marți, decembrie 5, 2023

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Horoscop săptămânal 27 Decembrie 2021-2 Ianuarie 2022. Capricornii se vor simți mândri de unele acțiuni, iar Racii vor avea mai multe posibilități de a se evidenția

Horoscop săptămânal 27 Decembrie 2021-2 Ianuarie 2022. Este o săptămână dificilă și plină de provocări pentru o bună parte din zodii. Poziția planetelor arată că Scorpionii și Balanțele s-ar putea să își găsească sufletul pereche, iar Săgetătorii culeg roadele muncii sale. 

Horoscop săptămânal 27 Decembrie 2021-2 Ianuarie 2022.

Află aici, ce au pregătit stelele pentru săptămâna 27 Decembrie 2021-2 Ianuarie 2022, conform zodiei tale. Dacă îți cunoști ascendentul, ar fi mai bine să-i citești horoscopul lui și apoi pe cel al zodiei tale.

Zodia Berbec

Astrele scot în evidență faptul că această săptămână aduce pentru zodia Berbec vești bune legate de viața lor sentimentală. S-ar putea să apară schimbări importante, care o să le permit să înceapă să-și facă niște planuri destul de îndrăznețe pentru viitor. Iar la serviciu nu apar situații complicate și evită foarte ușor responsabilitățile pe termen lung. De asemenea, la final de săptămână pot afla o informație legată de o sumă de bani, care poate apărea în contul lor.

La capitolul sănătate, stelele scot în evidență niște probleme cu digestia, care trebuie rezolvate destul de repede. Nu vă puteți permite să vă îmbolnăviți în această perioadă.

Zodia Taur

În prima parte a săptămânii, Taurii se implică foarte mult într-o relație și rezolvă câteva probleme. S-ar putea să își schimbe și unele principii după ce își dau seama care a fost greșeala lor. Iar în a doua partea săptămânii, poziția planatelor le pot aduce vești bune pe plan financiar, deoarece s-ar putea să fie plătiți cu o sumă mai mare, decât a fost stabilit inițial. De asemenea, este o perioadă destul de bună pentru a reconecta cu pasiunile voastre din trecut.

Stelele subliniază faptul că nu sunt excluse niște accidente ușoare, care o să-i afecteze sănătatea. Este necesară o consultație la un medic.

Citește și: Horoscop lunar Decembrie 2021. O schimbare majoră pe plan financiar îi așteaptă pe Scorpioni și pe Balanțe. Iar o zodie va începe o nouă etapă în viață
Zodia Gemeni

Astrele scot în evidență că această zodie este destul de productivă și plină de energie. Astfel, are multe șanse să se evidențieze în fața unor oamenii dintr-o perspectivă destul de bună. Chiar de la început de săptămână trec printr-o provocare la locul de muncă, care o să-i schimbe atitudinea despre câțiva oamenii. Iar în a doua parte a, săptămânii pot primi spontan o sumă de bani care o să-i ajute să cumpere niște obiecte foarte importante și utile în această perioadă.

Stelele arată că Gemenii nu va avea probleme de sănătate, dar se poate simți destul de obosit din cauza muncii, care nu se mai termină.

Zodia Rac

Racii primesc plăcere de la posibilitățile care apar în această perioadă. La capitolul carieră lucrurile stau pe loc, deoarece acest nativ pune mai mult accent pe familie, distracție și prieteni. Cu toate acestea, la final de săptămână, pot apărea multe șanse extrem de bune pentru a face câțiva bani în plus. Poziția planetelor arată că la capitolul dragoste pot apărea câteva surprize din partea unui om și viața intimă se schimbă destul de repede.

La capitolul sănătate, totul merge bine, dar astrele subliniază că este foarte important să renunțe la niște vicii, fiindcă lucrurile se pot schimba radical.

Citește și: Zodiile feminine care vor fi cerute în căsătorie în 2022. Astrologii spun care sunt zodiile care vor avea inelul pe deget
Horoscop săptămânal 27 Decembrie 2021-2 Ianuarie 2022. Zodia Leu

Stelele arată că pentru zodia Leu, începe un nou capitol în această săptămână. Au suficientă putere și influență ca să reziste la unele greutăți. Astrele spun că pot trece prin niște probleme la capitolul dragoste, dar care vor lămuri multe lucruri. Dar ce privește cariera, aici lucrurile merg mai bine, pentru că beneficiază de mai multe oportunități, care îi permit să-și facă o reputație mai bună și un venit mai atrăgător până la final de săptămână.

Poziția planetelor arată că sănătatea Leilor este suficient de bună, nu sunt complicații majore în această săptămână, dar asta nu înseamnă că totul e în regulă. Evitați consumul excesiv de mâncare.

Zodia Fecioară

În această perioadă, munca este prioritară pentru zodia Fecioară și vor apela la diferite metode de organizare. De asemenea, vor beneficia de câteva oferte la locul de muncă. Iar la capitolul dragoste pot apărea unele modificări, care nu o să le aducă mare plăcere acestui nativ. Iar la final de săptămână, totul se schimbă și familia devine prioritară pentru această zodie și poate face câteva sacrificii.

Poziția planetelor arată că Fecioarele nu vor avea probleme legate de sănătate în această săptămână, dar organismul lor are nevoie de mai mult lichid. Mare atenție la cantitatea de zahăr consumat zilnic!

Citește și: Zilele norocoase în luna Decembrie 2021, conform semnului zodiacal. În aceste zile poți avea mult noroc pe plan profesional, dar și amoros
Horoscop săptămânal 27 Decembrie 2021-2 Ianuarie 2022. Zodia Balanță

Balanțele strălucesc de fericire în această perioadă, pentru că își pot găsi sufletul pereche. Se anunță o săptămână plină de încercări și surprize pe plan emoțional. De asemenea, Balanțele depun mult efort pentru a menține un echilibru la capitolul dragoste și financiar. S-ar putea ca unele cheltuieli să le strice câteva planuri chiar de la început de săptămână. Pe plan profesional nu apar mari probleme, pentru că șefii sunt mai relaxați.

Iar la capitolul sănătate, se pot evidenția cu o imunitate foarte bună, pentru că trec rapid peste o afecțiune.

Zodia Scorpion

Scorpionii radiază de fericire, întrucât în viața lor apare o persoană extrem de specială și plină de energie. La final de săptămână, Scorpionii vor avea impresia că a trecut mai mult de o săptămână. Se anunță și mici schimbări la capitolul financiar, iar Scorpionii nu pierd nicio ocazie ca să facă câțiva bani în plus. La capitolul carieră s-ar putea să aibă mici probleme în special la mijloc de săptămână, din cauza unor oamenii, care nu își duc până la capăt lucrul.

De asemenea, astrologii spun că sunt niște șanse de a trece printr-un accident, dar care nu o să-i afecteze grav sănătatea.
Zodia Săgetător

În această perioadă, Săgetătorii vor culege roadele muncii sale în special la final de săptămână. S-ar putea să primească o sumă de bani pe care o așteaptă de mult timp legată de un proiect sau un lucru făcut în trecut. Poziția planetelor arată că în această săptămână, multe evenimente și întâlniri o să provoace acest nativ să iasă din zona de confort. De asemenea, mai sunt prevăzute și niște certuri cu partenerul de viață sau cu un coleg.

La capitolul sănătate, Săgetătorii trebuie să acorde o mai mare atenție alimentație, fiindcă organismul lor are nevoie de o cantitate mai mare de vitamine și minerale.

Zodia Capricorn

Poziția planetelor scoate în evidență faptul că în această săptămână, Capricornii au noroc la dragoste. Persoanele care sunt deja într-o relație, pot trece la o altă etapă, care le va aduce mai multă fericire în cuplu și încredere în viitor. Iar cei care sunt singuri, au toate șansele la început de săptămână să se îndrăgostească și să descopere alte emoții. De asemenea, la final de săptămână pot trece printr-un obstacol dificil și vor fi foarte mândri de ei și de felul în care au reacționat.

Stelele arată că Capricornii au o sănătate destul de puternică în această perioadă și tot datorită alimentației bogate în vitamine. Cu toate acestea, ar fi bine să fiți mai atenți atunci când ridicați greutăți.

Citește și: Zodiile care se vor îndrăgosti în IARNA 2021-2022. Este o perioadă magică și plină de dragoste pentru câțiva nativi
Horoscop săptămânal 27 Decembrie 2021-2 Ianuarie 2022. Zodia Vărsător

Vărsătorii în această săptămână au foarte multe idei și exact pentru acest lucru este admirat de cei din jur. Chiar de la început de săptămână găsesc o soluție destul de ingenioasă pentru a hotărî o problemă financiară. Iar mai aproape de final de săptămână își rezervă timp pentru distracții și prieteni. Astrele arată că pot avea parte și de surprize legate de viața lor intimă.

Este o săptămână care poate aduce câteva surprize neplăcute la capitolul sănătate și poate reveni o afecțiune mai veche.

Zodia Pești

În prima parte a săptămânii, zodia Pești poate resimte unele limitări financiare, din cauza unor bani care nu au ajuns în cont la timpul potrivit. Din fericire, în a doua partea săptămânii, această problemă dispare și pot apărea câteva propuneri. Stelele arată că la serviciu sunt niște zile mai lejere, în care nu are foarte mult de lucru. În așa fel, au mai mult timp la dispoziție pentru familie sau persoană iubită.

La început de săptămână, Peștii se pot confrunta cu o oboseală excesivă și dureri de cap. De asemenea, mare atenție la drum în cazul în care conduceți o mașină.

Citește și: Unde vei găsi dragostea în luna Decembrie 2021. Locurile cele mai speciale în care ai cele mai mari șanse să te îndrăgostești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *