sâmbătă, decembrie 2, 2023

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Horoscop 28 Septembrie 2021. Racii vor avea parte de o situație neprevăzută, iar Leii vor discuta cu o persoană importantă

Horoscop 28 Septembrie 2021. Poziția planetelor aduce o mulțime de vești pentru o parte din zodii. Astrologii menționează că Leii și Racii vor avea parte de o situație neprevăzută, iar Fecioarele primesc o invitație interesantă. 

Horoscop 28 Septembrie 2021.

Află aici, ce au pregătit stelele pentru ziua de 28 Septembrie 2021, conform zodiei tale. Dacă îți cunoști ascendentul, ar fi mai bine să-i citești horoscopul lui și apoi pe cel al zodiei tale.

Zodia Berbec

Berbecii simt nevoia de a termina o etapă din viața sa și de a începe tot de la zero. Este o zi în care o să vă dezamăgiți într-o persoană și o să luați o decizie importantă și finală. Mai spre seară întâlniți o persoană, care vă explică cum stau lucrurile și poate chiar vă poate aduce noi informații, pe care nu le știați până acum.

Zodia Taur

Tauri evită multe situații neplăcute în familie și știe să aleagă cuvintele potrivite. S-ar putea ca până la final de zi să aveți noroc la bani în urma unei situații sau întâlniri ciudate. Poziția planetelor arată că pot să își adune mai mulți dușmani în această zi, din cauza unei acțiuni. Nu este exclus că poate avea de câștigat după o discuție aprinsă.

Citește și: Zodii feminine considerate cele mai bune amante. Bărbații spun că sunt cele mai capabile la pat
Zodia Gemeni

În această zi, Gemenii vor avea parte de odihnă și libertate. S-ar putea să își organizeze o mică vacanță și să petreacă mai mult timp cu prietenii sau rudele.

Astrologii spun că îi pot aștepta surprize în sânul familie și pot descoperi noi informații, pe care până acum nu le știau. Poziția planetelor mai arată că pot participa la niște evenimente sau petreceri, în care vor ieși în evidență datorită carismei și glumelor pe care le spune non-stop.

Zodia Rac

Racii vor avea parte de o situație neprevăzută chiar la început de zi și acest lucru le poate schimba câteva planuri. Astrologii observă că vor interacționa cu o mulțime de persoane și poate chiar își va găsi a doua jumătate. La final de zi vor face niște cumpărături legate de casă sau își vor îmbogăți garderoba cu haine noi.

Citește și: Cum îți gestionezi bugetul, în funcție de zodie? Astrologii pot caracteriza fiecare nativ în parte
Horoscop 28 Septembrie 2021. Zodia Leu

Acești nativi vor avea parte de o situație imprevizibilă, care nu o să-i aducă mare plăcere în suflet. La final de zi vor încerca să comunice cu o persoană, care juca un rol important în trecutul lor. Astrologii mai adaugă că pot lua unele decizii lipsite de rațiune și în viitor poate să le fie rușine de unele situații.

Zodia Fecioară

Fecioarele primesc o invitație pe care o așteaptă de mult timp și chiar în această zi pot face un pas foarte important pentru ei. Astrele arată că pe parcursul zilei vor fi înconjurați de mulți oamenii și astrologii le recomandă să fie atenți cu obiectele prețioase pe care le lasă fără supraveghere. De asemenea, la final de zi poate apărea o situație neplăcută legată de un conflict mai vechi.

Citește și: Cupluri de zodii care nu sunt compatibile. Au zero șanse să fie împreună
Horoscop 28 Septembrie 2021. Zodia Balanță

În această zi, Balanțele se vor simți libere și lipsite de orice grijă. Vor reuși să se vadă cu niște prieteni mai vechi, care le vor aduce multă dispoziție bună. Până la final de zi pot afla niște informații curioase despre o persoană și s-ar putea să le prindă bine aceste detalii. Cu toate acestea, astrologii le recomandă să nu le folosească înainte de timpul potrivit.

Zodia Scorpion

Scorpionii se bucură de faptul că au dreptul să aleagă și să nu mai fie judecați de cei din jur. Această zi le poate aduce niște oamenii, de care au și uitat. Astrologii mai observă că în a doua partea zilei pot primi o invitație, care îi va pune pe gânduri în legătură cu un subiect important. Nu este exclus că în această perioadă pot atrage bani.
Zodia Săgetător

Săgetătorii tot așteaptă un eveniment, dar care tot întârzie să apară. Astrologii spun că nici nu-l mai credeau posibil, dar iată că în această zi primești unele semne că acesta e din ce în ce mai aproape de tine. Este o zi minunată și pentru faptul că vor afla multe detalii curioase despre viața unei persoane și vor petrece în compania ei aproape toată ziua.

Zodia Capricorn

În această zi, Capricornii au o mică vacanță, în care se pot odihni și aduna gândurile. Nu este exclus că pot pleca într-o scurtă călătorie, care o să-i inspire foarte mult. De asemenea, o persoană poate apărea în viața voastră cu o noutate legată de viața voastră personală. Este o zi plină de surprize pentru acest nativ, în special prima partea zilei.

Citește și: În ce anotimp ar trebui să te căsătorești, în funcție de zodie. Află ce spun stele despre nunta ta
Horoscop 28 Septembrie 2021. Zodia Vărsător

Vărsătorii se vor răsfăța cu niște lucruri foarte plăcute și se vor relaxa din plin. Astrologii spun că nu vor apărea surprize neplăcute în această zi și își vor îndeplini cu ușurință toate planurile. Mai spre seară nu sunt excluse ieșirile în oraș cu prieteni. Poziția planetelor arată că pot beneficia de o oportunitate pentru a pleca în altă țară sau poate chiar a călători în interiorul țării natale.

Zodia Pești

Peștii pot întâlni nemulțumirea partenerului de viață în această zi și s-ar putea ca unele discuții să vă ajute să clarificați problemele care s-ar adunat în ultima perioadă.

La final de zi spiritele se liniștesc și puteți să primiți o vizită de la un prieten mai vechi. De asemenea, poziția planetelor arată că este o zi în care vor spune verde-n față persoanelor care trebuie să știe adevărul chiar dacă este dur și neplăcut.

Citește și: Zodii îndrăznețe și zodii timide. Care sunt cei mai curajoși nativi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *