marți, decembrie 5, 2023

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Horoscopul banilor 20-26 Decembrie 2021. Balanțele vor refuza la unele cumprături mai mari pentru a economisi, iar Berbecii sunt însoțiți de noroc

Horoscopul banilor 20-26 Decembrie 2021. În această perioadă, la capitolul financiar poate fi destul de dificil pentru o bună parte din zodii. Astrologii menționează că Leii și Racii pot avea ghinion în această perioadă, iar Fecioarelor o vorbă nepotrivită le poate aduce probleme.

Horoscopul banilor 20-26 Decembrie 2021.

Află aici, ce au pregătit stelele pe plan financiar pentru săptămâna 20-26 Decembrie 2021, conform zodiei tale. Dacă îți cunoști ascendentul, ar fi mai bine să-i citești horoscopul lui și apoi pe cel al zodiei tale.

Zodia Berbec

Berbecii sunt însoțiți de noroc pe tot parcursul acestei săptămânii, datorită experienței obținute în trecut și efortului pe care îl depune. Poziția planetelor mai arată că vor cunoaște oamenii, care îi pot împărtăși câteva secrete legate de gestionarea bugetului personal. Iar la mijloc de săptămână, acceptă o provocare, care îi poate aduce la un nou nivel și chiar îi poate scăpa de niște probleme legate de bani, care s-au adunat în ultimul timp

Orice ar face acest nativ în săptămâna această săptămână, norocul este cu ei. Din acest motiv, în orice zi își poate permite să riște și să obțină ce își dorește.

Zodia Taur

În această săptămână, Taurii pot să treacă prin diferite schimbări ce privesc cariera și latura profesională. Sunt destul de creative în prima partea săptămânii și banii își găsesc loc în buzunarul lor. De asemenea, în a doua parte a săptămânii, pot fi ajutați de câteva persoane pentru a pune punct într-un subiect legat de bani.

Ziua de marți și miercuri îi aduce noroc zodie Taur, care știe foarte bine să manipuleze și să obține ce își dorește destul de rapid.

Citește și: Horoscop lunar Decembrie 2021. O schimbare majoră pe plan financiar îi așteaptă pe Scorpioni și pe Balanțe. Iar o zodie va începe o nouă etapă în viață
Zodia Gemeni

Astrele arată că Gemenii pot comite o greșeală fatală la final de săptămână în legătură cu o sumă de bani, pe care o poate investi în ceva greșit. Astrologii sfătuiesc să nu aveți încredere în oamenii pe care îi cunoașteți de foarte puțin timp. Nu acceptați să investiți sau să donați bani în ceva ce nu este suficient de transparent. Este o perioadă periculoasă la capitolul bani pentru zodia Gemeni.

Ziua de miercuri și joi este mai norocoasă și ar fi bine să își planifice discuțiile și întâlnirile legate de bani în aceste două zile.

Zodia Rac

Racii pot avea ghinion în această perioadă datorită unor oamenii, care intervin în cele mai nepotrivite momente. Astrologii recomandă ca acest nativ să verifice de două ori înainte să semneze un contract sau să investească niște bani, în special la început de săptămână. Este o perioadă stresantă pentru zodia Rac, dar care pot să-i ofere multe lecții de viață.

Din fericire, finalul săptămânii este mai favorabil la capitolul bani și ziua de sâmbătă și duminică îi aduce mai mult noroc.

Citește și: Zodiile feminine care vor fi cerute în căsătorie în 2022. Astrologii spun care sunt zodiile care vor avea inelul pe deget
Horoscopul banilor 20-26 Decembrie 2021. Zodia Leu

Leii pot avea ghinion în această perioadă din cauza unor evenimente care se petrec chiar de la început de săptămână. S-ar putea să comită niște greșeli la locul de muncă, care o să-I coste cu o parte din salariul lor. Din fericire, la final de săptămână, zodia Leu se mobilizează și are o atitudine mai serioasă față de partea lor financiară. S-ar putea ca unele idei sau propuneri făcute de ei să salveze situația.

Astrologii spun că ziua de vineri și sâmbătă îi poate aduce mai mult noroc. De asemenea, reușesc să se folosească de o ocazie specială pentru a scoate o sumă de bani.

Zodia Fecioară

Astrologii spun că Fecioarelor o vorbă nepotrivită le poate aduce probleme și ghinion la capitolul bani. În prima parte a săptămânii, pot avea loc niște certuri, care pot afecta partea lor financiară. Un coleg sau un cunoscut vă poate trăda în cel mai nepotrivit moment. Cu toate acestea, până la final de săptămână, Fecioarele găsesc o soluție destul de bună pentru a repara o greșeală.

Astrologii spun că ziua de vineri și sâmbătă poate aduce mai mult noroc în viața zodie Fecioară.

Citește și: Zilele norocoase în luna Decembrie 2021, conform semnului zodiacal. În aceste zile poți avea mult noroc pe plan profesional, dar și amoros
Horoscopul banilor 20-26 Decembrie 2021. Zodia Balanță

Balanțele au parte de o săptămână destul de grea la capitolul bani, dar se descurcă excelent. În această perioadă, Balanțele luptă cu tendința lor de a cumpăra lucruri frumoase, dar de care nu au nevoie. Își stăpânesc foarte bine dorințele și din acest motiv, fac mai multe economii, care o să le prindă bine la final de săptămână. Astrologii spun că accentul cade în această perioadă pe muncă și pe mărirea veniturilor.

Ziua de joi și vineri aduce acestui nativ mai mult noroc la capitolul bani și îi permite să privească altfel la organizarea bugetului.

Zodia Scorpion

Astrologii spun că Scorpionii se grăbesc în această perioadă și pot face unele greșeli legate de partea financiară. S-ar putea să cumpere un obiect mult prea scump, cu un preț, care în realitate nu-l merită. Iar în a doua parte a săptămânii, Scorpionii pot asista la o situație foarte ciudată la locul de muncă, care o să-i permit să facă mai mulți bani pe viitor și îi poate deschide câteva uși.

Ziua de vineri și sâmbătă îi aduce noroc în viață și nu trebuie să piardă câteva ocazii extrem de bune pentru a face câțiva bani în plus.
Zodia Săgetător

În această săptămână, Săgetătorii își analizează foarte bine bugetul și toate cheltuielile. Observă pe ce nu trebuie de irosit banii și își fac mai multe economii. De asemenea, la început de săptămână se vor simți într-o constantă întrecere cu colegii de la muncă. Astrologii menționează că eforturile pe care le-ați depus până acum vă păstrează o poziție superioară celorlalți. Acest lucru se va observa și la capitolul bani.

Poziția planetelor arată că ziua de marți și miercuri vă aduce mai mult noroc la bani și aveți toate șansele să vă arătați cele mai bune calități.

Zodia Capricorn

Capricorni în această perioadă pot avea probleme cu niște persoane sau șefi, care nu își țin promisiunea în legătură cu o înțelegere sau proiect important. Astrologii spun că s-ar putea ca nativul Capricorn să piardă câțiva bani chiar la început de săptămână și acest lucru îi poate întrista. Din fericire, la final de săptămână hotărăște problema cu un om și reușește să scoată suma de bani, pe care o merită.

Poziția planetelor arată că ziua de vineri și sâmbătă îi aduce mai mult noroc la bani zodie Capricorn și are toate șansele să se evidențieze cu câteva calități.

Citește și: Zodiile care se vor îndrăgosti în IARNA 2021-2022. Este o perioadă magică și plină de dragoste pentru câțiva nativi
Horoscopul banilor 20-26 Decembrie 2021. Zodia Vărsător

Astrologii spun că din punct de vedere financiar sunteți acolo unde trebuie. Această săptămână vă solicită mai multă atenție la serviciu, mai ales la detaliile legate de oamenii. În a doua parte a săptămânii, Vărsătorii au toate șansele să rezolve o problemă, care îi aduce disconfort la capitolul financiar. Sunt destul de prompți și eficienți când vine vorba de lucruri sau proiecte care pot aduce bani suplimentari.

Ziua de miercuri și joi îi aduce cel mai mare noroc la bani și are toate șansele să se afle în cele mai potrivite momente.

Zodia Pești

Peștii sunt raționale și echilibrate când vine vorba de cheltuieli mari și importante. Nu are de gând să irosească bani în zadar, care sunt obținuți foarte greu. Poziția planetelor arată că la locul de muncă pot fi remunerați pentru un lucru pe care l-au făcut în trecut, dar care aduce roade și până acum. De asemenea, la mijloc de săptămână se pot lăuda cu un mic succes într-un proiect personal, care poate să-i aduc în curând un venit micuț, dar bine venit.

Ziua de miercuri și joi este destul de norocoasă pentru acest nativ, în special la capitolul financiar. Sunt niște zile potrivite pentru a acționa rapid.

Citește și: Unde vei găsi dragostea în luna Decembrie 2021. Locurile cele mai speciale în care ai cele mai mari șanse să te îndrăgostești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *