sâmbătă, decembrie 2, 2023

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Horoscop lunar Decembrie 2021. O schimbare majoră pe plan financiar îi așteaptă pe Scorpioni și pe Balanțe. Iar o zodie va începe o nouă etapă în viață

Horoscop lunar Decembrie 2021. Luna Decembrie vine cu multe schimbări în viețile oamenilor. Astrologii au pregătit previziunile complete pentru fiecare zodie împarte. Astrele subliniază că Scorpionii și Balanțele își schimbă situația financiară radical, iar Săgetătorii pun punct unei etape din viața lor în ultima lună din acest an.

Horoscop lunar Decembrie 2021.

Află aici, ce au pregătit stelele pentru luna Decembrie 2021, conform zodiei tale. Dacă îți cunoști ascendentul, ar fi mai bine să-i citești horoscopul lui și apoi pe cel al zodiei tale.

Zodia Berbec

Pentru cei născuți în zodia Berbec se anunță o perioadă frumoasă la capitolul dragoste. Câteva persoane pot întâlni pentru prima dată dragostea adevărată, iar alți oamenii se pot bucura de evoluția propriei relații. De asemenea, stelele scot în evidență faptul că la capitolul financiar o duci foarte bine, deoarece se orientează către un nou domeniu, care este mai bine plătit. Iar la final de lună pot să se aștepte la o surpriză legată de bani.

Din punct de vedere al sănătății, Berbecii pot sta mai rău la acest capitolul, datorită unui program încărcat și lipsa unui somn adecvat.

Zodia Taur

Taurii pot avea o lună foarte bună, în special la capitolul dragoste, fiindcă iau o decizie care le poate schimba viața. De asemenea, pot interveni situații în care va trebui să își modifice unele principii, pentru a trece peste o etapă. Astrologii mai spun că pot apărea unele conflicte la locul de muncă, care o să-i ajute să înțeleagă unde se ascunde adevărul. Iar la capitolul bani, Taurii pot trece peste o criză financiară.

Poziția planetelor arată că Taurii se simt foarte bine în această lună. Nu se vor ciocni cu probleme legate de sănătate.

Citește și: Zodii norocoase la bani în 2022. Investițiile pe care le fac, vor fi profitabile, iar banii pe care îi au în conturi, se vor dubla
Zodia Gemeni

Gemenii vor avea parte de o lună plină de nebunii și de momente memorabile. În primul rând, iau o decizie spontană legată de viața sentimentală și o persoană importantă din viața lor nu va fi de acord cu acest lucru. În al doilea rând, la mijloc de lună pot beneficia de o oportunitate, care îi va permite să se odihnească și în același timp să facă bani. Astrele mai evidențiază că Gemenii își pot schimba ideile create despre unele lucruri, care îți pot aduce venit lunar.

Prin urmare, la capitolul sănătate nu trebuie să-și facă griji, fiindcă vor scăpa de câteva afecțiuni.

Zodia Rac

Luna decembrie îi aduce acestei zodii momente romantice și plini de relaxare. În această perioadă, Racii se concentrează mai mult pe odihnă și vor să-și rezolve unele probleme interioare. Cu toate că se orientează mai multe spre relaxare, nu scapă și unele momente potrivite de a face niște bani în plus. În așa fel, la final de lună obține o sumă, care poate să-i prelungească odihna încă pentru câteva zile.

În luna decembrie, Racii pot începe să se preocupe de niște afecțiuni mai vechi netratate și să-și  reevalueze starea de sănătate.

Citește și: Horoscop anual 2022. Două zodii își vor schimba viața radical, iar un nativ are șansa să găsească mai mult decât a pierdut în anul precedent
Horoscop lunar Decembrie 2021. Zodia Leu

Este o lună benefică pentru zodia Leu, pentru că are șanse să își îmbunătățească situația la locul de muncă și chiar relația cu unii colegi. Iar la capitolul financiar, trec printr-o perioadă bună, întrucât pot face câțiva bani pe lângă salariul de bază. De asemenea, își fac mulți cunoscuții în diferite domenii, care o să-i ajute foarte mult în viitor. Ce privește viața personală a zodiei Leu, aici se pot schimba multe lucruri, pentru că au învățat multe lecții.

Acest nativ nu va trece prin momente dificile la capitolul sănătate, dar se vor preocupa de stilul lor de viață și vor revizui alimentația.

Zodia Fecioară

La capitolul carieră, Fecioarele o duc foarte bine, fiindcă apar oportunități care îl scoate în evidență și are tot mai multe șanse să facă bani, nu doar să supraviețuiască. Stelele arată că este posibil ca cineva din trecut, o fostă iubire, să revină în viața lor pentru a discuta și poate chiar a puncta o împăcare. Cei care fac parte dintr-o relație serioasă pot evolua foarte mult și chiar pot începe o nouă etapă.

Astrele observă că această zodie poate avea probleme de sănătate la mijloc de lună. Acestea pot fi legate de sistemul imunitar sau nervos. Mare grijă la alimentație!

Citește și: Horoscop Mihai Voropchievici. Cele mai insuportabile soacre ale zodiacului. Îți vor mânca și zilele
Horoscop lunar Decembrie 2021. Zodia Balanță

În luna decembrie, Balanțele vor avea parte de schimbări neașteptate la locul de muncă și unele dintre acestea pot avea un impact asupra situației financiare. În această lună, Balanțele cheltuie mai mulți bani, dar și câștigă mai mulți bani datorită unor proiecte personale. De asemenea, Balanțele pot avea o lună plină de surprize în viața sentimentală. Vor trece prin momente dificile, dar foarte importante, care vor decide viitorul lor.

La final de lună, Balanțele pot avea insomnii și oboseala cronică din cauza unor probleme care îi dă bătăi de cap. Astrologii recomandă să evitați excesele de orice fel.

Zodia Scorpion

Scorpionii vor străluci în luna decembrie datorită faptului că își stabilizează situația financiară. Este creativ și plin de idei în această perioadă, din acest motiv reușește să aducă mai mulți bani acasă, care sunt necesari pentru a îmbunătăți viața și a investi în ceva foarte important. Poziția planetelor arată că la capitolul carieră vor fi nevoiți să reevalueze o situație profesională la final de lună. De asemenea, pe plan profesional poate observa câteva schimbări legate de comunicare chiar la început de lună.

La capitolul sănătate, planeta lor guvernatoare, le poate aduce stări psihice mai puțin favorabile. Din fericire, la final de lună lucrurile se vor calma.

Citește și: Ce cadou își dorește fiecare zodie? Idei pentru cei care vor să uimească o persoană
Zodia Săgetător

Săgetătorii pun un punct unei etape din viața lor în luna decembrie. Poate fi legat de viața sentimentală sau poate chiar de un job. Cu toate că își iau rămas bun de la ceva ce juca un rol important în viața lor, Săgetătorii merg mai departe pentru a descoperi noi posibilități. Astrele mai adaugă că Săgetătorii pot fi agitați puțin la mijloc de lună din cauza unei probleme financiare. Iar la final de lună, beneficiază de o oportunitate, care îi permite să-și facă rezerve de bani.

Poziția planetelor arată că Săgetătorii se pot confrunta cu dureri de cap sau oboseală din cauza unui program încărcat. La final de lună se simt mult mai bine.

Horoscop lunar Decembrie 2021. Zodia Capricorn

Astrele scot în evidență faptul că persoanele născute sub acest semn zodiacal, care au o relație proaspăt creată pot trece prin momente extrem de frumoase și speciale. Iar cei care au o relație de lungă durată, trebuie să se pregătească la schimbări majore în luna decembrie. Ce privește cariera, Capricornii o duc foarte bine în această perioadă, pentru că pot primi o ofertă, care poate să-i garanteze o situație financiară mai stabilă.

De asemenea, poziția planetelor arată că la capitolul sănătate pot scăpa de o boală, care de mult timp le dă bătăi de cap.
Zodia Vărsător

Vărsătorii vor avea un mare noroc la dragoste în luna decembrie, întrucât poate cunoaște un om care le va schimba viața foarte mult. La capitolul carieră, Vărsătorii își organizează foarte bine responsabilitățile și reușește să îndeplinească toate condițiile la locul de muncă. Astrologii spun că situația este mai bună la persoanele care au o afacere personală, întrucât pot beneficia de o oferă care le poate aduce mai mulți bani. Nu este exclus că până la final de lună vor avea nevoie de o reorganizare completă a bugetului.

Ce privește sănătatea acestui nativ, astrologii spun că pot apărea dureri de cap și insomnii chiar de la început de lună din cauza faptului că își fac griji de ceva foarte important pentru viitorul lor.

Zodia Pești

Luna decembrie poate fi o perioadă mai stresantă la capitolul dragoste și nu sunt excluse certuri legate de o locuință sau bani. Pe plan profesional pot începe să evolueze foarte rapid și neașteptat. În așa fel, nici banii nu se lasă așteptați și s-ar putea ca la mijloc de lună să primească o sumă pe care o așteaptă de ceva timp. Astrologii spun că pot avea parte de câștiguri mai mari în luna decembrie, în special în cazul persoanele care sunt plătiți în funcție cât lucrează.

La mijloc de lună pot apărea niște afecțiuni mai vechi, care se pare că nu au fost tratate până la capăt și pot reveni. Este foarte important să găsiți un specialist profesionist

Citește și: Horoscop Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru. Pentru ce culoare a portofelului trebuie să opteze fiecare zodie împarte ca să obțină mai mulți bani?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *