marți, decembrie 5, 2023

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Horoscop cu Mihai Voropchievici. Viciile fiecărei zodii împarte și de ce nu pot renunța la ele. Peștii și Balanțele ascund multe lucruri

Horoscop cu Mihai Voropchievici. Numerologul prezintă în cadrul emisiunii ”Adevăruri ascunse” viciile fiecărei zodii împarte. Există unele lucruri la care nu pot renunța unii oamenii sau poate chiar nu vor, chiar dacă sunt obiceiuri dăunătoare.

Horoscop cu Mihai Voropchievici

Află care sunt viciile fiecărei zodii împarte și de ce nu poate renunța la ele, chiar dacă le afectează viața.

Zodia Berbec

Persoanele născute sub acest semn zodiacal au tendința să se implice în situații riscante și are un obicei dăunător să caute adrenalina, care îl duce la extrem. De asemenea, tendința multora dintre ei este alcoolul și tutunul. Mihai Voropchievici menționează că îi este greu să renunțe la proastele obiceiuri, întrucât are tendința de a fi destul de impulsive și este prea mândru ca să accepte că are vicii.

Zodia Taur

Taurii sunt duși de val atunci când se așază la masa și au tendința să exagereze cu mâncarea. În special, atunci când trec printr-un stres sau se întristează din cauza unor lucruri. Numerologul spune că taurului îi este greu să renunțe la obiceiurile rele, fiindcă preferă satisfacția instant. De asemenea, nu poate scăpa de unele vicii, pentru că amână tot pe ziua următoare și nu se apucă din start de o treabă.

Citește și: Ce meserie ți se potrivește în funcție de zodie? Astrologii au stabilit jobul ideal pentru fiecare nativ
Zodia Gemeni

Gemenii sunt dependenți de adrenalină, fiindcă caută senzații tarii în fiecare de zi. Sunt niște oamenii care foarte repede se plictisesc de ceva și caută ceva nou, iar acest lucru de obicei îi aduce haos în viața lui. Mihai Voropchievici menționează că gemenii nu pot renunța la adrenalină, fiindcă au nevoie de emoții și de noi metode prin care acest native să se simtă viu și important.

Citește și: Lucrul secret pe care îl face fiecare zodie după despărțire. Nici nu bănuiai că unii fac asta

Horoscop cu Mihai Voropchievici. Zodia Rac

Semnul zodiacal rac este guvernat de Lună și nu este întâmplător că fac abuz de alcool și mâncare în viața lor. Atunci când sunt încercați de necazuri racii tind să mănânce nesănătos și să consume alcool, pentru a uita de propriile probleme. De asemenea, mai pot fuma. Numerologul menționează că deseori racii nu au timp pentru a scăpa de obiceiurile rele din viața lor, întrucât își fac mereu griji de cei din jur .
Zodia Leu

Leii au câteva obiceiuri nesănătoase în viața lor. Acest nativ poate devin infidel într-o relație, pot fi pasionați de jocurile de noroc sau chiar fumează excesiv. Aceste vicii îi aduc mult necaz, dar nu sunt gata să renunțe la ele. Mihai Voropchievici povestește că leii nu pot scăpa de obiceiurile nesănătoase, fiindcă are tendința de a exagera și de a fi excesiv în toate cele pe care le face.

Zodia Fecioară

Cei născuți în zodia fecioară muncesc foarte mult și sunt concentrați pe cariera lor foarte mult. Deseori problemele cauzate de viața profesională sau personală îi face să fumeze excesiv sau chiar să consume mai mult alcool, decât este recomandat. Numerologul spune că zodiei fecioară îi este foarte greu să scape de vicii, deoarece nu știu să accepte eșecurile și greșelile din viața lor.

Citește și: Cupluri de zodii care nu sunt compatibile. Au zero șanse să fie împreună
Horoscop cu Mihai Voropchievici. Zodia Balanță

Balanțele sunt idealiste în tot ce fac și caută consolare în câteva vicii, pentru că așa pot fugi de realitate, mai ales atunci când lucrurile nu merg așa cum și-au dorit. Bărbații din zodia balanță au ca principalul obicei nesănătos – infidelitate. Chiar dacă sunt într-o relație stabilă, acest bărbat poate înșela cu mai multe femei. Iar femeia balanță exagerează cu fumatul și cu metodele de a preveni ridurile și schimbările care vin o data cu timpul.

Zodia Scorpion

Scorpionii sunt dependenți de viața lor intima și vor să experimenteze cât mai mult. Acest lucru îi poate face să cheltuie mulți bani sau să se îmbolnăvească de diferite boli. O data ce sunt atrași de cineva este foarte greu să se concentreze pe lucruri mai importante. Numerologul spune că acest nativ scapă foarte greu obiceiurile rele, fiindcă nu consideră că există o problem în faptul că le are.

Citește și: Cele mai posesive zodii. Ele își doresc ca puterea să ajungă doar în mâinile lor
Zodia Săgetător

Săgetătorii au un obicei prost de a cheltui banii fără nici o rațiune. Acest nativ poate cheltui o sumă destul de mare pe un lucru, de care nu are nevoie. De asemenea, în viața lui apar o mulțime de problem din cauza faptului că nu este fidel, iar plăcerea pe care o obține într-un pat cu o persoană îi face să fie independeți de acest lucru. Mihai Voropchievici spune că săgetătorii nu pot renunța la unele vicii, pentru că chiar dacă refuză la ele, unele obiceiuri se întorc din nou în viața lor.

Citește și: Ce cred oamenii din jur despre tine, în funcție de zodia ta

Horoscop cu Mihai Voropchievici. Zodia Capricorn

Capricornii au o mare dorință de a arăta irezistibil din punct de vedere fizic și de aici pornesc o mulțime de obiceiuri proaste. Unii riscă să sufere de tulburări alimentare, cum ar fi anorexia sau bulimia. De asemenea, unele metode de a-și păstra frumusețea sunt extrem de periculoase pentru sănătatea lor. De la stres capricornii mai pot fuma sau consuma alcool. Numerologul spune că acest nativ fără ajutorul unui om nu poate scăpa de viciile sale.
Zodia Vărsător

Vărsătorii pot fi dependenți de alcool sau fumat, pentru că nu știu să își rezolve altfel problemele din viața personală. De asemenea, unii oamenii născuți sub acest semn zodiacal pot avea problem și cu drogurile. Mihai Voropchievici povestește că vărsătorii nu pot scăpa de unele vicii, fiindcă nu le consideră neapărat rele sau că au nevoie să renunțe la unele obiceiuri împreună cu cineva.

Pești

Cei născuți sub acest semn zodiacal suportă greu durerile sufletești și riscă să devină dependenți de orice le poate alina suferința. Prin urmare, pot fuma excesiv sau exagera cu alcoolul. Iar aceste două vicii îi pot afecta sănătatea și relația cu unii oamenii importanți din viața lor. Numerologul spune că peștilor le este greu să renunțe la unele obiceiuri rele din cauza că încep să scape de un viciu foarte repede și după el din nou revine în viața lor.

Citește și: Zodiile care își ascund emoțiile adevărate. Este foarte greu să ajungi la inima lor

5 comentarii la „Horoscop cu Mihai Voropchievici. Viciile fiecărei zodii împarte și de ce nu pot renunța la ele. Peștii și Balanțele ascund multe lucruri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *