joi, februarie 22, 2024

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Lidia Fecioru spune cum poate iubi o femeie, în funcție de semnul ei zodiacal. Astrologul dă cărțile pe față și vorbește despre fiecare detaliu

Cum poate iubi o femeie. Lidia Fecioru dezvăluie cum iubește o femeie, în funcție de zodia ei, în cadrul emisiunii ”Adevăruri ascunse”. Fiecare femeie este specială în felul ei și unică, din acest motiv, poate manifesta iubirea prin diferite metode.

Cum poate iubi o femeie.

Află aici, metodele prin care manifestă dragostea o femeie, în funcție de semnul zodiacal.

Zodia Berbec

Această femeie este ca o pisică, spune Lidia Fecioru. Este finuță, deșteaptă și drăguță. Cu toate că iubește foarte mult o persoană, nu va putea să treacă peste unele principii.

Spre exemplu, nu iubește să gătească, să facă curat prin casă și nu va face acest lucru chiar dacă iubește cu toată inima un bărbat. Bineînțeles, mai sunt și excepții. Atunci când este îndrăgostită va face tot posibil ca să țină lângă ea bărbatul dorit.

Zodia Taur

Femeia Taur este ca o vulpe, spune Lidia Fecioru. Este destul de deșteaptă și hâtră când vine vorba de bărbatul pe care îi iubește cu adevărat. Astrologul menționează că într-o relație cu femeia Taur orice bărbat poate deveni pe parcursul anilor bogat și de succes, întrucât știe să-l motiveze și să-i arate care sunt cele mai bune calități pe care le deține un bărbat.

Este o femeie puternică și influentă, din acest motiv, are nevoie de un om carismatic și de succes.

Citește și: Zodii feminine considerate cele mai bune amante. Bărbații spun că sunt cele mai capabile la pat
Zodia Gemeni

Atunci când femeia Gemeni iubește cu adevărat, se duce cu bărbatul ei și în apă și în foc. Poate fi și o amantă, dar și un camarad, care o să salveze omul iubit din orice situație.

De multe ori își caută un bărbat la spatele căruia poate să stea, întrucât nu poate fi veșnic puternică și rezistentă la orice greutate. Lidia Fecioru menționează că este una din cele mai loiale zodii.

Zodia Rac

Femeia Rac are principii și scopuri în viață, spune astrologul. Chiar dacă iubește un bărbat, nu este gata să se căsătorească pripit cu el și să formeze o familie.

Își stăpânește emoțiile și analizează foarte bine toate părțile pozitive și negative. În cazul în care își găsește partenerul perfect, este gata să-i ofere tot ce are mai bun, dar niciodată nu va uita de principiile sale de viață.

Citește și: Cum îți gestionezi bugetul, în funcție de zodie? Astrologii pot caracteriza fiecare nativ în parte
Cum poate iubi o femeie. Zodia Leu

Este o femeie care are nevoie de distracții și de aventură, spune Lidia Fecioru. Chiar dacă iubește nu este gata să renunțe la libertate. Fără îndoială, bărbatul care a ales-o nu o să-i fie plictisitor cu ea, pentru că nu suportă să stea prea mult pe loc.

Un lucru este clar, chiar dacă iubește libertatea și distracția, poate ajunge la unele compromisuri cu a doua jumătate, mai ales dacă cu adevărat este îndrăgostită.

Zodia Fecioară

Femeia Fecioară este sensibilă și harnică. Își caută un bărbat care poate fi pentru ea ca un zid de piatră, unde se poate ascunde. Atunci, când este îndrăgostită este gata să renunțe la multe lucruri din viața ei, ca partenerului să-i fie confortabil și bine alături de ea.

Lidia Fecioru spune că femeia pești este soția pentru o viață, care iubește, are grijă și mereu va fi alături în cele mai dificile momente din viață.

Citește și: Cupluri de zodii care nu sunt compatibile. Au zero șanse să fie împreună
Cum poate iubi o femeie. Zodia Balanță

Femeia Balanță ste o femeie puternică, care știe să facă față problemelor în viață. Din acest motiv, are nevoie de un bărbat, la fel, de puternic și pregătit să o accepte așa cum este.

Lidia Fecioru spune că este soția rival. Bărbatul luptă cu ea în casă. Cu toate că iubește cu toată inima, nu este gata să renunțe la unele principii și scopuri în viață. Este femeia care iubește sincer și este gata să-l susțină pe bărbatul care merită acest lucru.

Zodia Scorpion

Femeia Scorpion este sinceră și deschisă cu bărbatul pe care îi iubește. Lidia Fecioru spune că este femeia care mereu va motiva bărbatul să crească profesional și financiară.

Nu iubește să stea pe loc mult timp și nici nu are dorința să vadă cum partenerul degradează. Prin urmare, își aleg bărbați de succes, care sunt suficient de puternici și rezistenți ca să depășească orice problemă.

Citește și: În ce anotimp ar trebui să te căsătorești, în funcție de zodie. Află ce spun stele despre nunta ta
Zodia Săgetător

Lidia Fecioru spune că este o femeie plină de misticism când se îndrăgostește, pentru că vrea să cucerească bărbatul pe care îl place. Femeia Săgetător știe ce vrea de la viață și doar un bărbat rezistent și de succes poate fi fericit cu ea.

Când este cu adevărat îndrăgostită se dedică întru totul relație și uneori chiar încearcă să controleze viața partenerului. Cu toate acestea, sunt cele mai fidele femei din zodiac.

Zodia Capricorn

Astrologul menționează că este considerată cea mai ideală femeie din zodiac, întrucât este frumoasă, bună amantă în pat, deșteaptă și gospodină. Este o femeie dorită de mulți bărbați, dar ea nu iubește chiar pe toată lumea.

Este greu să ajungi în inima acestei femei, dar dacă totuși cineva a reușit, atunci, are un mare noroc. Femeia rac când iubește se dedică relație și face totul ca partenerul să o iubească și mai mult pe parcursul anilor.
Cum poate iubi o femeie. Zodia Vărsător

Este foarte greu să cucerești o leoaică, pentru că ea își dorește cel mai bun leu din pădure. În cazul în care cineva a cucerit-o, este destul de pretențioasă, întrucât vrea ca partenerul să o admire nu doar în primii ani de relație, dar pe tot parcursul vieții.

Lidia Fecioru spune că această femeie când iubește mereu va pune pe primul loc partenerul de viață. Ș va face tot posibilul ca toată lumea să invidieze că acest bărbat are o astfel de femeie frumoasă.

Zodia Pești

Femeia Pești iubește cu toată inima și încerca să fie nu doar iubită, dar și prieten. În așa fel, petrece foarte mult timp cu a doua jumătate și astrologul menționează că nu îi place ca bărbatul să aibă mulți prieteni.

Cu această femeie poți să vorbești despre orice, pentru că este destul de deșteaptă și cunoaște câte ceva din diferite domenii. Dacă femeia fecioară este îndrăgostită cu adevărat va face orice ca partenerul de viață să se simtă bine și confortabil.

Citește și: Zodii îndrăznețe și zodii timide. Care sunt cei mai curajoși nativi?

9 comentarii la „Lidia Fecioru spune cum poate iubi o femeie, în funcție de semnul ei zodiacal. Astrologul dă cărțile pe față și vorbește despre fiecare detaliu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *