miercuri, februarie 28, 2024

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Horoscopul banilor 13-19 Decembrie 2021. Fecioarele sunt ca un magnet pentru bani în această săptămână, iar Peștii sunt mai calculați ca niciodată

Horoscopul banilor 13-19 Decembrie 2021. Este o săptămână ușoară pentru câteva zodii la capitolul financiar, dar mai sunt și nativi care pot întâlni obstacole. Poziția planetelor arată că Gemenii și Taurii sunt însoțiți de noroc pe tot parcursul săptămânii, iar Racii pot comite o greșeală fatală.

Horoscopul banilor 13-19 Decembrie 2021.

Află aici, ce au pregătit stelele pe plan financiar pentru săptămâna 13-19 Decembrie 2021, conform zodiei tale. Dacă îți cunoști ascendentul, ar fi mai bine să-i citești horoscopul lui și apoi pe cel al zodiei tale.

Zodia Berbec

Berbecii sunt raționali și echilibrați când vine vorba de cheltuieli mari. Nu irosește niște bani, obținuți foarte greu, în zadar. De asemenea, la serviciu pot fi remunerați pentru o muncă mai veche, care aduce roade și până acum. Iar la mijloc de săptămână se pot lăuda cu un mic succes într-un proiect personal, care poate să-i aduc în curând un venit frumos.

În ziua de miercuri și joi se bucură de un real succes la capitolul bani, pentru că intervin la momentul potrivit.

Zodia Taur

Taurii sunt însoțiți de noroc pe tot parcursul acestei săptămânii, datorită experienței obținute în trecut. De asemenea, vor cunoaște oamenii, care îi pot împărtăși câteva secrete legate de gestionarea bugetului personal. Iar la mijloc de săptămână acceptă o provocare, care îi poate aduce la un nou nivel și chiar poate scăpa de niște probleme legate de bani.

Orice ar face acest nativ în această perioadă, norocul ei cu ei. Din acest motiv, în orice zi își poate permite să riște și să obțină ce își dorește.

Citește și: Horoscop lunar Decembrie 2021. O schimbare majoră pe plan financiar îi așteaptă pe Scorpioni și pe Balanțe. Iar o zodie va începe o nouă etapă în viață
Zodia Gemeni

Gemenii au parte de noroc pe tot parcursul săptămânii, deoarece știe să vorbească și să interacționeze ușor cu oamenii pretențioși. Găsește un echilibru în tot și pentru acest lucru este apreciat financiar. Superiorii sunt mulțumiți de ei și le pregătesc o surpriză, care le poate aduce bani suplimentari, dar și mai multe responsabilități pe umeri.

Este o săptămână norocoasă și Gemenii pot să își permită să riște și să ia decizii mai specifice legate de bani.

Zodia Rac

Astrologii menționează că Racii pot comite o greșeală fatală chiar la început de săptămână în legătură cu o sumă de bani, pe care o poate investi în ceva greșit. Astrele recomandă să nu aveți încredere în oamenii pe care îi cunoașteți de foarte puțin timp. Nu acceptați să investiți sau să donați bani în ceva ce nu este suficient de transparent. Este o săptămână periculoasă la capitolul bani pentru zodia Rac.

Citește și: Zodiile feminine care vor fi cerute în căsătorie în 2022. Astrologii spun care sunt zodiile care vor avea inelul pe deget
Horoscopul banilor 13-19 Decembrie 2021. Zodia Leu

Leii în această săptămână mai mult cheltuie decât câștigă bani. Poziția planetelor arată că  la început de săptămână pot cumpăra un obiect extrem de important pentru ei, care o să-i ușureze munca și viața. Iar în a doua parte a săptămânii, s-ar putea să reacționeze foarte rapid și să nu gândească până la capăt unele detalii. Prin urmare, poate cheltuie mai mult decât au planificat.

Marți și miercuri norocul îi însoțește și le aduce surprize plăcute legate de bani și de niște bunuri.

Zodia Fecioară

În această săptămână, astrele menționează că orice ar face zodia Fecioară, norocul o însoțește și îi aduce multe surprize frumoase. Sunt plăcut surprinse în a doua parte a săptămânii cu primele rezultate în urma unui proiect sau colaborări cu o persoană. Este o perioadă complicată și poate chiar stresantă pentru Fecioare, dar foarte productivă, fiindcă muncește din greu și depune tot sufletul în cea ce face. Știe foarte bine că nimeni nu o să-i ajute și depun efort ca să nu stea pe loc.

Poziția planetelor accentuează că ziua de joi și vineri poate veni cu mai mulți bani, pe lângă salariul de bază. De asemenea, reușesc să se folosească de o ocazie specială pentru a scoate o sumă de bani.

Citește și: Zilele norocoase în luna Decembrie 2021, conform semnului zodiacal. În aceste zile poți avea mult noroc pe plan profesional, dar și amoros
Horoscopul banilor 13-19 Decembrie 2021. Zodia Balanță

În această săptămână, Balanțele sunt foarte atenți la oportunitățile care apar pe parcurs și s-ar putea să își revizuiască CV-ul. În prima partea săptămânii au toate șansele să primească o sumă de bani, care a fost foarte greu de obținut dintr-un proiect sau lucru. Iar la final de săptămână are mai mare grijă de economiile sale și nu cheltuie în zadar banii, care și așa sunt obținuți foarte greu.

Poziția planetelor arată că Balanțele se vor bucura de mai mult noroc în zilele de marți și miercuri, când vor prinde un moment foarte bună să se evidențieze și să acționeze.

Zodia Scorpion

Scorpionii se concentrează pe muncă și realizează niște obiective legate de cariera lor. Este o perioadă benefică pentru acest nativ la capitolul financiar, deoarece face lucrurile calitativ și cu suflet. De asemenea, la final de săptămână pot lua o decizie, care le va afecta un pic bugetul, dar sunt șanse să obțină mai mulți bani decât au investit de la început. Pot avea și bonusuri la locul de muncă sau în cadrul unui proiect.

Ziua de sâmbătă și duminică îi aduce mai mult noroc, mai ales dacă este vorba de unele evenimente sau întâlniri legate de bani.
Zodia Săgetător

Săgetătorii se grăbesc în această săptămână și pot face unele greșeli legate de partea financiară. S-ar putea să cumpere un obiect mult prea scump, cu un preț, care în realitate nu-l merită. Mai aproape de final de săptămână, astrele scot în evidență că pot asista la o situație foarte ciudată la locul de muncă, care o să-i permit să facă mai mulți bani pe viitor și îi poate deschide câteva uși.

Poziția planetelor mai arată că ziua de vineri și sâmbătă îi poate aduce un mare noroc, mai ales dacă are planificat un eveniment sau întâlnire legată de bani.

Zodia Capricorn

Capricornii vor simți că trec printr-o rutină la locul de muncă și vor simți nevoia să schimbe ceva. S-ar putea să apară șanse unde creativitatea Capricornilor va salva o situație foarte complicată. În așa fel, cu ajutorul inteligenței și creativității obține mai mulți bani în buzunar. Iar la final de săptămână se poate lăuda cu o reușită, care în viitor se poate transforma într-un mare avantaj la capitolul bani.

Joi și vineri sunt cele mai potrivite zile pentru a risca cu banii și a investi în ceva valoros și important pentru cariera lor.

Citește și: Zodiile care se vor îndrăgosti în IARNA 2021-2022. Este o perioadă magică și plină de dragoste pentru câțiva nativi
Horoscopul banilor 13-19 Decembrie 2021. Zodia Vărsător

Vărsătorii în această săptămână pot avea probleme cu niște persoane sau șefi, care nu își țin promisiunea în legătură cu o înțelegere. S-ar putea să piardă câțiva bani chiar la început de săptămână și acest lucru îi poate întrista. Din fericire, la final de săptămână hotărăște problema cu o persoană și reușește să scoată suma de bani, pe care o merită.

Astrologii menționează că cele mai importante zile pentru zodia Vărsător  sunt sâmbătă și duminică, când norocul îi însoțește peste tot.

Zodia Pești

În această săptămână, Peștii nu vor întâlni probleme legate de bani, fiindcă sunt foarte bine informați și calculați. Poziția planetelor mai arată că vor munci ca de obicei, dar de data asta cu mai mare noroc la bani. Prin urmare, în prima partea săptămânii pot primi neașteptat o sumă de bani, pe care o poate folosi pentru a corecta ceva. Stelele arată că unele talente sau abilități ascunse îi poate ajuta în această perioadă să obțină ce își doresc din punct de vedere financiar.

Cele mai norocoase zile din această săptămână sunt marți și miercuri, când norocul este cu ei.

Citește și: Unde vei găsi dragostea în luna Decembrie 2021. Locurile cele mai speciale în care ai cele mai mari șanse să te îndrăgostești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *