luni, decembrie 11, 2023

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Horoscopul banilor 29 Noiembrie-5 Decembrie 2021. Racii trebuie să fie mai prudenți unde cheltuie banii, iar Capricornii au mare noroc la investiții

Horoscopul banilor 29 Noiembrie-5 Decembrie 2021. Astrologii spun că este o săptămână grea din punct de vedere financiar pentru unele zodii. Poziția planetelor arată că Capricornii și Vărsătorii au parte de succes în investiții, iar Peștii reduc unele cheltuieli.

Horoscopul banilor 29 Noiembrie-5 Decembrie 2021.

Află aici, ce au pregătit stelele pe plan financiar pentru săptămâna 29 Noiembrie-5 Decembrie 2021, conform zodiei tale. Dacă îți cunoști ascendentul, ar fi mai bine să-i citești horoscopul lui și apoi pe cel al zodiei tale.

Zodia Berbec

Astrologii spun că Berbecii vor trece mai greu peste această săptămână la capitolul bani. Întrucât un șef viclean poate încerca să profite de ei. Nu este exclus că Berbecii vor observa acest lucru și vor încerca să lupte cu nedreptatea care îl înconjoară. În a doua partea săptămânii lucrurile merg mai bine, întrucât scapă de un lucru, care lăsa fără bani în ultima perioadă.

Astrologii spun că ziua de vineri și sâmbătă poate să-i poarte noroc, mai ales dacă apar discuții sau întâlniri legate de bani.

Zodia Taur

Astrele menționează că Taurii nu vor întâlni probleme legate de bani în această perioadă, fiindcă sunt foarte bine informați și calculați în unele situații. De asemenea, vor munci ca de obicei în fiecare săptămână, dar de data asta cu mai mare noroc la bani. Iar stelele arată că în a doua partea săptămânii pot primi o sumă importantă de bani. Poziția planetelor mai arată că câteva talente, dezvoltate în trecut pot să le aducă un mare avantaj în fața unei persoane influente.

Astrologii spun că ziua de marți și miercuri îi poate aduce un mare noroc la capitolul bani. Doar dacă nu se rușinează să vorbească, atunci când toți tac.

Citește și: Horoscop lunar Decembrie 2021. O schimbare majoră pe plan financiar îi așteaptă pe Scorpioni și pe Balanțe. Iar o zodie va începe o nouă etapă în viață
Zodia Gemeni

În această săptămână, Gemenii luptă pentru obiectivele sale și nu se lasă bătut așa ușor. Este foarte greu să-i oprești dacă au în creier o idei bună. Prin urmare, în prima partea săptămânii au toate șansele să primească o sumă importantă, care îi va ajuta să ducă până la capăt un proiect. Iar în a doua partea săptămânii poate avea o discuție cu o persoane, care îi poate aduce mai multe avantaje în viitor.

Astrele menționează că ziua de marți și miercuri se bucură de un real succes la capitolul bani, întrucât intervin la momentul potrivit.

Zodia Rac

Astrologii atenționează că de la început de săptămână sunt prevăzute ceva dificultăți. Și vor trebui să supravegheze cu mare atenție pe ce se duc banii în această perioadă. Iar la final de săptămână totul se schimbă datorită unor situații care vor interveni spontan. Nu este exclus că la final de săptămână să apară o sumă de bani și Racii trebuie doar să se bucure pentru ea.

Poziția planetelor arată că ziua de joi și vineri îi aduce norocul dorit de ceva timp la capitolul bani.

Citește și:  Cu ce îi atragi pe cei din jur, în funcție de zodie
Horoscopul banilor 29 Noiembrie-5 Decembrie 2021. Zodia Leu

În această perioadă, Leii se pot lăuda cu mai multe succese la locul de muncă, care îi garantează la final de săptămână mai mulți bani decât se așteptau de la bun început. Astrologii spun că Leii sunt mult mai controlați când vine vorba de cumpărături și în așa fel, economisește mulți bani. Nu este exclus să intervină și persoane care se pricep foarte bine într-un anumit domeniu pentru ai ajuta pe Lei.

Poziția planetelor arată că ziua de vineri și sâmbătă poate să-i aducă niște momente dificile, dar pline de noroc la bani.

Zodia Fecioară

Este o săptămână de glorie pentru zodia Fecioară la capitolul bani, întrucât se implică în multe proiecte. Care nu doar le aduc plăcere, dar și bani în buzunar. În prima partea săptămânii pot cunoaște un om influent care le poate aduce câteva idei în legătură cu niște afaceri sau întreprinderi. Poziția planetelor arată că au șanse mari să promoveze și să se regăsească în alt rol mai important pentru ei.

Stelele arată că ziua de joi și vineri sunt potrivite pentru a lua decizii legate de bani sau a investi în ceva important.

Citește și:  Horoscopul iernii 2021-2022. O perioadă deosebită pentru câțiva nativi. Unele zodii vor munci mai mult pentru a obține și mai mult
Horoscopul banilor 29 Noiembrie-5 Decembrie 2021. Zodia Balanță

Este o săptămână extrem de eficientă pentru a crește financiar, chiar și concurența observă rezultatele la care a ajuns Balanța. La început de săptămână gândurile acestei zodii vor fi mai clare și Balanțele vor reacționa foarte rapid și exact. În această săptămână vor apărea momente la locul de muncă, în care Balanțele își pot arăta abilitățile obținute în urma unei experiențe.

Astrologii spun că poate avea mare noroc la bani și datorită faptului că muncește și știe cum să abordeze unele subiecte mai complicate în comparație cu alții. Marți și miercuri norocul îi însoțește și le aduce surprize plăcute.

Zodia Scorpion

Astrele scot în evidență faptul că orice ar face zodia Scorpion în această perioadă, norocul îi însoțește și îi aduce multe surprize frumoase. Sunt plăcut surprinși în a doua parte a săptămânii cu primele rezultate în urma unui proiect sau colaborări cu o persoană. Este o perioadă complicată pentru Scorpioni, dar foarte productivă, întrucât muncește din greu. Este conștient de faptul că banii nu pică din cer și depun efort ca să evolueze.

Stelele evidențiază că Scorpionii vor avea noroc mare în special în ziua de miercuri și joi. Când reușește să se folosește de ocaziile care apar foarte spontan.
Zodia Săgetător

În această săptămâna, Săgetătorii sunt motivați să lucreze mai mult și să facă un lucru mai calitativ pentru a primi o remunerare bună, sub formă de bani din partea unei persoane influente. Sunt în forma potrivită ca să se implice într-un proiect unde sunt mulți bani la mijloc. De asemenea, astrologii mai adaugă că Săgetătorii simt foarte bine unde sunt banii și în ce merită să investească timp și efort și în ce nu.

Poziția planetelor mai arată că gemenii se vor bucura de mai mult noroc în zilele de miercuri și joi, când vor prinde un moment foarte bună să se evidențieze.

Zodia Capricorn

Astrologii spun că Capricornii au un mare noroc la investiții și simt foarte bine unde pot găsi mai mulți bani. Nu este exclus că chiar de la început de săptămână iau o decizie serioasă de a face niște modificări semnificative în bugetul lor. O vor face pentru a evita cheltuieli de bani în zadar. Iar la final de săptămână investesc într-un proiect valoros, care poate să-i aducă banii pe care îi așteaptă de ceva timp.

Poziția planetelor arată că ziua de joi și vineri le poate aduce mult noroc și se poate juca frumos cu sume mari.

Citește și: Top 4 cele mai bune soții din zodiac. Femeile care pot să păstreze armonia și dragostea în familie
Horoscopul banilor 29 Noiembrie-5 Decembrie 2021. Zodia Vărsător

Vărsătorii au scăpat de orice frică și își asumă multe riscuri în această perioadă. Astrologii spun că au succes la investiții în a doua jumătate a săptămânii și știe foarte bine cu cine să colaboreze. Au toate șansele să evolueze, întrucât sunt susținuți de oamenii care cu adevărat le doresc tot binele din lume. Mare atenție la cumpărăturile pe care le faceți în prima partea săptămânii.

De asemenea, astrele scot în evidență ziua de vineri și sâmbătă, când leii vor face un pas important legat de capitolul financiar.

Zodia Pești

Peștii sunt mereu înțelepte când vine vorba de bani și este foarte greu să-i amăgești când vine vorba de acest subiect. Astrologii spun că își folosesc unele cunoștințe pentru a economisi niște bani. Și în așa fel, la început de săptămână pot reduce din unele cheltuieli. Iar în a doua partea săptămânii primesc o propunere legată de un job sau proiect, care le oferă mai multe oportunități.

Ziua de sâmbătă și duminică le poate aduce mai mult noroc la bani, în special dacă în această perioadă se decid diferite subiecte legate de partea financiară.

Citește și:  Zodii norocoase la bani în iarna 2021-2022. Unii nativi vor primi bani din cele mai neașteptate locuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *