miercuri, februarie 28, 2024

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Horoscopul complet al anului 2022 cu Mihai Voropchievici. Câteva zodii vor trece prin cele mai mare schimbări din viața lor

Horoscopul complet al anului 2022 cu Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre toate schimbările și oportunitățile care ne așteaptă în anul 2022, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Horoscopul complet al anului 2022 cu Mihai Voropchievici.

Află care sunt previziunile pentru anul Tigrului, de la renumitul numerolog.

Zodia Berbec

Anul Tigrului pentru Berbeci este asemenea unei oportunități. Acești nativi vor începe un capitol nou în viața lor. Prin urmare, ar putea lega prietenii noi, dar și relații intime. Dragostea nu se va lăsa mult de așteptat. Prin urmare, în viața Berbecului va apărea o persoană pe care o cât de mult timp. Sunt norocoșii anului 20222.

Zodia Taur

Persoanele născute sub semnul zodiacal Taur, vor avea multă energie în anul 2022. De asemenea, vor fi prezente multe schimbări, dar și oportunități mult așteptate. Pentru cei necăsătoriți, șansa cea mai mare de a primi ceva nou este în luna august. Norocul îl va însoți pe Taur, oriunde s-ar duce. Iar prietenii vor avea grijă de tine pe tot parcursul anului.

Citește și: Horoscop Urania 2022. Previziuni complete pentru întregul an. Află ce ți-au pregătit astrele în toate domeniile
Zodia Gemeni

Gemenii vor avea mai multe surprize pe parcursul anului 2022. Aceștia se vor dedica propriei persoane, respectiv vor progresa mult și pe plan profesional. Cariera va urca treptat pe locul întâi, iar dragostea va trece pe locul doi.

Zodia Rac

Pentru nativii din zodia Rac, anul 2022 este unul al fericirii. Aceștia se vor evidenția mai des și vor căuta să fie aspectuoși și frumoși. Totodată, se vor dedica studiilor mult.

Celor care și-au găsit partenerul de viață, le este recomandat să-și planifice o vacanță împreună. Racii se simt împliniți și fericiți atunci când sunt alături de familie.

Citește și: Zodiile feminine care vor fi cerute în căsătorie în 2022. Astrologii spun care sunt zodiile care vor avea inelul pe deget
Horoscopul complet al anului 2022 cu Mihai Voropchievici. Zodia Leu

Anul 2022 este deosebit pentru Lei, din cauza unei explozii financiare. Norocul cel mai mare îl va găsi în luna mai 2022. Anume atunci sunt cele mai mari șanse să se îmbogățească. De asemenea, Leii nu vor rămâne fără atenția prietenilor. Aceștia vor fi alături de ei în cele mai grele momente.

Zodia Fecioară

Fecioarele ar putea dedica anul 2022 pentru a-și căuta jumătatea. Iar dacă o vor găsi, au șanse foarte mari de a se căsători.Au un an important cu multe karme. Vor face mai multe angajamente în dragoste, și desigur, în carieră. În luna septembrie, Fecioarele au cele mai mari oportunități de a se îmbogăți. Anume spre final de an, se vor simți satisfăcuți din punct de vedere financiar.

Citește și: Zodii care își vor găsi perechea în 2022. Astrologii au dat cărțile pe față. Care sunt nativii ce se vor îndrăgosti
Horoscopul complet al anului 2022 cu Mihai Voropchievici. Zodia Balanță

Anul 2022 pentru balanță este unul productiv și cu rezultate fenomenale. Vor face un pas major în relația cu partenerul, și chiar au șanse mari să se căsătorească. Schimbările legate de job, pot apărea în luna februarie. Iar în primăvară, trebuie să acorde mai multă atenție nativului Vărsător, pentru că anume cu această zodie se poate cupla.

Zodia Scorpion

Pentru nativii din zodia Scorpion, anul Tigrului va fi unul liniștit, în care se vor dedica mai mult familiei.Trebuie să manifeste prudență maximă când vine vorba de bani. Oportunități mari de a face bani sunt în martie, iar în perioada 23 noiembrie-20 decembrie când Jupiter iese din retrograd, își pot întâlni mare dragoste.
Zodia Săgetător

Săgetătorii vor avea un an profund diferit. vor face cunoștințe noi și vor intra în anumite cercuri de oameni. Nu sunt excluse și frecventările la diferite cursuri. Anul 2022 va fi și un an al afirmării pentru Săgetători. Aceștia vor trebui să iasă din anonimat și să se facă cunoscuți.

Zodia Capricorn

Capricornii vor avea un an de succes. Cel mai mult se vor dedica carierei și creșterii profesionale. Au șanse mari să înceapă unele proiecte noi și foarte importante pentru ei. Capricornii au și câteva date importante, în care vor fi urmăriți de noroc. Acestea sunt: 4 și 17 februarie, dar și 25 septembrie.

Citește și: Zodii care pot călca pe bec în 2022. Acești nativi pot face unele greșeli de neiertat în fața partenerului
Horoscopul complet al anului 2022 cu Mihai Voropchievici. Zodia Vărsător

Vărsătorii ar trebui să se bucure nespus de mult, întrucât anul 2022 este un an pozitiv pentru ei. Vor avea o perioadă benefică din punct de vedere financiar. Totodată, vor experimenta în mai multe domenii. Cel mai mult se evidențiază în relația cu parteneru și în viața intimă. În a doua jumătate a anului îi așteaptă un eveniment important în familie.

Zodia Pești

Peștii vor memora acest an pentru totdeauna, ca fiind unul plin de surprize. Vor avea reușite în mai multe domenii. Anul 2022 este cel mai norocos din punct de vedere financiar pentru ei. Cea mai favorabilă zi de a găsi dragostea pentru Pești este ziua de 30 aprilie.

Citește și: Zodii care se supără foarte ușor. Se enervează repede când ceva nu le convine și nu sunt gata să-ți asculte explicațiile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *