miercuri, februarie 28, 2024

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Horoscop 29 Decembrie 2021. Săgetătorii se vor descurca cu toate sarcinile care apar, iar Vărsătorii vor avea mai multe treburi casnice

Horoscop 29 Decembrie 2021. Este o zi cu mai multe dificultăți la capitolul financiar pentru o bună parte din zodii. Stelele arată că Fecioarele și Leii vor  învăța o lecție importantă, iar Balanțele merg înainte, chiar dacă le este greu.

Horoscop 29 Decembrie 2021.

Află aici, ce au pregătit stelele pentru ziua de 29 Decembrie 2021, conform zodiei tale. Dacă îți cunoști ascendentul, ar fi mai bine să-i citești horoscopul lui și apoi pe cel al zodiei tale.

Zodia Berbec

Se anunță o zi excelentă pentru zodia Berbec, fiindcă are o mare dispoziție datorită unei noutăți, care apare chiar de la început de zi. De asemenea, va avea ocazia să ajute o persoană importantă din viața lor. Astrologii mai spun că în a doua parte a zilei, Berbecii renunță la unele activități, care nu își găsesc locul în viața lor și pe lângă acest lucru, îi strică dispoziția.

Zodia Taur

Taurii își fac planuri serioase pe viitor în această zi. Sunt destul de îndrăzneți și nu le este rușine să viseze la unele lucruri destul de greu de obținut. În general, Taurii sunt destul de ambițioși și dacă își pun ceva în gând, nu se opresc până nu le îndeplinesc. Astrele mai spun că în a doua jumătate a zilei, pot avea parte de o vizită destul de neașteptată din partea unui prieten sau rude.

Citește și: Horoscop lunar Decembrie 2021. O schimbare majoră pe plan financiar îi așteaptă pe Scorpioni și pe Balanțe. Iar o zodie va începe o nouă etapă în viață
Zodia Gemeni

Ziua începe destul de liniștit și plăcut pentru acest nativ. Gemenii au toate șansele să se manifeste în cadrul unui eveniment, întâlnire sau proiect. Astrele mai scot în evidență faptul că Gemenii sunt extrem de atrăgători în această zi și cuceresc oamenii prin sinceritatea și frumusețea interioară. De asemenea, s-ar putea să crească în funcție sau să primească un bonus sub formă de bani.

Zodia Rac

Racii au o zi plină de pericole datorită unei persoane din viața lor, care îi aduce o mulțime de probleme. În așa fel, prima jumătate a zilei va trece destul de complicat și ciudat. Astrele mai adaugă că au toate șansele să descopere un adevăr care o să-i pună pe gânduri. Iar în a doua parte a zilei, Leii petrec timpul mai mult cu rudele sau prietenii discutând despre un subiect delicat.

Citește și: Zodiile feminine care vor fi cerute în căsătorie în 2022. Astrologii spun care sunt zodiile care vor avea inelul pe deget
Horoscop 29 Decembrie 2021. Zodia Leu

Leii vor învăța o lecție importantă legată de relațiile amoroase. În prima parte a zilei, s-ar putea ca acest nativ să se dezamăgească într-un om și să-și dea seama că nu mai este ca la început. Iar în a doua jumătate a zilei, își pot concentra atenția asupra unui hobby sau activitate care îi aduce plăcere. Finalul zilei, îi mai poate aduce și o surpriză neplăcută.

Zodia Fecioară

Astrologii spun că Fecioarele vor învăța o lecție importantă în această zi legată de o sumă de bani. În prima parte a zilei, ajung la o concluzie, care o să-i ajute foarte mult în viitor. Poziția planetelor mai arată că Fecioarele vor încerca în această zi să restabilească o relație, dar lucrurile vor merge destul de greu. Finalul zilei îi aduce mai multă liniște în suflet și petrece timpul cu oamenii apropiați.

Citește și: Zilele norocoase în luna Decembrie 2021, conform semnului zodiacal. În aceste zile poți avea mult noroc pe plan profesional, dar și amoros
Horoscop 29 Decembrie 2021. Zodia Balanță

Balanțele merg înainte, chiar dacă le este greu pe suflet. Astrologii spun că în prima parte a zilei, vor căuta o motivație să se apuce de un lucru important. Stelele mai arată că în viața lor poate apărea o persoană destul de ciudată, dar cu multe principii de viață asemănătoare cu a Balanțelor. La final de zi, dispoziția bună revine la ei, datorită unor oamenii și unei situații spontane.

Zodia Scorpion

Astrele spun că în această zi, Scorpionii pot întâlni pe cineva nou și incitant. Nu este exclus că între ei vor apărea niște sentimente la mijloc. De asemenea, în a doua jumătate a zilei, va încerca să ajute un om apropiat în legătură cu o problemă mai veche. Astrologii recunosc că Scorpionii mai pot avea noroc la bani, datorită unei situații care se creează la locul de muncă. Este foarte important ca în această zi, Scorpionii să nu se abțină de la comentarii.
Zodia Săgetător

În această zi, Săgetătorii se descurcă foarte bine cu toate sarcinile de la serviciu și chiar le termină mai repede decât se aștepta. În a doua parte a zilei, discută niște probleme care s-au acumulat în ultima perioadă cu partenerul de viață sau cu un membru al familiei. De asemenea, pot primi ajutorul de care are nevoie în legătură cu o afacere sau proiect la care lucrează de ceva timp.

Zodia Capricorn

Capricornii în această zi sunt mai echilibrați emoțional și pot ajunge departe cu acest lucru. Astrele scot în evidență că au un mare avantaj în această zi la capitolul comunicare, pentru că sunt expliciți și atrag foarte ușor atenția prin intermediul cuvintelor. Până la final de zi, poate primi o veste legată de un job sau un proiect care îi poate aduce banii pe care îi dorește lunar.

Citește și: Zodiile care se vor îndrăgosti în IARNA 2021-2022. Este o perioadă magică și plină de dragoste pentru câțiva nativi
Horoscop 29 Decembrie 2021. Zodia Vărsător

În această zi, Vărsătorii lucrează foarte mult prin casă și își aranjează lucrurile în așa fel, încât să se simtă bine și confortabil. În a doua parte a zilei, nu vor refuza o invitație în oraș, care le poate aduce noi oamenii în viața lor. Poziția planetelor mai arată că pot primi spontan o sumă de bani, care îi poate ajuta foarte mult în legătură cu o problemă personală.

Zodia Pești

Peștii în această zi vor fi extrem de ocupate și vor primi foarte multe mesaje sau apeluri în legătură cu un eveniment sau cu locul de muncă. Este o zi destul de stresantă, deoarece s-au adunat prea multe lucruri de făcut într-o singură zi. Din fericire, sunt și persoane care îi ajută și îi susțin atunci când au nevoie. În a doua jumătate a zilei, se pot întâlni cu o persoană din trecut, care îi aduce și o noutate.

Citește și: Unde vei găsi dragostea în luna Decembrie 2021. Locurile cele mai speciale în care ai cele mai mari șanse să te îndrăgostești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *