Horoscop săptămânal 6-12 Decembrie 2021. În viața Balanțelor va apărea cineva din trecut, iar Berbecii au o săptămână reușită pe plan financiar

Horoscop săptămânal 6-12 Decembrie 2021. Este o săptămână cu multe surprize și situații interesante la locul de muncă pentru o bună parte din zodii. Astrologii spun că această săptămână aduce Racilor și Leilor vești bune, iar Fecioarele își aduc aminte de o dragoste din trecut.

Horoscop săptămânal 6-12 Decembrie 2021.

Află aici, ce au pregătit stelele pentru săptămâna de 6-12 Decembrie 2021, conform zodiei tale. Dacă îți cunoști ascendentul, ar fi mai bine să-i citești horoscopul lui și apoi pe cel al zodiei tale.

Zodia Berbec

Este o săptămână bogată în evenimente ciudate, pe care nu le poate explica. La locul de muncă mulți colegi își schimbă atitudinea față de ei și chiar șefi pot veni cu propuneri interesante. Iar la capitolul dragoste, are toate șansele să cunoască o persoană, care o să-i impresioneze cu gândirea și fizicul pe care îl deține. La final de săptămână poate beneficia de o oportunitate, care o să-i permită să evolueze la capitolul financiar.

Astrologii recomandă ca Berbecilor să aibă grijă de sănătatea lor și să nu înceteze să meargă la medic, până nu se simte bine.

Zodia Taur

Taurii vor avea o săptămână liniștită în care banii nu vor fi o problemă, în ciuda cheltuielilor care trebuie făcute în această perioadă. Sunt foarte buni când vine vorba de lucru în echipă sau colaborare cu oamenii importanți. Găsesc cuvintele potrivite și cel mai important la timpul potrivit. Ce privește dragostea, aici Taurii se pot bucura de un om care îi iubește foarte mult și face tot posibilul ca Taurii să se simtă bine.

În această perioadă, Taurii nu au probleme grave de sănătate, dar astrologii recomandă să evite ieșirile afară în orele târzii când temperaturile sunt mai scăzute. Poate crește temporar tensiunea arterială.

Citește și: Horoscop lunar Decembrie 2021. O schimbare majoră pe plan financiar îi așteaptă pe Scorpioni și pe Balanțe. Iar o zodie va începe o nouă etapă în viață
Zodia Gemeni

Astrologii menționează că este o săptămână benefică pentru Gemeni pentru a semna acorduri, a dezvolta planuri strategice comune sau a consolida o relație. La capitolul bani, o duc foarte bine, întrucât apar ocazii foarte bune pentru a face niște bani suplimentari. Iar la capitolul dragoste se pot trezi cu o surpriză de la o persoană, care de ceva timp îi simpatizează.

De asemenea, Gemenii pot avea probleme de sănătate, deoarece forma lor fizică nu e prea bună. Nu ignorați semnele de alarmă ale corpului.

Zodia Rac

Săptămâna aceasta aduce pentru zodiei Rac vești bune legate de viața lor sentimentală. S-ar putea să apară schimbări importante, care o să le permit să înceapă să-și facă niște planuri. La locul de muncă nu apar situații complicate și evită foarte ușor unele responsabilități pe termen lung. De asemenea, la final de săptămână pot afla o informație legată de o sumă de bani, care poate apărea în contul lor.

Astrele arată că Racii se vor simți foarte bine în această perioadă și vor avea mai multă energie, decât în mod normal.

Citește și:  Cu ce îi atragi pe cei din jur, în funcție de zodie
Horoscop săptămânal 6-12 Decembrie 2021. Zodia Leu

Această săptămână aduce multe vești bune pentru zodia Leu, în special pe plan sentimental. Astrologii spun că în prima partea săptămânii se implică foarte mult într-o relație și rezolvă câteva probleme. S-ar putea să își schimbe și câteva principii după ce își dau seama care a fost greșeala lor. Iar la final de săptămână astrele le poate aduce vești bune și la capitolul bani, întrucât primește o sumă de bani pe care o așteaptă de ceva timp.

Iar la capitolul sănătate, astrele scot în evidență că nu sunt excluse niște accidente ușoare, care o să-i afecteze sănătatea. Este necesară o consultație la un medic.

Zodia Fecioară

Fecioarele în această perioadă își vor aminti de o dragoste din trecut și poate chiar vor încerca să readucă o relație în prezent. În prima partea săptămânii vor avea parte de o perioadă mai dificilă la locul de muncă. Din in cauza faptului că nu sunt suficienți oamenii și unele responsabilități cad pe umerii lor. Iar la final de săptămână pot primi spontan o sumă de bani care o să-i ajute să cumpere niște obiecte foarte importante.

Fecioarele au o formă fizică foarte bună și imunitatea lor rezistă în multe situații, dar este foarte important să o susțineți cu o alimentație bună și bogată în vitamine.

Citește și:  Horoscopul iernii 2021-2022. O perioadă deosebită pentru câțiva nativi. Unele zodii vor munci mai mult pentru a obține și mai mult
Horoscop săptămânal 6-12 Decembrie 2021. Zodia Balanță

Astrologii spun că în viața Balanțelor apare cineva din trecut, cu vești mai puțin bune chiar de la început de săptămână. Iar la mijloc de săptămână au noroc la bani, datorită unor situații care se schimbă în avantajul lor. De asemenea, la capitolul carieră, lucrurile sunt mai dificile, deoarece apar multe lucruri de făcut foarte spontan. Cu toate acestea, astrologii spun că Balanțele au suficientă tărie de caracter ca să rezolve orice problemă.

La capitolul sănătate, totul merge bine, dar astrele subliniază că este foarte important să renunțe la niște vicii, întrucât lucrurile se pot schimba radical.

Zodia Scorpion

Poziția planetelor arată că Scorpionii vor fi mai sensibili în săptămâna 6-12 decembrie și s-ar putea să reacționeze la unele lucruri mai acid. Din acest motiv, viața sentimentală poate fi afectată în prima partea săptămânii. Mai aproape de final are mare noroc la bani, deoarece primește o sumă care îi poate rezolva majoritatea problemelor legate de o casă, proiect sau cumpărături. Iar la serviciu, urmează o săptămână relaxantă și lejeră.

Astrologii spun că la capitolul sănătate, nu sunt complicații majore în această perioadă, dar asta nu înseamnă că totul e în regulă. Un control medical general vă va salva de la situații dramatice.
Zodia Săgetător

În această săptămână, Săgetătorii sunt foarte ingenioși și rapizi când vine vorba de proiect care poate să le aducă câțiva bani în plus. În prima partea săptămânii, hotărăsc să facă o schimbare legată de casă sau de locul de muncă. De asemenea, la capitolul dragoste pot interveni câteva probleme mici, din cauza faptului că nu s-a discutat la timp cu partenerul de viață. Poziția planetelor arată că în această săptămână șefii de la job sunt tot mai severi.

Iar la capitolul sănătate, astrologii menționează că pot interveni dureri de cap din cauza oboselii și programului încărcat la muncă sau la studii.

Zodia Capricorn

În această săptămână, Capricornii nu stau nici o secundă pe loc. Astrologii scot în evidență faptul că la capitolul carieră pot trece prin schimbări importante, poate fi legat de schimbarea unui job sau mărirea salariului datorită unor noi responsabilități. Orice s-ar întâmpla în această perioadă, Capricornii au toate șansele să arate ce poate în situații complicate. De asemenea, în viața personală pot avea parte de o mică dezamăgire, care o să-i pună pe gânduri.

Capricornii nu au probleme grave cu sănătatea în această perioadă, dar pot avea dureri de cap sau oboseală excesivă din cauza căldurii de afară.

Citește și: Top 4 cele mai bune soții din zodiac. Femeile care pot să păstreze armonia și dragostea în familie
Horoscop săptămânal 6-12 Decembrie 2021. Zodia Vărsător

La locul de muncă, lucrurile merg foarte bine, pentru că sunt respectați și părerea lor este foarte important într-un anumit subiect. Este o perioadă productivă și un pic stresantă pentru zodia Vărsător la capitolul financiar și profesional. În așa fel, obțin un mare succes într-un proiect la care lucrează de ceva timp. Iar în viața personală se poate lăuda cu o nouă etapă din viața lor, care le poate aduce multă fericire și împlinire.

De asemenea, astrologii scot în evidență faptul că trebuie să aibă grijă ce mănânc, întrucât există unele alimente care în acest moment ar trebui evitate. Mai ales dacă vreți să vă mențineți un corp frumos și sănătos.

Zodia Pești

Astrologii spun că în această perioadă, Peștii vor avea multe lucruri de rezolvat în legătură cu o călătorie, vacanță sau eveniment important. Vor avea de pus multe detalii la punct și, din acest motiv, foarte puțin timp liber vor avea la dispoziție. Poziția planetelor mai arată că în a doua jumătate a săptămânii nu este exclus că cineva din mediul apropiat vă poate împiedica planurile, submina poziția sau chiar profita de eșecurile voastre. Astrele mai adaugă că la final de săptămână pot primi o propunere legată de un job sau o afacere.

Peștii trebuie să aibă mare grijă la ce mănâncă și ce dietă a ales să urmeze, întrucât poate risca să exagereze cu dorința de a slăbi rapid. Iar sănătatea poate fi afectată din cauza imunității foarte slabe, care vine de la lipsa alimentelor bogate în vitamine.

Citește și:  Zodii norocoase la bani în iarna 2021-2022. Unii nativi vor primi bani din cele mai neașteptate locuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *