miercuri, februarie 28, 2024

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Cum poți îndrăgosti un bărbat în tine, în funcție de zodie? Detalii necunoscute despre unii nativi

Cum poți îndrăgosti un bărbat în tine, în funcție de zodie? Astrologii spun că există unele modalități foarte bune pentru a îndrăgosti un bărbat în tine, în funcție de zodia în care s-a născut.

Cum poți îndrăgosti un bărbat în tine, în funcție de zodie?

Caută în lista de mai jos zodia partenerului tău sau persoanei pe care o simpatizezi și află cum îl poți îndrăgosti în tine.

Zodia Berbec

Astrologii spun că un lucru este foarte clar despre bărbatul berbec, nu le place sub nici o formă să li se ofere tot pe tavă. Atunci când simt că o femeie este devotată în întregime, pasiunea lor și dorința de a cuceri scade simțitor. Astfel, trebuie să fii intangibilă și misterioasă cu bărbatul berbec. De asemenea, pregătește niște replici usturătoare, în timp ce îl provoci cu privirea și vor fi ai tăi.

Zodia Taur

Taurii iubesc frumusețea și luxul, din acest motiv, o modalitate bună de al cuceri este înfățișarea ta, de parcă ești scoasă din cutie. Astrologii spun că un bărbat taur mereu va observa următoarele detalii: părul aranjat și care răspândește un parfum îmbietor, pielea catifelată a mâinilor, unghiile impecabile și chiar un machiaj care conturează trăsăturile naturale. De asemenea, mâncarea delicioasă făcută de mâinile tale îl poate cuceri pe veci.

Citește și: Cele mai stilate zodii din horoscop. Ele știu foarte bine să-și facă apariția
Zodia Gemeni

Bărbații gemenii sunt imprevizibili, spontani și inteligenți. Arma secretă a unei femei care vrea să cucerească un asemenea bărbat sunt conversațiile. Adică, cu cât ai replici mai strălucite și îl aduci pe teritorii pe care nu le-a mai traversat până acum, cu atât vei fi mai atractivă și mai interesantă pentru el. Cu alte cuvinte, cucerește-i mai întâi mintea și mai apoi inima.

Citește și: Cei mai onești bărbați din zodiac. Niciodată nu vor minți femeia pe care o iubesc

Cum poți îndrăgosti un bărbat în tine. Zodia Rac

Bărbatul rac este romantic, delicat și sensibil. Sunt două modalități de a ajunge la inima acestui bărbat. Prima modalitate este sinceritatea, fiindcă racii își dau seama foarte ușor când sunt duși de nas. Iar a doua cale prin care îl poți cuceri, sunt părinții lui, dacă te plac, fără îndoială, ai drumul pavat  spre inima fiului.
Zodia Leu

Inima unui bărbat leu este foarte greu de cucerit, dar va fi un adevărat trofeu dacă obții dragostea lui, întrucât se transformă uluitor atunci când este îndrăgostit. Bărbatul leu are nevoie de o femeie atrăgătoare, sclipitoare și cu o personalitate puternică. Nu iubește să cucerească sau să participe în diferite jocuri de sentimente. Mai degrabă are nevoie de o femeie care o să-l susțină și o să-l motiveze. Un lucru care poate îndepărta un bărbat leu este dorința de al ține acasă și al feri de atenția lumii.

Zodia Fecioară

Bărbatul fecioară are nevoie de o femeie puternică, care muncește din greu și are stabilite niște scopuri clare în viață. Poate fi ușor cucerit de o femeie independentă, senzuală și plină de energie. Cu toate acestea, multe femei pot face o greșeală, arătând că sunt mult mai puternice decât el. Bărbatul fecioară are nevoie de o iubită, nu de un aliat. Sunt foarte importante laudele și cuvintele de susținere.

Citește și: Cum înșală bărbații, în funcție de zodie. Unii nativi sunt experți în infidelitate, alții se dau de gol instant
Cum poți îndrăgosti un bărbat în tine. Zodia Balanță

Bărbatul balanță este o adevărată ”bijuterie” într-o relație. Este un tip chipeș, șarmant și sensibil. Astrologii spun că este destul de greu să cucerești un asemenea bărbat, fiindcă deseori a fost rănit în dragoste. Cu toate acestea, o modalitate de a ajunge la inima lui este să nu fii zgârcită cu complimentele și cu cuvintele se susținere. Subliniază și laudă lucrurile pe care le face foarte bine.

Zodia Scorpion

Astrologii spun că o modalitate de a cuceri din start un bărbat scorpion este să cauți un exemplar al Kama Sutra și să-l știi pe dinafară. Dacă vrei să obții inima unui scorpion, atunci trebuie să renunți la inhibiții și să faci față fanteziilor. Cu toate acestea, mai au nevoie și de femei profunde, care vor hrăni relația cu tandrețe și emoții. De asemenea, minciunile și infidelitatea îl poate respinge în câteva secunde.

Citește și: Ce meserie ți se potrivește în funcție de zodie? Astrologii au stabilit jobul ideal pentru fiecare nativ
Zodia Săgetător

Este destul de greu să ajungi la inima unui săgetător, fiindcă e un adevărat magnet pentru femei. În așa fel trebuie să fii cea mai bună dintre toate admiratoarele sale. Ar fi bine să te pregătești ca pentru Olimpiadă. Fii inteligentă, atentă la detalii, atrăgătoare, sigură pe sine și înarmată cu simțul umorului. Un sfat important pentru a ajunge mai repede la inima și sufletul acestui nativ este să nu mergi cu el în pat din prima noapte și nici din a treia.

Citește și: La ce boli este predispusă fiecare zodie. Trebuie să le cunoști pentru a le putea preveni

Cum poți îndrăgosti un bărbat în tine. Zodia Capricorn

Un bărbat capricorn poate fi cucerit printr-un aspect impecabil, adică o coafură frumos, un machiaj simplu, dar care subliniază mai multe trăsături ale feței și un look atrăgător. Trebuie să-i arăți că îi împărtășești interesele și că îți dorești să avansezi în viață. La prima întâlnire, permite-i să aleagă singur restaurantul sau cafeneaua și chiar să plătească. Dar la doua întâlnire trebuie să vii tu cu inițiativa și să plătește. Iubește femeile independente.
Zodia Vărsător

Bărbatul vărsător iubește să vâneze și să vină cu inițiativa. Nu te grăbii să faci primul pas, lasă-l pe el să vină la tine, să te caute și să te invite. Nu-l suna și nu-i scrie prea multe mesaje, pentru că îl poți plictisi. Acesta iubește femeile misterioase, pe care nu le poate înțelege. Cu toate că nu vii tu cu inițiativa, asta nu înseamnă că nu trebuie să-i studiezi preferințele și hobby-urile, întrucât într-un moment dat o să ai nevoie de aceste detalii ca să te menții în centrul atenției.

Pești

Nu este greu să cucerești bărbatul pești, fiindcă iubește femeile simple, visătoare, frumoase și cu simțul umorului. Este mai dificil să-l ții lângă tine. Prin urmare, pentru al cuceri trebuie să fii tu însuți și să nu te prefaci și să nu te faci mai bună decât ești în realitate. Pentru al menține lângă tine toată viața este foarte important să-i dai libertate și niciodată să nu-i interzici nimic.

Citește și: Cu ce zodii să nu te cerți? Te vor face să te simți jenant într-o ceartă

30 de comentarii la „Cum poți îndrăgosti un bărbat în tine, în funcție de zodie? Detalii necunoscute despre unii nativi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *