marți, decembrie 5, 2023

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Horoscop săptămânal 20-26 Decembrie 2021. Săgetătorii vor avea o mulțime de șanse, iar Gemenii trebuie să petreacă mai mult timp alături de familie

Horoscop săptămânal 20-26 Decembrie 2021. Este o săptămână tensionată și plină de surprize la capitolul financiar pentru multe zodii. Poziția planetelor arată că Leii și Racii sunt productivi și plini de energie, iar pentru zodia Fecioară, începe un nou capitol.

Horoscop săptămânal 20-26 Decembrie 2021.

Află aici, ce au pregătit stelele pentru săptămâna 20-26 Decembrie 2021, conform zodiei tale. Dacă îți cunoști ascendentul, ar fi mai bine să-i citești horoscopul lui și apoi pe cel al zodiei tale.

Zodia Berbec

În prima parte a săptămânii, zodia Berbec poate resimte unele limitări financiare, din cauza unor bani care nu au ajuns în cont la timpul potrivit. Din fericire, până la final de săptămână această problemă se rezolvă și pot apărea câteva propuneri. Poziția planetelor menționează că la serviciu sunt niște zile mai lejere, în care nu are foarte mult de lucru. Prin urmare au mai mult timp la dispoziție pentru familie sau persoană iubită.

La început de săptămână, Berbecii se pot confrunta cu o oboseală excesivă și dureri de cap. De asemenea, mare atenție la drum în cazul în care conduceți o mașină.

Zodia Taur

Astrologii spun că săptămâna 20-26 Decembrie aduce pentru zodia Taur vești bune legate de viața lor sentimentală. S-ar putea să apară schimbări importante, care o să le permit să înceapă să-și facă niște planuri destul de îndrăznețe pentru viitor. Iar la locul de muncă nu apar situații complicate și evită foarte ușor responsabilitățile pe termen lung. De asemenea, în a doua parte a săptămânii, pot afla o informație legată de o sumă de bani, care poate apărea în contul lor.

La capitolul sănătate, astrologii scot în evidență niște probleme cu digestia, care trebuie rezolvate destul de repede. Nu vă puteți permite să vă îmbolnăviți.

Citește și: Horoscop lunar Decembrie 2021. O schimbare majoră pe plan financiar îi așteaptă pe Scorpioni și pe Balanțe. Iar o zodie va începe o nouă etapă în viață
Zodia Gemeni

În prima parte a săptămânii, Gemenii se implică foarte mult într-o relație și rezolvă câteva probleme. S-ar putea să își schimbe și unele principii după ce își dau seama care a fost greșeala lor. Iar la final de săptămână, astrele le pot aduce vești bune pe plan financiar, fiindcă s-ar putea să fie plătiți cu o sumă mai mare, decât a fost stabilit inițial. De asemenea, este o perioadă destul de bună pentru a reconecta cu pasiunile voastre din trecut.

Poziția planetelor arată că nu sunt excluse niște accidente ușoare, care o să-i afecteze sănătatea. Este necesară o consultație la un medic.

Zodia Rac

Astrologii scot în evidență că acești nativi sunt destul de productivi și plini de energie. Prin urmare, are multe șanse să se evidențieze în fața unor oamenii dintr-o perspectivă destul de bună. Chiar de la început de săptămână trec printr-o provocare la locul de muncă, care o să-i schimbe atitudinea despre câțiva oamenii.  Iar mai aproape de final de săptămână pot primi spontan o sumă de bani care o să-i ajute să cumpere niște obiecte foarte importante și utile în această perioadă.

Astrologii menționează că această zodie nu va avea probleme de sănătate, dar se poate simți destul de obosit din cauza muncii, care nu se mai termină.

Citește și: Zodiile feminine care vor fi cerute în căsătorie în 2022. Astrologii spun care sunt zodiile care vor avea inelul pe deget
Horoscop săptămânal 20-26 Decembrie 2021. Zodia Leu

Leii sunt productivi și plini de energie în prima parte a săptămânii. Se simt destul de siguri în forțele proprii și reacționeze neașteptat în unele situații. Iar la mijloc de săptămână au noroc la bani, datorită unor situații care se schimbă în avantajul lor la locul de muncă. Iar weekendul este rezervat pentru o mică vacanță sau pentru a petrece timpul cu cei apropiați.

La capitolul sănătate, totul merge bine, dar poziția planetelor subliniază că este foarte important să renunțe la niște vicii, întrucât lucrurile se pot schimba radical.

Zodia Fecioară

Astrologii spun că pentru zodia Fecioară începe un nou capitol în această săptămână. Au suficientă putere și influență ca să reziste la unele greutăți. Astrologii spun că pot trece prin niște probleme la capitolul dragoste, dar care vor lămuri multe lucruri. Dar ce privește cariera, aici lucrurile merg mai bine, fiindcă beneficiază de mai multe oportunități, care îi permit să-și facă o reputație mai bună și un venit mai atrăgător.

De asemenea, astrologii menționează că sănătatea Fecioarelor este suficient de bună, nu sunt complicații majore în această săptămână, dar asta nu înseamnă că totul e în regulă. Un control medical general vă va salva de la situații neplăcute.

Citește și: Zilele norocoase în luna Decembrie 2021, conform semnului zodiacal. În aceste zile poți avea mult noroc pe plan profesional, dar și amoros
Horoscop săptămânal 20-26 Decembrie 2021. Zodia Balanță

În prima parte a săptămânii, munca este prioritară pentru zodia Balanță și vor apela la diferite metode de organizare. De asemenea, vor beneficia de mai multe oferte la locul de muncă. Iar la capitolul dragoste pot apărea unele modificări, care nu o să le aducă mare plăcere acestui nativ. Iar la final de săptămână, familia devine prioritară pentru acest nativ și poate face câteva sacrificii.

Poziția planetelor arată că Balanțele nu vor avea probleme legate de sănătate în această săptămână, dar organismul lor are nevoie de mai multe lichide. Mare atenție la cantitatea de zahăr consumată zilnic!

Zodia Scorpion

Scorpionii depun mult efort pentru a menține un echilibru la capitolul dragoste și financiar. S-ar putea ca unele cheltuieli să le strice câteva planuri chiar de la început de săptămână. De asemenea, astrologii menționează că Scorpionii trebuie să se organizeze foarte rapid, pentru că apare multă muncă la serviciu sau acasă. Iar la final de săptămână, Scorpionii devin foarte creativi și rezolvă unele probleme legate de viața intimă.

Poziția planetelor arată că Scorpionii pot să se simtă destul de obosiți în prima partea zilei și pot interveni dureri de cap sau de spate.
Zodia Săgetător

Poziția planetelor arată că Săgetătorii au o mulțime de posibilități și avantaje în această săptămână. Chiar de la început de săptămână nu trebuie să piardă o șansă legată de cariera lor, care le poate aduce un salariu mai bun sau niște beneficii în plus. De asemenea, astrele arată că Săgetătorii se pot îndrăgosti foarte spontan într-o persoană foarte ciudată. Dar în același timp atât de atrăgătoare pentru ei.

De asemenea, la capitolul bani, poate trece printr-o perioadă stresantă din cauza cheltuielilor care intervin la final de săptămână. Astrologii mai adaugă că la capitolul sănătate nu trebuie să își facă mari griji în această săptămână.

Zodia Capricorn

Astrologii spun că în această săptămână, aspectele financiare și cele legate de comunicare sunt foarte bine evidențiate la final de săptămână. Capricornii au un mare noroc la bani și știu cum să reacționeze în câteva situații stresante. Poziția planetelor arată că în această perioadă multe evenimente și întâlniri o să provoace acest nativ să iasă din zona de confort. De asemenea, mai sunt prevăzute și niște certuri cu partenerul de viață sau cu un coleg.

La capitolul sănătate, Capricornii trebuie să acorde o mai mare atenție alimentație, deoarece organismul lor are nevoie de o cantitate mai mare de vitamine și minerale.

Citește și: Zodiile care se vor îndrăgosti în IARNA 2021-2022. Este o perioadă magică și plină de dragoste pentru câțiva nativi
Horoscop săptămânal 20-26 Decembrie 2021. Zodia Vărsător

Poziția planetelor scoate în evidență faptul că în această săptămână, Vărsătorii au noroc la dragoste. Persoanele care sunt deja într-o relație, pot trece la o altă etapă, care le va aduce mai multă fericire în cuplu și încredere în viitor. Iar cei care sunt singuri, au toate șansele în această săptămână să se îndrăgostească și să descopere alte emoții. Iar la final de săptămână, pot trece printr-un obstacol dificil și vor fi foarte mândri de ei și de felul în care au reacționat.

Vărsătorii au o sănătate destul de puternică în această perioadă și tot datorită alimentației bogate în vitamine. Cu toate acestea, ar fi bine să fiți mai atenți atunci când ridicați greutăți.

Zodia Pești

În această săptămână, Peștii are foarte multe idei și exact pentru acest lucru este admirat de cei din jur. În prima parte a săptămânii, găsesc o soluție destul de ingenioasă pentru a hotărî o problemă financiară. Iar mai aproape de final de săptămână își rezervă timp pentru distracții și prieteni. Astrologii menționează că pot avea parte și de surprize legate de viața lor intimă.

Este o săptămână care poate aduce câteva surprize neplăcute și poate reveni o afecțiune din trecut.

Citește și: Unde vei găsi dragostea în luna Decembrie 2021. Locurile cele mai speciale în care ai cele mai mari șanse să te îndrăgostești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *