sâmbătă, decembrie 2, 2023

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Horoscop săptămânal 18-24 Octombrie 2021. Săgetătorii vor beneficia de mai multe oportunități, iar Racii va trece printr-o schimbare financiară majoră

Horoscop săptămânal 18-24 Octombrie 2021. Este o săptămână complexă și bogată în situații neprevăzute pentru o parte din zodii. Astrologii menționează că pentru Leii și Racii se conturează o perioadă cu schimbări majore la capitolul bani, iar Fecioarele vor scăpa de ceva.

Horoscop săptămânal 18-24 Octombrie 2021.

Află aici, ce au pregătit stelele pentru săptămâna de 18-24 Octombrie 2021, conform zodiei tale. Dacă îți cunoști ascendentul, ar fi mai bine să-i citești horoscopul lui și apoi pe cel al zodiei tale.

Zodia Berbec

În această perioadă, Berbecii își rezolvă unele probleme interioare și primește câteva răspunsuri la unele întrebări foarte importantă. Poziția plantelor arată că la final de săptămână va putea beneficia de o oferă foarte bună și va evita unele cheltuieli în plus. Este posibil să te înscrii la un curs sau să face demersuri specifice unei călătorii îndepărtate. De asemenea, s-ar putea să apară neplăceri în relațiile cu șefii și cu autoritățile.

Astrologii mai adaugă că la capitolul sănătate pot apărea unele dureri de cap, de spate sau de dinți la final de săptămână. S-ar putea să aveți nevoie de sfatul unui medic.

Zodia Taur

În această perioadă, Taurii își vor îmbunătăți relația cu partenerul de viață cu cu membrii ai familie. Astrologii observă că profesionalismul și seriozitatea îi va ajuta să ajungă la succesul dorit la capitolul financiar. Cu toate acestea, la final de săptămână se pot dezamăgi într-o persoană, în care aveau multă încredere și își va schimba atitudinea față de unele situații.

La capitolul sănătate, pot interveni câteva dureri de cap din cauza oboselii și programului încărcat la muncă sau la studii.

Citește și: Horoscop lunar Octombrie 2021. Săgetătorii își vor da seama cine sunt oamenii falși, iar Capricornii vor avea noroc la dragoste
Zodia Gemeni

În această săptămână, Gemenii vor trece prin multe schimbări interioare și își vor răspunde la unele întrebări importante. La început de săptămână pot trece printr-o situație mai dificilă, care o să-i facă mai puternici în viitor. Iar în a doua partea săptămânii se va bucura de mai multe beneficii, care vor apărea la capitolul financiar.

Astrologii menționează că sănătatea lor este foarte puternică în această perioadă, dar trebuie să mănânce mai multe fructe și legume.

Zodia Rac

Poziția planetelor arată clar că acest nativ va trece prin schimbări majore la capitolul financiar. Atitudinea și caracterul puternic le va aduce mai mulți bani în această perioadă, deoarece sunt înconjurați de oamenii care observă abilitățile pe care le au. De asemenea, la final de săptămână va primi o invitație de la o persoană foarte influentă.

Astrologii spun că la capitolul sănătate pot apărea unele probleme legate de oase sau de sistemul nervos. Aveți grijă de alimentația voastră.

Citește și:  Cele mai norocoase zodii la bani în OCTOMBRIE 2021. Norocul vine la oamenii care nici nu se așteaptă
Horoscop săptămânal 18-24 Octombrie 2021. Zodia Leu

Leii vor trece prin schimbări majore la capitolul financiar. În primul rând, vor învăța o lecție pe care niciodată nu o vor uita și care le va deschide o mulțime de uși. În al doilea rând, vor beneficia de mai multe oferte avantajoase care le pot schimba viața radical. Iar la capitolul dragoste pot apărea probleme care sunt la fel, legate de bani.

Poziția planetelor arată că la capitolul sănătate nu trebuie să-și facă griji, pentru că imunitatea lor este din ce în ce mai puternică.

Zodia Fecioară

Fecioarele vor scăpa de o povara chiar de la începutul săptămânii și se vor simți mai liberi. De asemenea, se vor crea contexte favorabile pentru a scăpa de încă o problemă legată de viața sentimentală. La final de săptămână, poziția planetelor arată că vei fi foarte fericit, pentru că îți vei îndeplini un vis din copilărie.

La capitolul sănătate poți să nu îți faci griji majore, pentru că astrele îți garantează o săptămână liniștită.

Citește și:  Unde vei găsi dragostea în luna Octombrie 2021. Locul exact unde fiecare nativ își poate întâlni perechea
Horoscop săptămânal 18-24 Octombrie 2021. Zodia Balanță

Este o perioadă dificilă, dar și foarte frumoasă din viața acestui nativ. Astrologii menționează că este vorba despre unele schimbări salariale sau ale condițiilor de la locul de muncă. Poziția planetelor mai arată că la mijloc de săptămână vei primi o sumă de bani restantă pentru eforturile depuse la locul de muncă sau poate chiar informații interesante privitoare la felul în care se vor desfășura activitățile profesionale de acum încolo.

La capitolul dragoste vă puteți lăuda cu multe succese și momente frumoase.

Zodia Scorpion

În această săptămână, Scorpionii vor trece prin multe transformări interioare, deoarece pot apărea multe neînțelegeri la capitolul dragoste. Din fericire la locul de muncă totul merge foarte bine, deoarece poți primi beneficii, cadouri sau chiar mai mulți. În această perioadă vei demonstra că ești un om profesional și serios când te apuci de un lucru.

Poziția planetelor mai arată că sănătatea este vulnerabilă. În așa fel și stările tale de spirit sunt oscilante și dificil de suportat sau înțeles de către oamenii din jur.
Zodia Săgetător

Este o săptămână foarte productivă pentru acest nativ, deoarece primesc noi informații legate de un loc de muncă, care are mai multe beneficii. De asemenea, vor pune punct unui proiect sau responsabilități, care îi schimbă toate planurile în trecut.

Astrologii mai atenționează că s-ar putea să apară unele neplăceri legate de sănătatea gâtului sau cu pielea. Poziția plantelor arată că trebuie de evitat în această perioadă, în limita posibilului, medicale și intervențiile chirurgicale, întrucât există riscuri majore de erori cu efecte pe termen lung.

Zodia Capricorn

În această săptămână, Capricornii își vor schimba multe gânduri legate de unele persoane. S-ar putea să apară câteva conflicte la locul de muncă sau la studii, care o să vă afecteze dispoziția. Cu toate acestea, până la urmă toți își vor da seama că ați fost acela care ați avut cele mai bune idei.

La capitolul dragoste nu trebuie să vă faceți mari griji, pentru că poziția planetelor pregătește ceva foarte special pentru voi. Este important să vă arătați personalitatea așa cum este în realitate.

Citește și: Cele mai norocoase zodii la dragoste în OCTOMBRIE 2021. Astrologii observ unele schimbări serioase
Horoscop săptămânal 18-24 Octombrie 2021. Zodia Vărsător

În această săptămână, apar schimbări importante în plan profesional, dar și personală. În primul rând, vei termina un lucru sau un proiect mai devreme decât te așteptai și chiar vei primi mai mulți bani, în special la final de săptămână. Totul se poate petrece foarte rapid, fără prea mult zgomot sau fără explicații pertinente.

Iar la capitolul dragoste te așteaptă o perioadă minunată, plină de emoții, evenimente și plâns de fericire.

Zodia Pești

Astrele arată că vei avea o săptămână foarte activă, în care multe planuri se vor amâna. Cu toate că nu va trece această perioadă cum vă așteptați, poziția planetelor pregătește altceva pentru voi. La final de săptămână te vei bucura de mai multe oferte, care îți vor permite să alegi și să îți cauți un loc mai bun.

La capitolul sănătate, nu trebuie să vă faceți griji, pentru că organismul vostru va devine mai puternic și mai rezistent la diferite boli.

Citește și:  Zilele norocoase în luna Octombrie 2021, conform semnului zodiacal. În aceste zile poți avea noroc la bani, dar și în viața personală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *