sâmbătă, decembrie 2, 2023

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Horoscop săptămânal 13-19 Decembrie 2021. Scorpionii vor participa la un proiect foarte important, iar Taurii au șanse mari să câștige bani

Horoscop săptămânal 13-19 Decembrie 2021. Urmează o perioadă dificilă, dar foarte productivă pentru o bună parte din zodii. Astrologii menționează că Vărsătorii și Capricornii au o mulțime de posibilități în această săptămână, iar Peștii au noroc la dragoste.

Horoscop săptămânal 13-19 Decembrie 2021.

Află aici, ce au pregătit stelele pentru săptămâna 13-19 Decembrie 2021, conform zodiei tale. Dacă îți cunoști ascendentul, ar fi mai bine să-i citești horoscopul lui și apoi pe cel al zodiei tale.

Zodia Berbec

Berbecii vor avea o săptămână liniștită în care banii nu vor fi o problemă, în ciuda cheltuielilor care trebuie făcute în această perioadă. Sunt foarte buni când vine vorba de lucru în echipă sau colaborare cu oamenii importanți la locul de muncă sau în cadrul unor proiecte. Găsesc cuvintele potrivite și cel mai important la timpul potrivit. Iar la capitolul dragoste trec printr-o perioadă echilibrată și plăcută.

În această săptămână, nu au probleme grave de sănătate, dar astrele scot în evidență că ar fi bine să evite ieșirile afară când temperaturile sunt scăzute.

Zodia Taur

De la început de săptămână, Taurii pot resimte unele limitări financiare, din cauza unor bani care nu au ajuns în cont la timp. Din fericire, până la final de săptămână, această problemă se rezolvă. De asemenea, la locul de muncă sunt niște zile mai lejere, în care nu are foarte mult de lucru. Astrologii mai adaugă că la capitolul dragoste, se bucură de o perioadă destul de echilibrată și frumoasă.

La capitolul sănătate nu vor interveni probleme grave, dar poate apărea oboseala excesivă la final de zi și dureri de picioare.

Citește și: Horoscop lunar Decembrie 2021. O schimbare majoră pe plan financiar îi așteaptă pe Scorpioni și pe Balanțe. Iar o zodie va începe o nouă etapă în viață
Zodia Gemeni

Săptămâna aceasta, aduce pentru zodia Gemeni vești bune legate de viața lor sentimentală. S-ar putea să apară schimbări importante, care o să le permit să înceapă să-și facă niște planuri mari pentru viitor. La locul de muncă nu apar situații complicate și evită foarte ușor unele responsabilități pe termen lung. De asemenea, în a doua partea săptămânii pot afla o informație legată de o sumă de bani, care poate apărea în contul lor foarte rapid.

Poziția planetelor scoate în evidență că Gemenii se vor simți foarte bine în această săptămână. Și vor avea mai multă energie, decât în mod normal.

Zodia Rac

Astrologii scot în evidență că Racii în prima partea săptămânii se implică foarte mult într-o relație și rezolvă câteva probleme. S-ar putea să își schimbe și câteva principii după ce își dau seama care a fost greșeala lor. Iar la final de săptămână, astrele le pot aduce vești bune pe plan financiar, deoarece s-ar putea să fie plătiți mai mult decât a fost stabilit pentru un lucru făcut calitativ.

Iar la capitolul sănătate, astrologii spun că nu sunt excluse niște accidente ușoare, care o să-i afecteze sănătatea. Este necesară o consultație la un medic.

Citește și: Zodiile feminine care vor fi cerute în căsătorie în 2022. Astrologii spun care sunt zodiile care vor avea inelul pe deget
Horoscop săptămânal 13-19 Decembrie 2021. Zodia Leu

Lei în această săptămână își vor aminti de o dragoste din trecut și poate chiar vor încerca să readucă o relație în prezent. Chiar de la început de săptămână vor avea parte de o perioadă mai dificilă la locul de muncă. Din cauza faptului că nu sunt suficienți oamenii și unele responsabilități cad pe umerii lor. Iar mai aproape de final de săptămână, pot primi spontan o sumă de bani care o să-i ajute să cumpere niște obiecte foarte importante.

Leii au o formă fizică foarte bună și imunitatea lor rezistă în multe situații, dar este foarte important să o susțineți cu o alimentație bună și bogată în vitamine.

Zodia Fecioară

Poziția planetelor arată că în viața Fecioarelor, apare cineva din trecut, cu vești mai puțin bune chiar de la început de săptămână. Iar la mijloc de săptămână au noroc la bani, datorită unor situații care se schimbă în avantajul lor. Iar la capitolul carieră, astrologii scot la iveală că apare ceva mai dificile, întrucât apar multe lucruri de făcut foarte spontan. Cu toate acestea, astrele menționează că Fecioarele au suficientă tărie de caracter ca să rezolve orice problemă.

La capitolul sănătate, totul merge bine, dar stelele subliniază că este foarte important să renunțe la niște vicii, întrucât lucrurile se pot schimba radical.

Citește și: Zilele norocoase în luna Decembrie 2021, conform semnului zodiacal. În aceste zile poți avea mult noroc pe plan profesional, dar și amoros
Horoscop săptămânal 13-19 Decembrie 2021. Zodia Balanță

Chiar de la început de săptămână, Balanțele au suficientă putere și influență ca să reziste la unele greutăți. Astrologii spun că pot trece prin niște probleme la capitolul dragoste. Dar ce privește cariera, aici lucrurile merg mai bine, deoarece beneficiază de mai multe oportunități, care îi permit să-și facă o reputație mai specială. La capitolul bani, se pot lăuda cu o sumă de bani, care poate apărea la final de săptămână.

Stelele arată că sănătatea Balanței este suficient de bună, nu sunt complicații majore în această perioadă, dar asta nu înseamnă că totul e în regulă. Un control medical general vă va salva de la situații dramatice.

Zodia Scorpion

În această săptămână, Scorpionii sunt foarte ingenioși și rapizi când vine vorba de proiect care poate să le aducă câțiva bani în plus. Chiar de la început de săptămână hotărăsc să facă o schimbare legată de casă sau de locul de muncă. Astrele mai adaugă că la capitolul dragoste pot interveni câteva probleme mici, din cauza faptului că nu s-a discutat la timp cu partenerul de viață. Poziția planetelor arată că în această săptămână, șefii de la job sunt tot mai severi și au mai multe cerințe.

De asemenea, Scorpionii nu vor avea probleme legate de sănătate în această perioadă, dar organismul lor are nevoie de mai multe lichide. Mare atenție la cantitatea de dulce consumat zilnic!
Zodia Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător, depun mult efort pentru a menține un echilibru la capitolul dragoste și financiar. S-ar putea ca unele cheltuieli să le strice câteva planuri chiar de la început de săptămână. De asemenea, astrologii spun că Săgetătorii vor trece printr-o perioadă destul de nebună la capitolul dragoste și nu vor reuși să facă o alegere importantă. Iar la locul de muncă, totul merge foarte bine și chiar au posibilitatea să mai scape de niște responsabilități.

Astrologii spun că Săgetătorii se vor simți foarte obosiți în prima partea săptămânii, poate din cauza căldurii sau din cauza faptului că își asumă prea multe responsabilități, din cauza unor oamenii.

Zodia Capricorn

Astrologii spun că Capricornii au o mulțime de posibilități și avantaje în această perioadă. În prima partea săptămânii, nu trebuie să piardă o șansă legată de cariera lor, care le poate aduce un salariu mai bun. Iar la capitolul dragoste, astrologii spun că Capricornii se pot îndrăgosti foarte spontan într-o persoană foarte ciudată. Dar în același timp, atât de atrăgătoare pentru ei. De asemenea, la capitolul bani, poate trece printr-o perioadă stresantă din cauza schimbărilor care intervin.

Poziția planetelor arată că trebuie să aveți grijă ce mâncați, fiindcă există unele alimente care în acest moment ar trebui evitate. Mai ales dacă vreți să vă mențineți un corp frumos și sănătos.

Citește și: Zodiile care se vor îndrăgosti în IARNA 2021-2022. Este o perioadă magică și plină de dragoste pentru câțiva nativi
Horoscop săptămânal 13-19 Decembrie 2021. Zodia Vărsător

În această perioadă, Vărsătorii au parte de o mulțime de posibilități legate de cariera lor. Este foarte important să fie atent la toate apelurile și mesajele care le primesc, pentru că pot apărea propuneri foarte avantajoase. Ce privește dragostea, aici lucrurile merg și mai bine, deoarece Vărsătorii clarifică o problemă, care nu le permitea să se bucure din plin de viață și partener. Iar la final de săptămână, Vărsătorii pot beneficia de o sumă generoasă, care vine în cel mai potrivit moment.

Cei născuți sub acest semn zodiacal, trebuie să aibă mare grijă la ce mănâncă și ce dietă a aleg să urmeze, fiindcă poate risca să exagereze cu dorința de a slăbi rapid. Iar sănătatea poate fi afectată din cauza imunității foarte slabe, care vine de la lipsa alimentelor bogate în vitamine.

Zodia Pești

Astrologii spun că Peștii în această săptămână au noroc la dragoste. Persoanele care sunt deja într-o relație, pot trece la o altă etapă, care le va aduce mai multă fericire în cuplu. Iar cei care sunt singuri, au toate șansele în această perioadă să se îndrăgostească și să înceapă să simtă emoții noi. De asemenea, la final de săptămână pot trece printr-un obstacol dificil și vor fi foarte mândri de ei și de felul în care au reacționat.

Peștii pot avea dureri de spate sau de dinți în a doua jumătate a săptămânii și poate chiar pot avea nevoie de un specialist.

Citește și: Unde vei găsi dragostea în luna Decembrie 2021. Locurile cele mai speciale în care ai cele mai mari șanse să te îndrăgostești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *