Horoscopul dragostei 2022 cu Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru. Ce te așteaptă în anul tigrului pe plan amoros, în funcție de zodie

Horoscopul dragostei 2022 cu Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru. În cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, aceștia au prezentat cât de fericită va fi fiecare zodie și ce ne așteaptă în plan amoros.

Horoscopul dragostei 2022 cu Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru.

Citește mai jos, horoscopul dragostei de la Numerologul Mihai voropchievici și de la Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Zodia Berbec

În acest an, compromisurile sunt ieșirea din orice situație. Berbecii sunt încăpățânați la maximum. Sunt gata pentru descoperiri noi și neobișnuite. Compatibilitatea lor este aproape cu orice nativ, însă nu pe o perioadă mare. Își doresc o relație trainică pe o perioadă mare. Anul 2022 este un an cu succes pentru acești nativi. Vor avea ocazia să se bucure de mici realizări și să mediteze asupra celor mari.

Zodia Taur

Taurii sunt foarte sensibili. Au nevoie de o precauție mare, deoarece aleg și cu sufletul, nu numai cu inima. Pentru Tauri, anul 2022 este unul simplu în plan amoros. Vor descoperi cum să fie puternici și încrezuți în sine. La mijlocul anului, vor fi surprinși plăcut și vor întâlni a doua jumătate. Taurii au nevoie să lucreze asupra zonelor de slăbiciuni.

Citește și: Horoscop Urania 2022. Previziuni complete pentru întregul an. Află ce ți-au pregătit astrele în toate domeniile
Zodia Gemeni

Nativii acestei zodii iubesc să vorbească foarte mult. Simt nevoia de comunicare permanentă. Trebuie să demonstreze că sunt demni de încredere. În 2022 vor avea o bucurie, își vor întâlni a doua jumătate.

Zodia Rac

Acești nativi trebuie să exerseze la sentimentul care îi macină, și anume la iertarea de sine. Uneori iartă, însă țin minte toată viața. În anul 2022 ar fi cazul să găsească o ocupație care i-ar ajuta să treacă cu ușurință de acest moment.

Citește și: Zodiile feminine care vor fi cerute în căsătorie în 2022. Astrologii spun care sunt zodiile care vor avea inelul pe deget
Horoscopul dragostei 2022 cu Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru. Zodia Leu

Nativii zodiei Leu simt nevoia să fie cineva în permanență cu ei pentru a îi înțelege. Norocul îi urmărește la fiecare pas. Anul 2022 este anul când acumulați toată încrederea față de sine. Este momentul potrivit de a lăsa în spate trecutul și a da importantă prezentului și viitorului.

Zodia Fecioară

Astrele vor contribui în acest an semnificativ, îndeosebi în plan amoros. Anul 2022 este anul schimbărilor. Privește lucrurile din alt unghi și vei descoperi unele laturi neobișnuite. Fii cât mai realist.

Citește și: Zodii care își vor găsi perechea în 2022. Astrologii au dat cărțile pe față. Care sunt nativii ce se vor îndrăgosti
Horoscopul dragostei 2022 cu Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru. Zodia Balanță

Nativii zodiei date au multă întrecere și speranță în acest an, deoarece cred cu sufletul deschis că este anul schimbărilor. Vor fi plini de speranțe. Iar un nativ trist nu are succes în dragoste. Iar dacă nu va fi dragoste, va pieri echilibru. Simt nevoia de a trăi pentru cineva.

Zodia Scorpion

Anul 2022 va fi unul neobișnuit pentru acești nativi, unul de singurătate. Însă vor accepta realitatea așa cum este, deoarece au avut o perioadă încordată. Dacă vor fi fideli până la sfârșitul familie, vor trece cu bine această perioadă, dacă nu, vor rămâne singuri.
Zodia Săgetător

În acest an, vei fi urmărit de schimbări majore, îndeosebi în plan amoros. S-ar putea să treci unele etape la care stai de mult timp. Va urma o perioadă puțin dificilă, însă vei face rost de resurse suficiente.

Zodia Capricorn

În plan amoros vei avea schimbări. Ești cu brațele deschise către noi cunoștințe,noi realizări. Vei simți momentul când este necesar de oferit o șansă persoanelor care vor să fie în sufletul tău.

Citește și: Zodii care pot călca pe bec în 2022. Acești nativi pot face unele greșeli de neiertat în fața partenerului
Horoscopul dragostei 2022 cu Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru. Zodia Vărsător

Anul 2022 va fi anul decisiv, în care te vei convinge că ai făcut alegerea corectă. Nativii care sunt siguri în propriile forțe vor găsi cu ușurință persoane care li se vor deschide. Dacă vă aflați în relație, e momentul să treceți la altă etapă. Veți fi foarte siguri în acest pas și încrezuți în viitor.

Zodia Pești

Anul 2022 pentru nativii acestei zodii este unul de libertate în toate planurile. Vei avea multe propuneri în plan profesional, iar experiențele vor fi captivante. Sentimentul dragostei te va însoți mereu, însă va trebui să-l observi anume tu.

Citește și: Zodii care se supără foarte ușor. Se enervează repede când ceva nu le convine și nu sunt gata să-ți asculte explicațiile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *