Horoscop săptămânal 20-26 Septembrie 2021. Gemenii vor fi preocupați de treburi familiale, iar Racii vor avea chef de aventură și de ceva nou

Horoscop săptămânal 20-26 Septembrie 2021. Este o săptămână dificilă și complexă din mai multe puncte de vedere. Astrologii spun că nativul Capricorn și Săgetător vor primi o noutate bombă, iar Vărsătorii au șanse să evolueze profesional.

Horoscop săptămânal 20-26 Septembrie 2021.

Află aici, ce au pregătit stelele pentru săptămâna 20-26 Septembrie 2021, conform zodiei tale. Dacă îți cunoști ascendentul, ar fi mai bine să-i citești horoscopul lui și apoi pe cel al zodiei tale.

Zodia Berbec

Este o săptămână destul de promițătoare pentru zodia Berbec, în special pe plan emoțional. Descoperiți ceva nou în propria persoană și aflați ce vă place cu adevărat. Astrologii vă recomandă să fiți mai sinceri și să uitați de eșecurile din relațiile trecute.

Din punct de vedere financiar lucrurile sunt mai complicate, pentru că trebuie să întoarceți niște datorii.

Zodia Taur

Taurii sunt plini de energie în această perioadă și au șanse să obțină ce își doresc. Este foarte important ca în această săptămână să nu asculte comentariile răutăcioase și să-și asculte inima. S-ar putea să fiți pe calea cea dreaptă și mai aveți doar puțin de muncit ca să ajungeți la succes.

La capitolul sănătate nu aveți de ce să vă faceți griji, pentru că corpul vostru a devenit mai puternic și mai rezistent.

Citește și: Horoscopul Toamnei 2021. Câteva zodii vor avea mult noroc la bani, iar altele se vor lăuda cu succese în dragoste
Zodia Gemeni

Pentru Gemeni, familia în această perioadă va ocupa primul loc, pentru că apar mai multe evenimente la care trebuie să participe. La mijloc de săptămână riscați să faceți mai multe cheltuieli neplanificate, care o să vă golească buzunarele.

Astrologii vă recomandă să evitați oamenii care încearcă să vă schimbe și vă manipuleze. Vă pot duce în altă direcție!

Zodia Rac

Racii sunt foarte pasionali în această perioadă. Au chef să descopere ceva nou în corpul lor și se aruncă în experiențe interesante. Este o săptămână mai ciudată, dar vor reuși să descopere cine este cu adevărat prieten bun.

Poziția planetelor arată că la final de săptămână aveți o posibilitate de a face niște bani foarte rapid și ușor.

Citește și: Zodii norocoase la bani în Toamna 2021. Acești nativi se vor îmbogăți extrem de repede și vor investi banii cu multă chibzuință
Horoscop săptămânal 20-26 Septembrie 2021. Zodia Leu

Leii au o săptămână mai ciudată, pentru că multe planuri sunt nevoiți să le amâne și asta le aduce mai multe avantaje. Se pare că în această perioadă norocul este cu ei și au șanse să câștige mai mulți bani. Cu condiția că vor fi mai implicați și mai îndrăzneți.

La capitolul sănătate, astrologii spun că aveți nevoie de mai multe vitamine, pentru că corpul vostru începe să arate primele semne.

Zodia Fecioară

Fecioarele muncesc foarte mult și sunt aproape să obțină ce își doresc. La mijlocul săptămânii vor interveni niște cheltuieli legate de locuință. De asemenea, poziția planetelor arată că puteți avea noroc la bani, dacă veți analiza foarte bine oamenii care vă înconjoară.

Evitați locurile aglomerate și transporturile publice, sunt șanse să treceți printr-un accident.

Citește și: Zodii norocoase la dragoste în Toamna 2021. Acești nativi vor fi cei mai fericiți pe parcursul acestui anotimp
Horoscop săptămânal 20-26 Septembrie 2021. Zodia Balanță

Zodia Balanță va avea o săptămână complicată, în special la serviciu. Vor interveni câteva probleme care trebuie urgent rezolvate. În schimb, la final de săptămână poziția planetelor arată că aveți șanse să obțineți mai mulți bani în urma unui proiect.

De asemenea, în această perioadă pot apărea și probleme de sănătate din cauza lipsei de vitamine în organism.

Zodia Scorpion

Scorpionii sunt creativi și bine informați în această perioadă. Aceste două lucruri îi vor ajuta să obțină ce își doresc, dar trebuie să nu exagereze în unele situații. Astrologii menționează că la sfârșitul săptămânii vă bucurați de o sumă de bani care vine foarte spontan peste voi.

Sănătatea vă poate da bătăi de cap și poate chiar veți avea nevoie de sfatul unui medic.

Citește și: Unde îți vei găsi dragostea în luna SEPTEMBRIE 2021? Astrologii dezvăluie locul exact unde își poate găsi fiecare zodie împarte a doua jumătate
Zodia Săgetător

Săgetătorii își vor face griji pentru familial lor, pentru că intervin mai multe probleme din trecut. Riscați să vă certați cu o persoană dragă din cauza unei situații neplăcute. Din fericire, finalul săptămânii este mai plăcut, întrucât primiți o veste  bombă legată de bani sau poate chiar e viața sentimentală.

La capitolul sănătate, nu vă faceți griji, pentru că organismul vostru începe să devină tot mai puternic.

Zodia Capricorn

Zodia Capricorn va avea o săptămână frumoasă din mai multe puncte de vedere. În primul rând, își hotărăsc problemele financiare și găsesc un numitor comun cu o persoană importantă. În al doilea rând, la mijloc de săptămână vor primi o noutate bombă legată de o locuință sau o vacanță.

Poziția planetelor arată că în această perioadă pot apărea niște afecțiuni mai vechi, care trebuie tratate.
Horoscop săptămânal 20-26 Septembrie 2021. Zodia Vărsător

Vărsătorii au parte de o săptămână productivă și plină de evenimente neașteptate. Cu toate că multe lucruri nu merg după planul vostru, vă bucurați de o liniște sufletească. Poate această liniște este din cauza unei persoane importante din viața voastră.

De asemenea, poziția planetelor arată că aveți o perioadă benefică din punct de vedere profesional.

Zodia Pești

Zodia Pești se va ocupa serios cu educarea copiilor. Se pare că ați scăpat ceva foarte important din viața lor. De asemenea, în această perioadă veți avea parte de o mulțime de vizite neașteptate din partea unor prieten sau rude. La final de săptămână riscați să vă certați cu o persoană apropiată.

La capitolul financiar vă puteți lăuda cu o schimbare majoră mai aproape de weekend.

Citește și: Cele mai norocoase zodii la bani în SEPTEMBRIE 2021. Zodiile care își vor schimba viața datorită banilor în această perioadă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *