miercuri, februarie 21, 2024

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Horoscop săptămânal 22-28 Noiembrie 2021. Leii vor avea o săptămână reușită pe toate planurile, iar Vărsătorii își vor îmbunătăți relația cu partenerul

Horoscop săptămânal 22-28 Noiembrie 2021. Este o perioadă stresantă și schimbătoare pentru o bună parte din zodii. Astrele scot în evidență că Leii și Racii se bucură de o perioadă foarte bună pe toate planurile, iar Fecioarele scapă de plictiseală.

Horoscop săptămânal 22-28 Noiembrie 2021.

Află aici, ce au pregătit stelele pentru săptămâna de 22-28 Noiembrie 2021, conform zodiei tale. Dacă îți cunoști ascendentul, ar fi mai bine să-i citești horoscopul lui și apoi pe cel al zodiei tale.

Zodia Berbec

În această perioadă, bugetul Berbecilor îi permite să se răsfețe cu tot ce vrea sufletul lor. Acest lucru se datorează faptului că Berbecii au găsit o modalitate de a face mai mulți bani, dar cu mai puțin efort. Totul merge atât de bine la capitolul financiar, încât vor să cumpere absolut totul. La final de săptămână pot avea o surpriză legată de viața personală.

De asemenea, astrologii mai scot în evidență că la capitolul sănătate pot apărea unele probleme legate de sistemul nervos sau oase.

Zodia Taur

În această săptămână, Taurii vor primi câteva ocazii de a-și cere iertare de la persoanele cărora le-au greșit. Astrologii mai observ că în a doua partea a săptămânii pot trece printr-un eșec, care îi întristează și în același timp îi motivează să arate lumii că poate mai mult. S-ar putea să renunțe la ceva pentru a obține ce își doresc cu adevărat. Este o perioadă grea pentru Tauri, dar vine și cu emoții tari.

Iar la capitolul sănătate, în această săptămână nu vor apărea surprize neplăcute, dar astrologii recomandă să mai reducă din gustările care le consumă pe parcursul zilei.

Citește și: Horoscop lunar Noiembrie 2021. Săgetătorii vor avea de luat o decizie finală pe plan amoros, iar Capricornii își vor îmbunătăți situația financiară
Zodia Gemeni

În doar câteva zile, Gemenii obțin ce își doresc în această perioadă, fără a depune un mare efort. Astrele arată că sunt înconjurați de oamenii pregătiți, care intervin la timpul potrivit. De asemenea, Gemenii pot profita de unele ocazii pentru a-și face mai multe rezerve de bani. Iar la locul de muncă pot fi promovați și colegii încep să-i privească cu alți ochi.

La capitolul sănătate, pot să nu-și facă mari griji, fiindcă astrele îți garantează o săptămână liniștită și lipsită de surprize neplăcute.

Zodia Rac

Racii se bucură de o perioadă foarte bună pe toate planurile și ajung la succesele dorite. În primul rând, la mijloc de săptămână pot primi o sumă de bani restantă pentru eforturile depuse la job sau poate chiar informații privitoare la felul în care se vor desfășura activitățile profesionale de acum încolo. Iar la capitolul dragoste au toate șansele să cunoască o persoană care are atâtea lucruri în comun.

Ce privește sănătate, aici totul merge mai bine decât săptămâna trecută, deoarece sunteți în mâini bune și cel mai important profesionale.

Citește și:  Cu ce îi atragi pe cei din jur, în funcție de zodie
Horoscop săptămânal 22-28 Noiembrie 2021. Zodia Leu

Leii se bucură de o perioadă foarte bună pe toate planurile, pentru că norocul îi însoțește peste tot. Poziția planetelor arată că în această perioadă, Leii fac multe progrese folosind diplomația și ceva ce este specific lui. La locul de muncă se descurcă foarte ușor și repede cu toate însărcinările și au suficient timp pentru viața personală.

Leii pot fi vulnerabili în această perioadă. În așa fel, și stările de spirit sunt oscilante și dificil de suportat sau înțeles de către oamenii din jur.

Zodia Fecioară

Este o săptămână productivă pentru zodia Fecioară și scapă foarte ușor de plictiseală. Au atâtea lucruri de făcut că nici nu se gândesc la problemele care îi măcinau în trecut. Este posibil ca telefonul vostru să sune non stop și să fiți ocupați de o mulțime de treburi. Din fericire, nu munciți în zadar și la mijloc de săptămână vă puteți trezi cu o sumă de bani.

Astrele arată că trebuie de evitat în această perioadă, bineînțeles în limita posibilului, intervențiile chirurgicale, întrucât există riscuri majore de erori cu efecte pe termen lung.

Citește și:  Zilele norocoase în luna Noiembrie 2021, conform semnului zodiacal. Află care sunt zilele în care vei avea noroc în această lună, pe toate planurile
Horoscop săptămânal 22-28 Noiembrie 2021. Zodia Balanță

Astrele arată că o oportunitate financiară le poate schimba viața zodiei Balanță. S-ar putea ca la locul de muncă șefii să vă propună un salariu mai mare, pentru o responsabilitate în plus, care o să vă aducă plăcere. Iar la capitolul dragoste, găsesc o soluție pentru a trece la o nouă etapă a vieții lor. La început de săptămână primesc o invitație la un evenimente foarte important și responsabil.

Iar la capitolul sănătate, poziția planetelor arată că s-ar putea să vă accidentați ușor pe parcursul acestei săptămâni, dar intervin rapid câteva persoane.

Zodia Scorpion

În această perioadă, intervine o mare schimbare și câștigați o oarecare libertate. Nu este exclus că începeți săptămâna lent, dar o terminați plini de treburi și responsabilități. Scorpionii vor fi determinați să câștige mai mulți bani pentru a-și cumpăra un obiect foarte scump și prețios. Astrologii mai observă că la capitolul dragoste, Scorpionii pot fi norocoși îndrăgostindu-se într-o persoană specială.

La final de săptămână pot apărea probleme de sănătate, care vă pot schimba câteva planuri de viitor.
Zodia Săgetător

Săgetătorii în această săptămână petrec mai mult timp cu familia și cu prietenii, s-au săturat de aroganța și răutatea unor oamenii. Vor să se simtă iubiți și în schimb să ofere dragostea lor sinceră. Pe parcursul acestei săptămână poate întâlni dificultăți la locul de muncă din cauza unor lucruri mărunte, dar care schimbă absolut tot. la final de săptămână primesc o veste legată de niște bani mai vechi.

La capitolul sănătate, totul merge bine, dar este foarte important să renunțe la niște vicii, întrucât lucrurile se pot schimba radical.

Zodia Capricorn

În această săptămână, Capricornii vor să demonstreze că pot să depășească anumite limite dacă își doresc cu adevărat acest lucru. Astrele subliniază că vor avea parte de un flux de energie bună care îi vor aduce ceva nou în viața intimă și la capitolul bani. La final de săptămână se pot bucura de prezența unei persoane influente, care poate să le aducă atâta fericire în suflet și schimbări.

Nu este exclus că în această perioadă pot apărea dureri de cap, de spate sau de dinți. Astrologii spun că aveți nevoie de sfatul unui medic pentru un tratament mai profund.

Citește și: Top 4 cele mai bune soții din zodiac. Femeile care pot să păstreze armonia și dragostea în familie
Horoscop săptămânal 22-28 Noiembrie 2021. Zodia Vărsător

Chiar de la început de săptămână sunteți mult mai deschiși unor noi experiențe. Astrologii susțin că veți dezvolta relații care vă inspiră și cele mai important vă ajută să progresați într-un fel sau altul. La final de săptămână, veți descoperi ideii ingenioase care o să vă ajute să vă măriți câștigurile și să nu mai renunțați la unele plăceri. Este o perioadă bună pentru a pune bazele stabilității și confortului.

Ce privește sănătatea, astrologii menționează că pot interveni dureri de cap din cauza oboselii și programului încărcat la muncă sau la studii.

Zodia Pești

Peștii nu sunt mulțumite de partea financiară și astrologii observ că pot vorbi cu niște șefii în legătură cu mărirea salariului în prima partea a săptămânii. Astrele arată că au parte de noroc și multe situații neobișnuite le pot aduce avantajele pe care le așteaptă. La final de săptămână astrele vă avertizează să fiți precauți cu unui oamenii insistenți și aroganți.

De asemenea, astrologii mai adaugă că sănătatea fecioarelor este foarte puternică în această perioadă. Imunitatea lor este rezistentă, dar este foarte important să nu uite de alimentația lor și să țină cont cât mănâncă.

Citește și:  Unde vei găsi dragostea în luna Noiembrie 2021. Astrologii menționează locul exact unde fiecare nativi își poate găsi jumătatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *