marți, decembrie 5, 2023

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Horoscop săptămânal 29 Noiembrie-5 Decembrie 2021. Fecioare vor avea o schimbare majoră pe plan financiar, iar Peștii vor fi răsfățați

Horoscop săptămânal 29 Noiembrie-5 Decembrie 2021. Este o perioadă dificilă, dar și plină de momente frumoase în familie, dar și la locul de muncă. Poziția planetelor arată că Capricornii și Săgetătorii vor fi mai sensibili în această perioadă, iar Vărsătorii pot trece prin schimbări la capitolul carieră.

Horoscop săptămânal 29 Noiembrie-5 Decembrie 2021.

Află aici, ce au pregătit stelele pentru săptămâna de 29 Noiembrie-5 Decembrie 2021, conform zodiei tale. Dacă îți cunoști ascendentul, ar fi mai bine să-i citești horoscopul lui și apoi pe cel al zodiei tale.

Zodia Berbec

Berbecii vor avea multe lucruri de rezolvat în legătură cu o călătorie, vacanță sau eveniment important. Vor avea de pus multe detalii la punct și vor avea foarte puțin timp liber. Astrologii mai adaugă că în a doua jumătate a săptămânii nu este exclus că cineva din mediul apropiat vă poate împiedica planurile, submina poziția sau chiar profita de eșecuri. De asemenea, aproape de final de săptămână pot primi o propunere legată de un job sau o afacere.

În această perioadă, nu vor apărea surprize neplăcute pentru zodia balanță, dar astrologii recomandă să mai reducă din gustările care le consumă pe parcursul zilei.

Zodia Taur

În doar câteva zile, Taurii obțin ce își doresc în această săptămână și cel mai important fără a depune un mare efort. Astrele arată că sunt înconjurați de oamenii pregătiți, care intervin la timpul potrivit și la locul potrivit. Poziția planetelor arată că pot profita de unele ocazii pentru a-și face mai multe rezerve de bani. Iar la serviciu pot fi promovați și colegii încep să-i privească cu alți ochi.

Astrologii garantează o săptămână liniștită și lipsită de surprize neplăcute la capitolul sănătate pentru zodia Taur.

Citește și: Horoscop lunar Decembrie 2021. O schimbare majoră pe plan financiar îi așteaptă pe Scorpioni și pe Balanțe. Iar o zodie va începe o nouă etapă în viață
Zodia Gemeni

Gemenii se bucură de o săptămână foarte bună pe toate planurile și ajung la succesele dorite. În primul rând, în această perioadă pot primi o sumă de bani restantă pentru eforturile depuse la job sau poate chiar informații privitoare la felul în care se vor desfășura activitățile profesionale de acum încolo. Ce privește dragostea, aici Gemenii se pot bucura de un om care îi iubește foarte mult și face tot posibilul ca Gemenii să se simtă bine.

De asemenea, poziția planetelor arată că nu vor apărea probleme grave la capitolul sănătate, dar este foarte important să excludă micile accidente, care pot aduce urmări grave.

Zodia Rac

Astrologii spun că este o perioadă benefică pentru Raci pentru a semna acorduri, a dezvolta planuri strategice comune sau a consolida o relație. Astrele mai arată că la capitolul carieră se pot întâmpla lucruri ciudate și spontane, dar care pot aduce după ele mari avantaje pentru zodia Rac. Poziția planetelor arată că la început de săptămână pot cunoaște o persoană interesantă, dar este foarte important să scadă din pretenții și să fie mai toleranți.

La capitolul sănătate, Racii pot avea probleme, întrucât forma lor fizică nu e prea bună. Nu ignorați semnele de alarmă ale corpului.

Citește și:  Cu ce îi atragi pe cei din jur, în funcție de zodie
Horoscop săptămânal 29 Noiembrie-5 Decembrie 2021. Zodia Leu

Este o perioadă productivă pentru zodia Leu și scapă foarte ușor de plictiseală. Au atâtea lucruri de făcut că nici nu se gândesc la problemele care îi macină din trecut. Este posibil ca telefonul vostru să sune non stop și să fiți ocupați de o mulțime de treburi. Din fericire, nu munciți în zadar și la final de săptămână vă puteți trezi cu o sumă de bani, care are puterea de a opri evoluția unei probleme.

Astrele arată că Leii nu vor trece prin probleme grave de sănătate, dar în fiecare seară vor avea dureri de picioare de la atâta muncă.

Zodia Fecioară

Stelele scot în evidență că o oportunitate financiară le poate schimba viața zodiei Fecioară. S-ar putea ca la locul de muncă șefii să vă propună un salariu mai mare, pentru o responsabilitate în plus, care cel mai important o să vă aducă și plăcere. Ce privește viața lor personală astrologii spun că Fecioarele găsesc o soluție pentru a trece la o nouă etapă a vieții lor. La început de săptămână primesc o invitație la un evenimente foarte important și responsabil.

Iar la capitolul sănătate, astrele scot în evidență că nu sunt excluse niște accidente ușoare, care o să-i pună pe gânduri.

Citește și:  Horoscopul iernii 2021-2022. O perioadă deosebită pentru câțiva nativi. Unele zodii vor munci mai mult pentru a obține și mai mult
Horoscop săptămânal 29 Noiembrie-5 Decembrie 2021. Zodia Balanță

În această perioadă, Balanțele își pot consolida autoritatea și a arăta abilitățile organizatorice. Astfel, se împacă foarte bine cu oamenii din jur, deoarece văd în Balanțe o persoană sigură și profesională. În a doua partea săptămânii, Balanțele pot deveni mai sensibile și pot fi ușor rănite de unele persoane din cauza unor situații. De asemenea, Balanțele vor fi determinați să câștige mai mulți bani pentru a-și cumpăra un obiect foarte scump și prețios.

La început de săptămână pot apărea probleme de sănătate, care vă pot schimba câteva planuri de viitor.

Zodia Scorpion

În această perioadă, Scorpionii petrec mai mult timp cu familia și cu prietenii, s-au săturat de aroganța și răutatea unor oamenii. Astrologii spun că vor să se simtă iubiți și în schimb să ofere dragostea lor sinceră. Poziția planetelor arată că pe parcursul acestei săptămână poate întâlni dificultăți la locul de muncă din cauza unor lucruri mărunte, dar care schimbă absolut tot. Mai aproape de final de săptămână primesc o veste legată de niște bani mai vechi.

La capitolul sănătate, totul merge bine, dar este foarte important să renunțe la niște vicii, pentru că lucrurile se pot schimba radical.
Zodia Săgetător

Astrologii spun că Săgetătorii vor fi mai sensibili în această perioadă și s-ar putea să reacționeze la unele lucruri mai acid. Din acest motiv, viața sentimentală poate fi afectată în prima partea săptămânii, dar din fericire în a doua partea săptămânii vor începe să își controleze emoțiile și reacțiile. La capitolul carieră pot evolua foarte mult, chiar dacă acestor nativi le pare mereu că nu fac suficient de bine un lucru. De asemenea, se pot lăuda și cu niște bani în plus mai aproape de final de săptămână.

Stelele arată că pot apărea dureri de cap, de spate sau de dinți în această perioadă. Astrologii spun că aveți nevoie de sfatul unui medic pentru un tratament mai profund.

Zodia Capricorn

În această perioadă, Capricornii pot fi mai sensibili la critică și să reacționeze foarte rapid și necontrolat. La început de săptămână pot trece printr-un eșec, care o să-i strice dispoziția, dar mai apoi o să-și dea seama singur că așa este mai bine. Nu se întâmplă nimic în zadar în această viață. De asemenea, în a doua partea săptămânii veți descoperi ideii ingenioase care o să vă ajute să vă măriți câștigurile și să nu mai renunțați la unele plăceri.

Ce privește sănătatea, astrele scot în evidență că pot interveni dureri de cap din cauza oboselii și programului încărcat la muncă sau la studii.

Citește și: Top 4 cele mai bune soții din zodiac. Femeile care pot să păstreze armonia și dragostea în familie
Horoscop săptămânal 29 Noiembrie-5 Decembrie 2021. Zodia Vărsător

Vărsătorii au parte de o săptămână productivă și nu stau nici o secundă pe loc. La capitolul carieră pot trece prin schimbări majore, poate fi legat de schimbarea unui job sau mărirea salariului. Orice s-ar întâmpla în această săptămână, Vărsătorii au toate șansele să arate ce poate în situații dificile. Astrologii mai adaugă că la capitolul viață personală pot avea parte de o mică dezamăgire, care o să-i pună pe gânduri.

Sănătatea Vărsătorilor este foarte puternică în această săptămână. Astrologii spun că imunitatea lor este rezistentă, dar este foarte important să nu uite de alimentație și să țină cont cât mănâncă.

Zodia Pești

Bugetul Peștilor îi permite să se răsfețe cu tot ce vrea sufletul lor în această săptămână. Acest lucru se datorează faptului că Peștii au găsit o modalitate de a face mai mulți bani, dar cu mai puțin efort. Totul merge atât de bine la capitolul financiar, încât vor să cumpere absolut totul. La final de săptămână pot avea o surpriză legată de viața personală. Nu este exclus că în această perioadă vor face cunoștință cu niște persoane foarte importante.

Poziția planetelor subliniază faptul că la capitolul sănătate pot apărea unele probleme legate de sistemul nervos sau osos.

Citește și:  Zodii norocoase la bani în iarna 2021-2022. Unii nativi vor primi bani din cele mai neașteptate locuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *