joi, februarie 22, 2024

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Horoscop 28 Decembrie 2021. Balanțele vor răscoli în trecut, iar Scorpionii vor fi preocupați de starea financiară

Horoscop 28 Decembrie 2021. Este o zi cu mai multe dificultăți la capitolul financiar pentru o bună parte din zodii. Poziția planetelor arată că Gemenii și Racii își fac planuri serioase, iar Leii au o zi plină de pericole.

Horoscop 28 Decembrie 2021.

Află aici, ce au pregătit stelele pentru ziua de 28 Decembrie 2021, conform zodiei tale. Dacă îți cunoști ascendentul, ar fi mai bine să-i citești horoscopul lui și apoi pe cel al zodiei tale.

Zodia Berbec

În această zi, Berbeci vor fi extrem de ocupați și vor primi foarte multe mesaje sau apeluri în legătură cu un eveniment sau cu locul de muncă. Este o zi destul de stresantă, fiindcă s-au adunat prea multe lucruri de făcut într-o singură zi. Din fericire, sunt și persoane care îi ajută și îi susțin atunci când au nevoie. În a doua parte a zilei, se poate întâlni cu o persoană din trecut, care îi aduce și o noutate.

Zodia Taur

Taurii au parte de o întâlnire care îi va schimba viitorul în jumătatea partea zilei. Este o zi în care această zodie va fi destul de stresată din cauza unor mici schimbări care intervin pe parcursul zilei. Astrologii scot în evidență faptul că Taurii au toate șansele să impresioneze un om și acesta poate face un gest extrem de generos față de ei. Mare grijă la cuvintele cu două sensuri.

Citește și: Horoscop lunar Decembrie 2021. O schimbare majoră pe plan financiar îi așteaptă pe Scorpioni și pe Balanțe. Iar o zodie va începe o nouă etapă în viață
Zodia Gemeni

Gemenii își fac planuri serioase pe viitor în această zi. Sunt destul de îndrăzneți și nu le este rușine să viseze la unele lucruri destul de greu de obținut. În general, Gemenii sunt destul de ambițioși și dacă își pun ceva în gând nu se opresc până nu le îndeplinesc. Astrologii mai spun că în a doua parte a zilei, pot avea parte de o vizită destul de neașteptată din partea unui prieten sau rude.

Zodia Rac

În această zi, Racii își fac planuri serioase în legătură cu un eveniment important sau poate chiar o relație. Sunt destul de ambițioși și hotărâți să obțină câteva lucruri. Astrologii mai spun că în a doua parte a zilei, îi așteaptă o surpriză legată de locul de muncă. S-ar putea să crească în funcție sau să primească un bonus sub formă de bani. De asemenea, acest nativ va observa că lucrează mult prea mult în comparație cu alți oamenii și acest lucru o să-i deranjeze foarte mult.

Citește și: Zodiile feminine care vor fi cerute în căsătorie în 2022. Astrologii spun care sunt zodiile care vor avea inelul pe deget
Horoscop 28 Decembrie 2021. Zodia Leu

Leii au o zi plină de pericole datorită unei persoane din viața lor, care îi aduce o mulțime de probleme. Prin urmare, prima parte a zilei va trece destul de complicat și ciudat. Astrologii mai adaugă că au toate șansele să descopere un adevăr care o să-i pună pe gânduri. Iar în a doua parte a zilei, Leii petrec timpul mai mult cu rudele sau prietenii discutând despre un subiect delicat.

Zodia Fecioară

În această zi, Fecioarele au parte de mai multe oportunități care pot apărea în cadrul unui proiect sau chiar la locul de muncă. În prima jumătate a zilei, acest nativ va scoate în evidență cele mai bune calități și va încerca să creeze o impresie pozitivă. Iar în a doua parte a zilei, Fecioarele își rezervă mai mult timp distracțiilor. Prin urmare, poate pleca cu prietenii sau rudele în oraș sau într-un loc mai special ca să se odihnească și să petreacă bine timpul.

Citește și: Zilele norocoase în luna Decembrie 2021, conform semnului zodiacal. În aceste zile poți avea mult noroc pe plan profesional, dar și amoros
Horoscop 28 Decembrie 2021. Zodia Balanță

În această zi, o problemă din trecut le poate da bătăi de cap Balanței, poate fi ceva legat de viața lor personală. De asemenea, în a doua parte a zilei, acest nativ se hotărăște să facă un pas important în legătură cu o sumă de bani. Astrologii spun că multe persoane pot fi extrem de nemulțumite de felul în care Balanța planifică să cheltuie acești bani. Stelele mai arată că compania unor prieteni sau unei femei mai în vârstă vă va aduce plăcere.

Zodia Scorpion

În această zi, Scorpionii sunt preocupați de mărirea veniturilor și găsesc mai multe soluții pentru a acoperi o gaură în buget. În a doua jumătate a zilei, apare o oportunitate foarte bună de a participa la un eveniment, care îi poate aduce câteva cunoștințe influente. Astrologii mai spun că Scorpionii sunt destul de grăbiți în această zi și pot scăpa câteva detalii legate de viața lor personală.
Zodia Săgetător

Astrologii spun că în această zi, Săgetătorii pot întâlni pe cineva nou și incitant. Nu este exclus că între ei vor apărea niște sentimente la mijloc. De asemenea, în a doua parte a zilei, va încerca să ajute un om apropiat în legătură cu o problemă mai veche. Astrologii recunosc că Săgetătorii mai pot avea noroc la bani, datorită unei situații care se creează la locul de muncă. Este foarte important ca în această zi, Săgetătorii să nu se abțină de la comentarii.

Zodia Capricorn

În această zi, Capricornii se descurcă foarte bine cu toate sarcinile de la serviciu și chiar le termină mai repede decât se aștepta. În a doua jumătate a zilei, discută niște probleme care s-au acumulat în ultima perioadă cu partenerul de viață sau cu un membru al familiei. De asemenea, pot primi ajutorul de care are nevoie în legătură cu o afacere sau proiect la care lucrează de ceva timp.

Citește și: Zodiile care se vor îndrăgosti în IARNA 2021-2022. Este o perioadă magică și plină de dragoste pentru câțiva nativi
Horoscop 28 Decembrie 2021. Zodia Vărsător

Vărsătorii în această zi sunt mai echilibrați emoțional și pot ajunge departe cu acest lucru. Astrologii scot în evidență că au un mare avantaj în această zi la capitolul comunicare, fiindcă sunt expliciți și atrag foarte ușor atenția prin intermediul cuvintelor. Până la final de zi, pot primi o veste legată de un job sau un proiect care îi poate aduce banii pe care îi dorește lunar.

Zodia Pești

Peștii au parte de câștiguri financiare și se descurcă foarte bine cu banii. În prima jumătate a zilei, renunță la unele planuri, pentru a duce până la capăt un lucru foarte important. De asemenea, se gândește foarte bine atunci când vrea să pună punct unei etape din viața lor. Iar în a doua parte a zilei, face mai multe cumpărături legate de casă, care sunt extrem de utile în această perioadă.

Citește și: Unde vei găsi dragostea în luna Decembrie 2021. Locurile cele mai speciale în care ai cele mai mari șanse să te îndrăgostești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *