Zodia Taur va evolua foarte mult în această săptămână și vor demonstra că sunt capabili să rezolve singuri problemele, pentru că sunt suficienți de maturi.

Un om apropiat își face mare griji de voi, în unele momente chiar exagerează, dar scorpionii trebuie să fie mai înțelegători. La final de săptămână vor deveni mai siguri în propriile forțe după ce vor afla o noutate bombă.

Citește și: Horoscop lunar AUGUST 2021. Fecioarele au vești bune pe plan amoros, iar Balanțele vor avea succes în carieră
Zodia Gemeni

Gemenii vor avea o săptămână în care vor fi nevoiți să își arate mai multe abilități acumulate pe parcursul anilor. În ciuda unor discuții tensionate își găsesc puterea de a asculta inima lor, nu părerea oamenilor din jur.

Poziția planetelor mai arată că s-ar putea să aveți niște accidente în care puteți să vă fracturați ceva. Fiți mai atenți în locuri publice și atunci când conduceți o mașină sau când folosiți transportul public.

Zodia Rac

Racii  sunt destul de grăbiți în săptămâna 9-15 August, s-ar putea să strice ceva sau poate chiar să înceapă o ceartă. În această perioadă o să vă creați un nou dușman, care o să vă aducă mai multe situații neplăcute.

Poziția planetelor mai arată că urmează să cheltuiți niște bani în mod nerațional și o să rămâneți fără niciun bănuț în buzunar.

Citește și: Zodii norocoase la bani în AUGUST 2021. Cei mai norocoși nativi la bani chiar la final de vară
Horoscop săptămânal 9-15 August 2021. Zodia Leu

Dorința de a schimba situația financiară, face ca Leii să uite de cele mai importanți oamenii din viața lui. Vor face câteva greșeli pe care vor fi nevoiți să le corecteze la final de săptămână.

Poziția planetelor mai arată că puteți evita niște momente neplăcute cu condiția că vei fi mai atenți la informațiile pe care le spuneți unei persoane apropiate. S-ar putea ca nu toți oamenii din jurul vostru să fie suficienți de sinceri cu voi.

Zodia Fecioară

În această săptămână sunt necesare alegeri urgente și nu mai este timpul să amânați ceva. Nu mai oferiți șanse celor care nu merită iubirea și grija voastră.

Este o săptămână în care trebuie să decideți ce este mai important pentru voi. La final de săptămână vă așteaptă un dialog neplăcut, care din nou nu o să rezolve nimic.

Citește și: Zodii norocoase în dragoste în AUGUST 2021. Acești nativi trebuie să fie mai deschiși cu oamenii ce-i înconjoară
Horoscop săptămânal 9-15 August 2021. Zodia Balanță

Astrologii spun că Balanțele vor trece printr-o săptămână frumoasă, deoarece au noroc la dragoste. S-ar putea ca oamenii singuri să facă cunoștință cu o persoană inedită care le va schimba viața în viitor.

Persoanele care deja fac parte dintr-o relație se vor bucura de o propunere care vin din partea partenerului. Poziția planetelor mai arată că la final de săptămână veți avea noroc la bani și veți mai primi o propunere care o să vă schimbe situația financiară în viitor.

Zodia Scorpion

Este o săptămână destul de haotică pentru zodia Scorpion, pentru că se vor lega cu niște oamenii periculoși și vor avea mai multe evenimente dubioase.

Astrologii vă recomandă să analizați mai bine cine vă înconjoară și ce scopuri are cu adevărat. Nu vă lăsați păcăliți și s-ar putea să ieșiți cu bine din situații dificile. Poziția planetelor mai arată că la final de săptămână vor apărea niște probleme de sănătate.

Citește și: În ce anotimp ar trebui să te căsătorești, în funcție de zodie. Află ce spun stele despre nunta ta
Zodia Săgetător

Zodia Săgetător va începe săptămâna în forță și va reuși să obțină mai multe lucruri pe plan profesional. La final de săptămână lucrurile se vor schimba din cauza unor oamenii periculoși din viața voastră.

Aveți nevoie de mai mare atenție și s-ar putea să evitați unele evenimente dubioase. Poziția planetelor mai arată că cineva o să încerce să vă fure o sumă de bani sau poate chiar un obiect prețios.

Horoscop săptămânal 9-15 August 2021. Zodia Capricorn

Pasiunea și dragostea face parte din săptămâna Capricornilor. S-ar putea să schimbi ceva în viața intimă și acest lucru o să facă această zodie mai fericită.

La final de săptămână, Capricornii vor fi nevoiți să rezolve niște mici probleme legate de casă sau de locul de muncă. Cu toate acestea săptămâna trece foarte liniștit și poziția planetelor nu arată nici o ceartă.
Zodia Vărsător

Vărsătorii se vor confrunta cu mai multe nemulțumiri din partea partenerului de viață sau a unui superior de la serviciu. Sunt destul de stresați și chinuiți de unele gânduri legate de viitorul lor.

La final de săptămână s-ar putea să fie vizitați de o rudă destul de neașteptat. De asemenea, poziția planetelor mai arată că pot avea noroc la bani sau poate chiar pot primi o propunere de a-și schimba situația financiară la mijloc de săptămână.

Zodia Pești

Zodia Pești se va bucura de o propunere din partea unei persoane. Astrologii vă recomandă să analizați foarte bine punctele forte și slabe a acestei oportunități.

S-ar putea să refuzați la ceva ce vă este foarte drag. Astrele mai arată că la capitolul sănătate pot interveni mici probleme, dar trebuie rezolvate acum, pentru că peste o perioadă pot să se transforme în afecțiuni grave.

Citește și: Zilele norocoase în luna AUGUST 2021, conform semnului zodiacal. Află în ce zile îți va zâmbi succesul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *