miercuri, februarie 28, 2024

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Horoscop săptămânal 25-31 Octombrie 2021. Berbecii vor fi concentrați mai mult pe lucrurile care se întâmplă în familie, iar Balanțele își vor îndeplini un vis

Horoscop săptămânal 25-31 Octombrie 2021. O săptămână dificilă, dar frumoasă pentru o bună parte din zodii. Astrele arată că Leii și Berbecii trec printr-o perioadă intensă din punct de vedere emoțional, iar Balanțele își îndeplinesc cele mai importante vise.

Horoscop săptămânal 25-31 Octombrie 2021.

Află aici, ce au pregătit stelele pentru săptămâna de 25-31 Octombrie 2021, conform zodiei tale. Dacă îți cunoști ascendentul, ar fi mai bine să-i citești horoscopul lui și apoi pe cel al zodiei tale.

Zodia Berbec

În această perioadă, capul Berbecilor va fi ocupat cu gânduri legate de problemele familiale sau de serviciu. Cu toate acestea, nu se blochează în situații dificile, dar acționează pe măsură ce evenimentele evoluează. De asemenea, este o săptămână bună și din punct de vedere financiar, chiar dacă apar câteva cheltuieli neprevăzute. La final de săptămână, Berbecii pot renunța la un lucru extrem de important, dar care nu-i permite să treacă la o nouă etapă.

În această perioadă, Berbecii trebuie să aibă grijă de sănătatea lor și să evite situațiile stresante. De asemenea, ar fi bine să-și facă timp pentru a ajunge la un medic, de care are nevoie.

Zodia Taur

Taurii își vor schimba părerea despre un om, care foarte multe lucruri a promis. În prima jumătatea săptămânii, Taurii nu mai acceptă unele lucruri și încearcă să refuze al câteva propuneri, care vin destul de insistent spre ei. De asemenea, poziția planetelor arată că este o perioadă extrem de creativă și productivă pentru cei care activează în zona artistică, unde necesită multă implicare.

Este o săptămână în care Taurii pot trece prin niște accidente, care le pot afecta sănătatea. Este foarte important să fie mai atent atunci când conduce o mașină sau face activități fizice

Citește și: Horoscop lunar Octombrie 2021. Săgetătorii își vor da seama cine sunt oamenii falși, iar Capricornii vor avea noroc la dragoste
Zodia Gemeni

În prima partea săptămânii, Gemenii pot face unele greșeli. De asemenea, dorința de a vă sacrifica principiile pentru a atinge obiectivele, poate să vă aducă mai multe probleme pe capul vostru. Din fericire, în a doua jumătatea săptămânii activitățile vor deveni mai fructuoase, mai intenționate, organizate și vor simți că universul îi susține în tot ceea ce face. Nu este exclus că vor începe ceva nou, dar extrem de provocator.

Sănătatea ar trebuie să fie prioritară în această săptămână, deoarece pot apărea mici probleme, care se pot transforma în boli grave, dacă nu sunt tratate la timp.

Zodia Rac

Racii trec printr-o schimbare radicală, dar foarte benefică pe plan psihic. În prima jumătatea săptămânii vor simți că cineva nu le vrea binele și chiar va observa că unele persoane își schimbă atitudinea față de ei. Astrele mai adaugă că urmează niște zile pline de suspans în raport cu unele aspecte din viața zodiei Rac, chiar dacă au senzația că nimic nu mai poate să-i surprindă.

La capitolul sănătate, totul merge bine, dar astrele scot în evidență că este foarte important să renunțe la niște vicii, fiindcă lucrurile se pot schimba radical.

Citește și:  Cele mai norocoase zodii la bani în OCTOMBRIE 2021. Norocul vine la oamenii care nici nu se așteaptă
Horoscop săptămânal 25-31 Octombrie 2021. Zodia Leu

Leii trec printr-o perioadă intensă din punct de vedere emoțional și vor descoperi că trec prin unele schimbări. În prima partea săptămânii s-ar putea ca Leii să fie șocați din cauza unei situații care se va petrece în viața lui personală. Nu este exclus că acest nativ va fi nevoit să depășească unele limite pentru a păstra ceva în viața lui. De asemenea, această zodie are noroc la bani, în special în a doua partea săptămânii, unde poate primi o sumă de bani.

În această perioadă, tensiunile și situațiile prin care trec Leii pot să-i afecteze sănătatea, în special somnul și concentrarea.

Zodia Fecioară

Astrologii spun că Fecioarele trec printr-o perioadă intensă din punct de vedere emoțional și vor avea nevoie de susținerea celor dragi. În prima partea săptămânii, o să clarifice o problemă legată de relația cu o persoană importantă din viața lor. Iar în a doua jumătatea săptămânii, Fecioarele fac mai multe cumpărături care îi ajută să se asigure că arată bine și că are tot de ce are nevoie pentru a ajunge la succesul dorit.

Stelele arată că Fecioarele nu vor avea probleme legate de sănătate în această săptămână, dar organismul lor are nevoie de mai mult lichid. Mare atenție la cantitatea de zahăr și grăsimi consumat zilnic!

Citește și:  Unde vei găsi dragostea în luna Octombrie 2021. Locul exact unde fiecare nativ își poate întâlni perechea
Horoscop săptămânal 25-31 Octombrie 2021. Zodia Balanță

Balanțele își îndeplinesc cele mai importante vise în această săptămână și vor fi mulțumiți de felul în care acționează în unele momente. Poziția planetelor arată că sunt comunicativi și atrag lângă ei oamenii, care îi pot ajuta și susține. În a doua jumătatea săptămânii, Balanțele pot face un pas major la capitolul viața personală. Pot apărea unele discuții, care vor clarifica problemele, care au apărut în ultimul timp.

Stelele mai arată că la capitolul sănătate, s-ar putea să apară câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă și să reducă cantitatea de zahăr consumat într-o zi.

Zodia Scorpion

În această săptămână, Scorpionii sunt foarte rapizi și reacționează în cele mai importante momente. Astrele menționează că acest nativ în prima jumătatea zilei, va fi mai atent la părinții sau copii lui, deoarece apar câteva probleme. De asemenea, finalul săptămânii va fi memorabil pe plan personal, întrucât o persoană se hotărăște să facă un pas major. Nu sunt excluse niște venituri în plus datorită unei posibilități.

Stelele mai arată că sunt niște șanse de a trece printr-un accident, dar care nu o să-i afecteze grav sănătatea. Cu toate acestea, nu ezitați să fiți mai atenți atunci când faceți diferite activități fizice.
Zodia Săgetător

Săgetătorii nu mai pot să tacă atunci când sunt jigniți și supărați. Din acest motiv, este o perioadă tensionată datorită certurilor, conflictelor și intrigilor care vor apărea pe parcurs. Iar la mijloc de săptămână vor fi dezamăgiți datorită unei situații destul de confuze. De asemenea, la final de săptămână obțin mai mulți bani și își satisfac nevoile și ambițiile. Astrologii mai spun că Săgetătorii vor petrece timp prețios cu copii, partenerul de viața sau cu oamenii apropiați.

Poziția planetelor arată că la capitolul sănătate nu vor apărea probleme grave, dar nu sunt excluse dureri de cap, de spate sau de dinți.

Zodia Capricorn

În prima jumătatea săptămânii, Capricornii nu pot accepta unele păreri legate de un subiect și pot avea parte de discuții mai puțin plăcute cu familia sau partenerul de viață. Iar la mijloc de săptămână decid să își achiziționeze un obiect scump, care este extrem de important pentru ei, dar și pentru unii membri ai familiei sale. De asemenea, la locul de muncă se va simți util și fericit, deoarece sunt cei care schimbă lucrurile în bine.

Astrele arată că Capricornii au o sănătate destul de puternică în această săptămână și tot datorită alimentației bogate în vitamine. Cu toate acestea, ar fi bine să fiți mai atenți atunci când ridicați greutăți sau faceți unele activități fizice.

Citește și: Cele mai norocoase zodii la dragoste în OCTOMBRIE 2021. Astrologii observ unele schimbări serioase
Horoscop săptămânal 25-31 Octombrie 2021. Zodia Vărsător

Vărsătorii pot cunoaște o persoană importantă, care are suficientă putere și influență ca să-i schimbe viața. Astrologii îi consideră norocoșii acestei săptămânii, deoarece în viața lor apare un om, care nu doar îi admiră, dar și îi apreciază pentru tot ce face. La final de săptămână s-ar putea să primească mai multe invitații și propuneri la unele evenimente sau concerte, care pot să-i deschidă câteva uși.

Astrele scot în evidență că această zodie nu va avea probleme de sănătate, pentru că are o imunitate foarte puternică și rezistentă la diferite afecțiuni.

Zodia Pești

Această săptămână vine cu multă muncă pentru Pești, întrucât s-au adunat multe lucruri de făcut și la serviciu, dar și acasă. Stelele mai arată că vor planifica încă ceva extrem de important pentru ei, poate fi legat de un eveniment major, o călătorie, o vacanță sau chiar o schimbare de job. În a doua jumătatea săptămânii, Peștii au o stare emoțională destul de instabilă și poate face mai multe lucruri care nu-i caracterizează.

Astrele scot în evidență faptul că acest nativ nu va avea probleme grave de sănătate în săptămâna 25-31 octombrie, dar este foarte important să fie mai atenți atunci când fac sport sau unele activități care necesită efort fizic.

Citește și:  Zilele norocoase în luna Octombrie 2021, conform semnului zodiacal. În aceste zile poți avea noroc la bani, dar și în viața personală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *