sâmbătă, decembrie 2, 2023

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Cum vei sta la capitolul dragoste în 2022. Majoritatea nativilor vor avea succes pe plan sentimental, iar unele zodii ar trebui să lucreze mai mult asupra relațiilor

Cum vei sta la capitolul dragoste în 2022. În comparație cu anii precedenți, care au fost destul de tulburător din punct de vedere amoros pentru majoritatea zodiilor. Acest an este unul deosebit. 3 zodii își vor găsi mare dragoste. Iar una din aceste 3 are mari șanse să se căsătorească în prima jumătate a anului.

Cum vei sta la capitolul dragoste în 2022.

Nativii care încă nu și-au găsit a doua jumătate, nu trebuie să fie dezamăgiți. Acest an va fi unul deosebit pentru toți. Trebuie doar să aibă un pic de răbdare și toate piesele de puzzle se vor aranja.

Zodia Berbec

Poate că ți-ai dorit ca acest an să-ți aducă armonie în cuplu, dar din păcate nu va fi așa. Chiar din luna februarie s-ar putea să fii surprins de numeroase neplăceri despre care ai crezut ca au dispărut definitiv din viața ta. Este recomandat sa fii pregătit să îți aperi iubirea față de orice tip de agresiune, atât din afara cat și din interiorul tău.

Zodia Taur

În acest an vor avea loc mai multe evenimente importante, care vor revoluționa pur și simplu relația de cuplu, fie prin sudarea relației, fie printr-o despărțire. Începând cu primăvara, vei reuși sa vezi extrem de clar ce anume îți face bine și ce nu, precum și cine are o influență bună asupra ta și cine nu. Iluziile cu care te-ai mințit până acum, dispar în totalitate, lăsându-te să vezi lucrurile exact așa cum sunt ele.

Citește și: Zodii norocoase în dragoste în 2022. În acest an, câteva zodii își vor găsi dragostea adevărată. Acest moment îl așteaptă de mult timp
Zodia Gemeni

În 2022 îți vor da de furcă ispitele, care te vor ajuta sa îți recunoști sentimentele. Exista riscul de a fi atras în povești false, povești care se bazează pe tot felul de minciuni. Ceea ce trebuie să faci este să fii foarte sincer cu tine, și să faci tot posibilul să stai cat mai departe de toți cei care te mint. În a doua jumătate a anului, va trebui să acorzi mai multă atenție relației tale de cuplu. Dar și să te implici mai mult decât până acum, dacă chiar îți dorești să funcționeze.

Zodia Rac

Vestea buna este ca în curând, toate temerile pe care le-ai avut de-a lungul timpului vor dispărea, și odată cu ele și îndoielile legate de relația de cuplu. Acest lucru înseamnă că vei investi mai mult în relația actuală, ceea ce va duce la o conexiune mai bună și mai puternică între tine și partenerul tău. Vei avea mai multă încredere în tine, precum și în partenerul de viata.

Citește și: Zodiile feminine care vor fi cerute în căsătorie în 2022. Astrologii spun care sunt zodiile care vor avea inelul pe deget
Cum vei sta la capitolul dragoste în 2022. Zodia Leu

Leul are parte în acest an de cele mai multe încercări în ceea ce privește relația de cuplu. Ei bine, aceste încercări vor avea rolul de a clarifica anumite lucruri în relația cu partenerul tău. Sinceritatea este foarte importantă în aceasta perioada, pentru a putea selecta cu ușurință ceea ce este adevărat și ceea ce este fals în relația pe care o ai.

Zodia Fecioară

Dacă ai reușit să depășești cu succes războiul cu propriile umbre de anii trecuți, atunci ai șanse mari ca de acum înainte sa te bucuri de o relație de cuplu armonioasă. Pe de alta parte, dacă încă nu ai reușit acest lucru, atunci este important sa te ajuți pentru a depăși aceasta perioada. Va fi cu siguranța nevoie de un efort real din partea ta, efort pe care numai o iubire adevărată și sinceră te-ar determina sa îl faci.

Citește și: Horoscop anual 2022. Două zodii își vor schimba viața radical, iar un nativ are șansa să găsească mai mult decât a pierdut în anul precedent
Cum vei sta la capitolul dragoste în 2022. Zodia Balanță

Dacă ești într-o relație de cuplu, atunci în acest an relația cu partenerul tău de viața va fi supusă unor teste de rezistență. Care cu siguranță vor fi mai puține decât anul trecut, și de asemenea mai puțin dificile. Aceasta este ultima etapă de armonizare atât a preferințelor comune cât și a intereselor, etapa care va fi urmată ori de o stabilitate foarte bună ori de o separare matură.

Zodia Scorpion

În decursul acestui an, planurile îți pot fi date peste cap, și chiar și preferințele, lucru care înseamnă că este posibil să faci alegeri total diferite și în ceea ce privește relațiile de lungă durată. Cel mai probabil va trebui să alegi dintre adaptarea la aceste schimbări și schimbarea decorului, fără sa ai vreo garanție că acest lucru va duce într-adevăr și la o schimbare reală în calitatea relației.
Zodia Săgetător

În acest an cu siguranță te vei trezi la realitate și vei înțelege că relațiile trebuie construite pas cu pas, și că în niciun caz nu se primesc pur și simplu pe tava. În cea de-a doua parte a anului, vei fi extrem de solicitat din acest punct de vedere, mai ales pentru că vei avea oportunitatea să te descoperi cine ești tu cu adevărat și ce anume ți se potrivește cel mai bine.

Zodia Capricorn

Începe anul cu intenții foarte bune. Intenții care te vor duce în cu totul și cu totul alt loc, prin forța evenimentelor. Relațiile stabile prezintă un pericol care vine de la tine, începând primăvara acestui an, pe o perioada de aproximativ nouă luni. Luna ianuarie îți va permite sa iți lărgești orizonturile. Ceea ce înseamnă ca ai șanse mari să călătorești și să îți găsești sufletul pereche.

Citește și: Zodii norocoase la bani în 2022. Investițiile pe care le fac, vor fi profitabile, iar banii pe care îi au în conturi, se vor dubla
Cum vei sta la capitolul dragoste în 2022. Zodia Vărsător

Din păcate, anul acesta nu îți aduce vești prea bune în dragoste. Relația de cuplu îți va fi pusă mai multor teste, tot felul de situații de viață care îi vor pune serios la încercare baza. În cazul în care baza este reală și foarte solidă, atunci lucrurile vor evolua într-o direcție frumoasă. Iar dacă baza nu este reala, atunci cu siguranța va trebui să iei niște decizii serioase.

Zodia Pești

La începutul anului vei avea parte de un fel de simplificare a vieții de cuplu. Fără să fii nevoit sa faci ceva pentru asta. Ai grijă însă să nu evaluezi greșit pretențiile pe care le ai de la partener, și mai mult decât atât, nu-i mai cere atât de multe lucruri, pentru că pretențiile mult prea mari nu fac altceva decât să creeze tensiuni în cuplu.

Citește și: Cele mai norocoase zodii în 2022. Acești nativi au succes în orice domeniu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *