Horoscop Cristina Demetrescu pentru anul 2022. Karma se schimbă pentru toate zodiile. Urmează un an plin de schimbări

Horoscop Cristina Demetrescu pentru anul 2022. Renumitul astrolog Cristina Demetrescu anunță ce soartă îi așteaptă pe fiecare nativ în parte. Menționează că urmează o un an dificil din punct de vedere financiar, dar și cu multe schimbări în alte domenii.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru anul 2022.

Mai jos este prezentată situația astrologică pentru fiecare zodie pentru anul Tigrului. Sunt punctate câteva aspecte foarte importante.

Zodia Berbec

În anul 2022, nativul Berbec va fi înconjurat de mai multe scandaluri. Aceasta se poate întâmpla mai ales dacă decide să plece din țara sau să se reîntoarcă. Pe unii îi așteaptă promovarea mult așteptată, însă trebuie să continue să demonstreze șefilor că merită cu adevărat.

Zodia Taur

Taurii trebuie să manifeste mai mare prudență la finanțe. Dar să se și ferească de accidente și lucruri care le pot pune viața și sănătatea în pericol. Aveți grijă la medicamentele pe care urmează să le administrați și nu le amestecați cu alcoolul. Dacă vă veți planifica vreo călătorie, trebuie să vă interesați mai bine de locul destinației, întrucât s-ar putea să vă dezamăgiți de el.

Citește și: Zodii norocoase la bani în 2022. Investițiile pe care le fac, vor fi profitabile, iar banii pe care îi au în conturi, se vor dubla
Zodia Gemeni

În relația amoroasă a Gemenilor poate apărea o problemă, și din acest motiv apar și certurile. Anume în acest moment poți descoperi cu adevărat ce fel de persoană este alături de tine. S-ar putea să facă unele lucruri la care nu te așteptai. La capitolul financiar, vei sta destul de bine, deși uneori ar putea apărea întârzieri la încasări.

Zodia Rac

Racii sunt mai vulnerabili din punct de vedere medical, în anul Tigrului. S-ar putea să aveți unele intervenții chirurgicale sau tratamente invazive. La locul de muncă, trebuie să fiți mai toleranți cu colegii, întrucât aceștia v-ar putea crea probleme. În relația de cuplu, sentimentele revin din abundență.

Citește și: Horoscop anual 2022. Două zodii își vor schimba viața radical, iar un nativ are șansa să găsească mai mult decât a pierdut în anul precedent
Horoscop Cristina Demetrescu pentru anul 2022. Zodia Leu

S-ar putea ca în anul 2022 să aveți mai multe certuri în familie. Acest fapt se datorează frazelor spuse la nervi. Este important să analizăm orice cuvânt care iese pe gură. Mare atenție la cumpărăturile pe care le faceți. Vă este recomandat să faceți anumite investigații medicale și analize.

Zodia Fecioară

În familie pot apărea unele înțepături sau probleme. Unii membri vor face mai multe aluzii la care va trebui de reacționat prompt. Sunt oameni care vor scoate la iveală unele secrete pe care le-au ținut de mult timp ascunse. Acum este timpul ca să vă exprimați sentimentele și trăirile adevărate.

Citește și: Horoscop Mihai Voropchievici. Cele mai insuportabile soacre ale zodiacului. Îți vor mânca și zilele
Horoscop Cristina Demetrescu pentru anul 2022. Zodia Balanță

Acest nativ trebuie să aibă mare grijă cum conduc. Anul 2022 este periculos pentru Balanțe. Nu trebuie să vă grăbiți. Fiți calculați. S-ar putea ca în anul Tigrului să vă doriți unele schimbări de decor în casă. Este important să creați o atmosferă care o să vă satisfacă și o să vă inspire să creați.

Zodia Scorpion

Persoanele născute sub semnul zodiacal Scorpion, trebuie să manifeste prudență mai mare obiectelor personale. Astfel, geanta, portmoneul sau cardul trebuie să fie supravegheate atent. Atenție la cumpărăturile pe care doriți să le faceți. S-ar putea ca unele obiecte pe care plătiți bani mulți să nu fie originale.

Citește și: Ce cadou își dorește fiecare zodie? Idei pentru cei care vor să uimească o persoană
Zodia Săgetător

În anul Tigrului, Săgetătorii sunt predispuși să-și facă rău cu propriile mâine. Astfel, este recomandat să fiți mai calculați atunci când vine vorba de cheltuieli și să vă faceți bugetul în așa mod ca să nu rămâneți fără rezerve. Nu amestecați în niciun caz medicamentele cu alcoolul.Bazează-te mai mult pe propria persoană și învață-te să ceri mai puțin ajutor de la cei din jur.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru anul 2022. Zodia Capricorn

Capricornii au un an reușit din mai multe puncte de vedere. Venus în zodia Capricorn îi ajută să se simtă altfel față de cum sunt de obicei. Unele secrete pe care le-ați ținut ascunse de oameni pot ieși la iveală, și nu neapărat din vina voastră. Pot apărea unele mici probleme de sănătate. Însă va trebui de reacționat rapid, pentru a nu agrava situația care și așa va fi una complicată.
Zodia Vărsător

Anul 2022 pentru vărsători este unul melancolic și mai mult dedicat amintirilor. Vor analiza mai mult și se vor gândi la persoanele din jur. Vor apărea o sumedenie de idei noi, dar și de amintiri. În relația cu prietenii ar putea să apară unele mici probleme care vor fi rezolvate în puțin timp.

Zodia Pești

Nu aveți liberate suficientă la muncă și vă simțiți presată de șefi. Aveți nevoie de mai multă odihnă și dedicare propriei persoane. Anul Tigrului va aduce mai multe schimbări. S-ar putea chiar să înlocuiți și vechii prieteni cu unele persoane noi. Trebuie să vă gândiți la propriul bine și apoi la cei din jur

Citește și: Horoscop Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru. Pentru ce culoare a portofelului trebuie să opteze fiecare zodie împarte ca să obțină mai mulți bani?

9 comentarii la „Horoscop Cristina Demetrescu pentru anul 2022. Karma se schimbă pentru toate zodiile. Urmează un an plin de schimbări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.