miercuri, februarie 28, 2024

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Horoscop săptămânal 15-21 Noiembrie 2021. Racii vor obțin exact ceea ce își doresc, iar Capricornii vor petrece mai mult timp cu familia sau prietenii

Horoscop săptămânal 15-21 Noiembrie 2021. O săptămână productivă și plină de momente speciale pentru o parte din zodii. Poziția planetelor arată că Berbecii și Taurii interacționează foarte mult cu oamenii, iar Gemenii nu acceptă înfrângerea în această perioadă.

Horoscop săptămânal 15-21 Noiembrie 2021.

Află aici, ce au pregătit stelele pentru săptămâna de 15-21 Noiembrie 2021, conform zodiei tale. Dacă îți cunoști ascendentul, ar fi mai bine să-i citești horoscopul lui și apoi pe cel al zodiei tale.

Zodia Berbec

În această săptămână, Berbecii vor interacționa foarte mult cu oamenii și vor fi plini de treburi. S-ar putea să nu-și găsească nici timp pentru a mânca. Astrologii observă că la final de saptamana vă puteți trezi cu o propunere care de la început pare tare ciudată și dubioasă. Poziția planetelor atenționează să fiți precauți cu unui oamenii insistenți și aroganți.

Astrele mai scot în evidență că sănătatea lor este foarte puternică în această săptămână, dar trebuie să consume mai multe fructe și legume pentru a-și îmbunătăți imunitatea.

Zodia Taur

Taurii sunt foarte comunicativi și flexibili în această perioadă. De asemenea, vor interacționa cu mulți oamenii în legătură cu un proiect sau o idee ingenioasă. Totul merge atât de bine la capitolul financiar, încât vor să cumpere absolut totul. Iar în a doua partea a săptămânii pot primi o invitație de la o persoană influentă și în sfârșit pot să se bucure de unele beneficii.

Poziția planetelor arată că la capitolul sănătate pot apărea unele probleme legate de oase sau de sistemul nervos. Aveți mare grijă de alimentația voastră.

Citește și: Horoscop lunar Noiembrie 2021. Săgetătorii vor avea de luat o decizie finală pe plan amoros, iar Capricornii își vor îmbunătăți situația financiară
Zodia Gemeni

Săgetătorii sunt foarte nebuni în această perioadă. Sunt ca o piatră pe care nu poți să o distrugi așa ușor. Nu acceptă înfrângerile și vor să lupte până la capăt pentru visul lor. În prima partea săptămână pot trece printr-un eșec, care îi întristează și în același timp îi motivează să arate lumii că poate mai mult. S-ar putea să renunțe la ceva pentru a obține ce își doresc cu adevărat.

Poziția planetelor arată că la capitolul sănătate nu trebuie să își facă griji, întrucât imunitatea lor este din ce în ce mai puternică și mai pregătită pentru diferiți viruși.

Zodia Rac

În doar câteva zile, Racii obțin ce își doresc în această perioadă, fără a depune un mare efort. Poziția planatelor arată că sunt înconjurați de oamenii pregătiți, care intervin la timpul potrivit. De asemenea, Racii pot profita de unele ocazii pentru a-și face mai multe rezerve și poate chiar a aduce niște bani suplimentari în casă.

La capitolul sănătate, pot să nu-și facă mari griji, întrucât astrele îți garantează o săptămână liniștită și lipsită de surprize neplăcute.

Citește și:  Cu ce îi atragi pe cei din jur, în funcție de zodie
Horoscop săptămânal 15-21 Noiembrie 2021. Zodia Leu

Leii traversează o perioadă frumoasă la capitolul dragoste și chiar începe să se simtă mai sigur în pielea lui. Fericirea care vine datorită dragostei, îi aduce succese și la locul de muncă, fiindcă își face lucrul cu o mai mare motivație. Poziția planetelor mai arată că la mijloc de săptămână pot primi o sumă de bani restantă pentru eforturile depuse la job sau poate chiar informații privitoare la felul în care se vor desfășura activitățile profesionale de acum încolo.

Ce privește sănătate, aici totul merge mai bine decât săptămâna trecută, pentru că sunteți în mâini bune și cel mai important profesionale.

Zodia Fecioară

Săptămâna aceasta, Fecioarele fac multe progrese folosind diplomația și ceva ce este specific lui. Evită câteva situații neplăcute în prima partea săptămânii și muncește foarte mult pentru a obține ceva foarte important pentru el. Poziția planetelor arată că la locul de muncă totul merge foarte bine, deoarece pot primi beneficii, cadouri sau chiar mai mulți bani datorită efortului pe care îl depun.

Astrologii mai adaugă că sănătatea Fecioarele poate fi vulnerabilă în această săptămână. În așa fel, și stările de spirit sunt oscilante și dificil de suportat sau înțeles de către oamenii din jur.

Citește și:  Zilele norocoase în luna Noiembrie 2021, conform semnului zodiacal. Află care sunt zilele în care vei avea noroc în această lună, pe toate planurile
Horoscop săptămânal 15-21 Noiembrie 2021. Zodia Balanță

Este o săptămână productivă și activă pentru zodia Balanță. Este posibil ca telefonul vostru să sune non-stop și să fiți ocupați de o mulțime de treburi. Din fericire, nu munciți în zadar și la mijloc de săptămână vă puteți trezi cu o sumă de bani, care este atât de bine venită în situația în care vă aflați.

Poziția plantelor arată că trebuie de evitat în această săptămână, bineînțeles în limita posibilului, intervențiile chirurgicale, fiindcă există riscuri majore de erori cu efecte pe termen lung.

Zodia Scorpion

Astrologii scot în evidență că o oportunitate financiară le poate schimba viață acestui nativ. S-ar putea ca la locul de muncă șefii să vă propună un salariu mai mare, pentru o responsabilitate în plus, care o să vă aducă plăcere. Iar la capitolul sănătate, s-ar putea să vă accidentați ușor pe parcursul acestei săptămâni, dar intervin rapid câteva persoane.

La capitolul dragoste nu trebuie să vă faceți mari griji, fiindcă poziția planetelor pregătește ceva foarte special pentru voi. Este important să vă arătați personalitatea așa cum este în realitate.
Zodia Săgetător

În această perioadă, intervine o mare schimbare și câștigați o oarecare libertate. Nu este exclus că începeți săptămâna lent, dar o terminați plini de treburi și responsabilități. Astrologii menționează că finalul săptămânii vă aduce multe surprize la locul de muncă sau la studii. Poziția planetelor arată că pot avea și o perioadă grozavă legată de bani, deoarece știe foarte bine să gestioneze bugetul pe care îl are în mână.

La capitolul sănătate, puteți să scăpați de o afecțiune sau o durere care vă dă bătăi de cap de ceva timp.

Zodia Capricorn

Capricornii în această perioadă vor să petreacă timp mai mult cu familia și cu prietenii, s-au săturat de aroganța și răutatea unor oamenii. Vor să se simtă iubiți și în schimb să ofere dragostea lor sinceră. Iar la serviciu pot avea parte de situații mai puțin plăcute legate de niște persoane, care nu știu să fie responsabili și serioși în cadrul unor proiecte.

La capitolul sănătate, totul merge foarte bine, întrucât organismul vostru devine mai puternic și mai rezistent la unele afecțiuni.

Citește și: Top 4 cele mai bune soții din zodiac. Femeile care pot să păstreze armonia și dragostea în familie
Horoscop săptămânal 15-21 Noiembrie 2021. Zodia Vărsător

În această săptămână, Vărsătorii vor să demonstreze că pot să depășească anumite limite dacă își doresc cu adevărat acest lucru. Astrologii menționează că vor avea parte de un flux de energie bună care îi vor aduce ceva nou în viața intimă și la capitolul bani. Se pare că în această perioadă, mulți oamenii o să-i invidieze datorită stilului de viață pe care îl urmează.

Astrologii mai adaugă că pot apărea dureri de cap, de spate sau de dinți la final de săptămână. S-ar putea să aveți nevoie de sfatul unui medic pentru un tratament mai profund.

Zodia Pești

Peștii au o săptămână bogată în diferite situații ciudate la locul de muncă sau la studii. Vor descoperi că sunt mai puternici decât se așteptau. De asemenea, pot apărea și oportunități legate de un job sau o funcție care vă poate aduce o mulțime de beneficii și libertăți. Poziția planetelor arată că sunt tare norocoși la bani datorită faptului că se află în locul potrivit și la timpul potrivit.

La capitolul sănătate, pot interveni dureri de cap din cauza oboselii și programului încărcat la muncă sau la studii.

Citește și:  Unde vei găsi dragostea în luna Noiembrie 2021. Astrologii menționează locul exact unde fiecare nativi își poate găsi jumătatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *