Horoscop săptămânal 16-22 August 2021. Vărsătorii vor munci mai mult decât în mod normal, iar Peștii vor fi mai productivi

Horoscop săptămânal 16-22 August 2021. Această săptămână va trece foarte interesant și provocator pentru unii nativi. Astrologi au evidențiat trei zodii cu un mare noroc în această perioadă. Scorpionii și Săgetătorii vor face cunoștință cu o persoană extraordinară, iar Balanțele, în sfârșit, vor obține ce și-au dorit de mult timp.

Horoscop săptămânal 16-22 August 2021.

Află aici, ce au pregătit stelele pentru săptămânal 16-21 August 2021, conform zodiei tale. Dacă îți cunoști ascendentul, ar fi mai bine să-i citești horoscopul lui și apoi pe cel al zodiei tale.

Zodia Berbec

În această perioadă, Berbecii sunt mai vocali decât în mod normal și reușești să atragi atenția superiorilor de la locul de muncă.

Astrologii vă recomandă să aveți mai mare grijă de sănătatea voastră, deoarece s-ar putea ca unele afecțiuni mai vechi să revină în viața voastră. Evitați conflictele, întrucât riscați să vă creați noi dușmani.

Zodia Taur

Răbdarea te caracterizează, în această săptămână. Reușești să rezolvi niște probleme familiale și demonstrezi că ai o atitudine serioasă în multe situații.

De asemenea, s-ar putea ca cineva să fie iritat din cauza succesului pe care îl aveți la învățătură sau la locul de muncă. Fiți mai atenți când conduceți mașina sau vă aflați în transport public, pentru că s-ar putea petrece un accident.

Citește și: Horoscop lunar AUGUST 2021. Fecioarele au vești bune pe plan amoros, iar Balanțele vor avea succes în carieră
Zodia Gemeni

Gemenii vor avea parte de o săptămână destul de agitată din cauza unei persoane. Din păcate, nu toată lumea este atât de serioasă și punctuală așa cum este zodia săgetător.

La final de săptămână veți trece printr-o discuție, din care o să extrageți lecția cea mai importantă ca să supraviețuiești în viață.

Zodia Rac

În această perioadă te concentrezi pe nevoile persoanelor din jurul tău și periodic uiți de tine.

Poziția planetelor spune că o să treceți printr-o situație care o să vă facă să vă gândiți mai mult la sănătatea fizică și mentală. De asemenea, la final de săptămână vă veți bucura de un cadou bine meritat.

Citește și: Zodii norocoase la bani în AUGUST 2021. Cei mai norocoși nativi la bani chiar la final de vară
Horoscop săptămânal 16-22 August 2021. Zodia Leu

Zodia Leu se dedică relațiilor emoționale și încearcă să fie cât mai sincer, ca să evite neînțelegerile.

Poziția planetelor arată că cineva foarte apropiat o să încerce să vă amăgească sau nu o să vă spună niște lucruri până la capăt. La capitolul bani, lucrurile merg tot mai bine la final de săptămână, poate chiar obțineți niște bani în plus.

Zodia Fecioară

În această săptămână, zodia Fecioară o să aibă mult de învățat și de analizat.

Vor apărea tot felul de evenimente sau situații care o să vă trezească unele dubii legate de o persoană. La final de săptămână vă așteaptă o surpriză la capitolul bani, care o să vă ajute foarte mult.

Citește și: Zodii norocoase în dragoste în AUGUST 2021. Acești nativi trebuie să fie mai deschiși cu oamenii ce-i înconjoară
Horoscop săptămânal 16-22 August 2021. Zodia Balanță

Astrologii spun că Balanțele vor avea o săptămână fantastică din mai multe puncte de vedere. În primul rând, vor primi o propunere care o să-i schimbe viață și, în sfârșit vor obține ce și-au dorit de mult timp.

În al doilea rând, Balanțele sunt mai deschiși spre noi orizonturi și s-ar putea să își schimbe locul de muncă sau să înceapă să primească mai mulți bani la vechiul loc de muncă.

Zodia Scorpion

Scorpionii în această perioadă se concentrează pe tot ce înseamnă probleme financiare. Începe să elimine cheltuielile care nu au nici un sens.

S-ar putea ca cineva să fie indignat pentru atitudinea voastră față de unele lucruri. La final de săptămână astrologii spun că taurii vor avea ocazia să cunoască o persoană extraordinară care o să-i schimbe viața.

Citește și: În ce anotimp ar trebui să te căsătorești, în funcție de zodie. Află ce spun stele despre nunta ta
Zodia Săgetător

Săgetătorii începe să acorde mai mult timp vieții personală și analizează foarte bine oamenii care îi înconjoară.De asemenea, datorită unei întâmplări din această săptămână începi să ai mai multă încredere în propria persoană și reacționezi cu o frumoasă aroganță în unele momente.

Astrologii spun că nu este exclus că Săgetătorii vor cunoaște o persoană extraordinară care va apărea foarte spontan în vizorul lor.

Horoscop săptămânal 16-22 August 2021. Zodia Capricorn

Săptămâna aceasta te găsește lipsit de energie. Nu reușește să facă nimic din ce și-a planificat.

Astrologii vă recomandă să nu vă întristați, pentru că în ultima perioadă ați lucrat foarte mult și chiar aveți nevoie de zile în care multe planuri se amână. Lucrurile încep să își revină mai aproape de sfârșitul săptămânii.
Zodia Vărsător

În această săptămână, Vărsătorii muncesc mai mult decât în mod normal și știu clar ce vor de la viitor. În ultima perioadă au fost destul de haotici și nu știau clar ce își doresc de la viață.

Dar în săptămâna aceasta,  lucrurile se schimbă și Vărsătorii devin mai puternici. Poziția planetelor arată că vă așteaptă și o nouă colaborare care o să vă ofere mai mare încredere în cea ce faceți acum.

Zodia Pești

Zodia Pești are multă încredere în sine, din acest motiv, determinarea este prezentă pe tot parcursul săptămânii. Au parte de o perioadă cu adevărat productivă și sunteți admirați de cei din jur.

Fiți sigur că o persoană influentă va observa eforturile voastre și o să vină cu o propunere, care o să vă pună pe gânduri.

Citește și: Zilele norocoase în luna AUGUST 2021, conform semnului zodiacal. Află în ce zile îți va zâmbi succesul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *