miercuri, februarie 28, 2024

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Horoscop săptămânal 4-10 Octombrie 2021. Peștii vor avea alături persoane care îi vor susține, iar Fecioarele vor primi o propunere avantajoasă

Horoscop săptămânal 4-10 Octombrie 2021. Este o săptămână complicată din mai multe puncte de vedere. Astrologii spun că nativii Capricorn vor lupta cu unele probleme care vin tocmai din trecut. În schimb, Scorpionii și Săgetătorii primesc primele roade în urma unor proiecte importante.

Horoscop săptămânal 4-10 Octombrie 2021.

Află aici, ce au pregătit stelele pentru săptămâna de 4-10 Octombrie 2021, conform zodiei tale. Dacă îți cunoști ascendentul, ar fi mai bine să-i citești horoscopul lui și apoi pe cel al zodiei tale.

Zodia Berbec

Este o săptămână a schimbărilor pentru nativul Berbec. În acest fel, aveți nevoie de sprijinul celor dragi pentru a trece mai repede peste unele modificări din viața voastră. Astrologii vă recomandă să fiți foarte atenți la drumuri, pentru a nu vă trezi implicați în evenimente nedorite.

La capitolul financiar, poziția planetelor arată unele îmbunătățiri la final de săptămână, pentru că știți să munciți.

Zodia Taur

S-ar putea ca acest nativ să treacă prin unele schimbări la locul de muncă. Aceste schimbări nu o să vă placă de la început, dar peste câteva zile o să vă dați seama că așa e mai bine. Din fericire, la capitolul dragoste merge tot foarte bine, pentru că întâlniți un om special, care vă poate schimba viața.

Puteți avea noroc la bani în prima partea a săptămânii, deoarece pot apărea noi posibilități de a face bani suplimentari.

Citește și: Horoscop lunar Octombrie 2021. Săgetătorii își vor da seama cine sunt oamenii falși, iar Capricornii vor avea noroc la dragoste
Zodia Gemeni

Este o săptămână haotică pentru acești nativi din cauza faptului că au mai multe întâlniri și călătoresc pentru serviciu. De asemenea, încercați să acordați timp și pentru dragoste, dar partenerul de viață este mereu nemulțumit. Din fericire, pe plan financiar vă puteți lăuda cu mai multe succese, pentru că aduceți mai mulți bani în casă.

La capitolul sănătate pot apărea probleme, care trebuie urgent rezolvate.

Zodia Rac

Racii sunt foarte inspirați în această perioadă și reușesc să uimească pe cei din jur. De asemenea, aveți toate șansele să obțineți ce vă doriți doar cu puțin efort. Poziția planetelor arată că aveți noroc la bani, pentru că știți să vorbiți și să spuneți cuvintele potrivite la timpul potrivit.

La capitolul dragoste se pot schimba unele lucruri, care de la început nu o să vă placă, dar peste câteva zile o să vă dați seama că totuși așa e mai bine.

Citește și:  Cele mai norocoase zodii la bani în OCTOMBRIE 2021. Norocul vine la oamenii care nici nu se așteaptă
Horoscop săptămânal 4-10 Octombrie 2021. Zodia Leu

Leii vor trece prin schimbări în plan profesional și în cel sentimental. Este foarte important să le acorde atenție, pentru a nu regreta în viitor. Astrologii vă recomandă ca prima schimbare să fie tratată cu minte, iar a doua tratată cu calm și mai mult cu inima.

La capitolul sănătate vă puteți confrunta cu niște dureri de cap de dinți sau de spate. Poate chiar veți avea nevoie de un medic.

Zodia Fecioară

Vor fi situații în această săptămână care vă va face să vă pierdeți echilibrul. Există unii oamenii din viața voastră pe care îi iubiți foarte mult, dar sunt câteva acțiuni care vă scot din minți. Astrologii vă recomandă să nu mai tăceți și să spuneți așa cum este în realitate. Doar așa puteți trece peste asta.

La capitolul bani lucrurile se pot schimba radical la final de săptămână, când veți primi o propunere care o să vă ajute să schimbați situația financiară.

Citește și:  Unde vei găsi dragostea în luna Octombrie 2021. Locul exact unde fiecare nativ își poate întâlni perechea
Horoscop săptămânal 4-10 Octombrie 2021. Zodia Balanță

Zodia Balanță va pune în practică noi idei, care le va aduce mai mulți bani la final de săptămână. Au nevoie de mai multă încredere în forțele proprii pentru depăși unele situații neplăcute la locul de muncă. De asemenea, vor face unele acțiuni care nu vor fi pe plan celor din jur, dar trebuie să își urmeze propriile visuri.

La capitolul sănătate nu vor exista probleme, dar asta nu înseamnă că trebuie să exagerați cu mâncarea nesănătoasă.

Zodia Scorpion

Este o săptămână foarte productivă, întrucât Scorpionii muncesc din greu. În plus, vor apărea primele roade în urma unui proiect complicat, în care ați depus mult efort. De asemenea, veți primi pentru prima dată laude din partea unor oamenii care foarte rar fac acest lucru.

Poziția planetelor mai arată că aveți de câștigat foarte mulți bani, în special la sfârșit de săptămână.
Zodia Săgetător

Este o săptămână importantă pentru zodia Săgetător, întrucât se implică în niște proiecte, care în viitor vor juca un rol important în viața lor. Potrivit astrologilor roadele proiectului vor apărea chiar de la început de săptămână. De asemenea, aceștia reușesc să-și impună opiniile în fața apropiaților și acest lucru îi va ajuta să depășească mai ușor unele obstacole.

La capitolul sănătate pot apărea unele probleme legate de oase sau de vedere. S-ar putea să aveți nevoie să vă consultați cu un medic.

Zodia Capricorn

Acest nativ va lupta cu problemele care vin încă din trecut. S-ar putea să fie legat de sănătate sau de un om care nu vă dă pace. De asemenea, problemele de acasă vă creează probleme și la locul de muncă. Nu reușiți să vă concentrați la maxim. Din fericire, săptămână se încheie mai bine decât a început și puteți primi o invitație frumoasă.

La capitolul financiar lucrurile merg mai bine, pentru că aveți unele oportunități care vă pot oferi și niște venituri suplimentare.

Citește și: Cele mai norocoase zodii la dragoste în OCTOMBRIE 2021. Astrologii observ unele schimbări serioase
Horoscop săptămânal 4-10 Octombrie 2021. Zodia Vărsător

În prima parte a săptămânii, beneficiați de exces de energie creativă. Cei care le ascultă le consideră nemaipomenite. Pot apărea niște neînțelegeri cu partenerul de viață sau cu rudele legate de casă sau de bani. Din fericire la locul de muncă sunteți foarte creativi și reușiți să rezolvați o mulțime de probleme, din acest motiv șefii au nevoie de voi.

La capitolul financiar nu apar probleme majore, întrucât în această perioadă apar mai multe venituri suplimentare.

Zodia Pești

Astrologii menționează că acești nativi vor avea o săptămână complicată, dar din fericire există niște oamenii în viața voastră care nu doar vă ajută cu sfaturi, dar și cu acțiuni concrete. La final de săptămână pot interveni niște situații la locul de muncă care o să vă facă să vreți să vă schimbați job-ul.

Din fericire la capitolul sănătate lucrurile merg mai bine și începeți să scăpați de anxietate și dureri de cap.

Citește și:  Zilele norocoase în luna Octombrie 2021, conform semnului zodiacal. În aceste zile poți avea noroc la bani, dar și în viața personală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *