Horoscop săptămânal 3-9 Ianuarie 2022. Săgetătorii se vor odihni, dar și vor munci mult, iar Gemenii vor avea mai multe posibilități financiare

Horoscop săptămânal 3-9 Ianuarie 2022. Este o săptămână interesantă și plină de curiozități pentru mulți native. Astrologii accentuează că Peștii și Berbecii muncesc și se odihnesc în același timp, iar Taurii clarifică o problemă sentimentală.

Horoscop săptămânal 3-9 Ianuarie 2022.

Află aici, ce au pregătit stelele pentru săptămâna 3-9 Ianuarie 2022, conform zodiei tale. Dacă îți cunoști ascendentul, ar fi mai bine să-i citești horoscopul lui și apoi pe cel al zodiei tale.

Zodia Berbec

Berbecii muncesc și se odihnesc în același timp. Au parte de niște zile destul de relaxante și lejere la locul de muncă, dar și acasă. În prima parte a săptămânii, poate afla despre un detaliu curios legat de o persoană cunoscută. În această perioadă sunt destul de selectivi și nu permit ca orice om să intre în inima lor. Iar în a doua parte a săptămânii. poziția planetelor le pot aduce vești bune pe plan financiar, deoarece s-ar putea să fie plătiți cu o sumă mai mare, decât a fost stabilit inițial.

Astrele subliniază faptul că nu sunt excluse niște accidente ușoare, care o să-i afecteze sănătatea. Este necesară o consultație la un medic.

Zodia Taur

Taurii rezolvă o problemă sentimentală, care îi încurcau să se bucure de viață. Sunt destul de energici și din acest motiv fac mai multe lucruri decât au planificat de la început. La capitolul dragoste, începe să înțeleagă cum trebuie să se comporte în unele situații. Iar la locul de muncă, pot apărea câteva momente destul de tensionate din cauza unor oamenii. La final de săptămână, pot avea noroc la bani dacă răspund la timpul potrivit unei persoane.

Astrele spun că Taurii nu vor mai avea probleme de sănătate, dar se poate simți destul de obosit din cauza muncii, care nu se mai termină.

Citește și: Zodii norocoase la bani în 2022. Investițiile pe care le fac, vor fi profitabile, iar banii pe care îi au în conturi, se vor dubla




Zodia Gemeni

Gemenii primesc plăcere de la posibilitățile care apar în această săptămână. La capitolul carieră, lucrurile stau pe loc, deoarece acest nativ pune mai mult accent pe familie, distracție și prieteni. Cu toate acestea, în a doua parte a săptămânii, pot apărea multe șanse extrem de bune pentru a face câțiva bani în plus. Stelele arată că la capitolul dragoste, pot apărea câteva surprize din partea unui om și viața intimă se schimbă destul de repede.

La capitolul sănătate, totul merge bine, dar stelele subliniază că este foarte important să renunțe la niște vicii, întrucât lucrurile se pot schimba radical.

Zodia Rac

Astrologii observă chiar de la început de săptămână că apar tensiunii în viața de familie a zodiei Rac. Unele conflicte pot apărea din cauza unor nevoi legate de casă și de cămin, iar altele de la părinți. În a doua parte a săptămânii, se concentrează mai mult pe treburile legate de serviciu. Iar șefii pot fi nemulțumiți de unele servicii. De asemenea, au posibilitatea să primească o sumă mai mare de bani, dacă îndeplinesc o sarcină specială.

Stelele arată că sănătatea Racilor este suficient de bună și nu sunt complicații majore în această săptămână.

Citește și: Zodiile feminine care vor fi cerute în căsătorie în 2022. Astrologii spun care sunt zodiile care vor avea inelul pe deget




Horoscop săptămânal 3-9 Ianuarie 2022. Zodia Leu

În această săptămână, cariera este prioritară pentru zodia Leu și vor apela la diferite metode de organizare. De asemenea, vor beneficia de câteva oferte la locul de muncă. Iar la capitolul dragoste pot apărea unele modificări, care nu o să le aducă mare plăcere acestui nativ. De asemenea, în a doua parte a săptămânii, totul se schimbă și familia devine prioritară pentru această zodie și poate face câteva sacrificii.

Stelele arată că Leii nu vor avea probleme legate de sănătate în această săptămână, dar organismul lor are nevoie de mai mult lichid. Mare atenție la cantitatea de zahăr consumat zilnic!

Zodia Fecioară

Fecioarele strălucesc de fericire în această săptămână, întrucât își pot găsi sufletul pereche. Se anunță o săptămână plină de încercări și surprize pe plan emoțional. Poziția planetelor mai arată că Fecioarele depun mult efort pentru a menține un echilibru la capitolul dragoste și financiar. S-ar putea ca unele cheltuieli să le strice câteva planuri chiar de la început de săptămână. Pe plan profesional nu apar mari probleme, pentru că șefii sunt mai relaxați.

Iar la capitolul sănătate, se pot evidenția cu o imunitate foarte bună, fiindcă trec rapid peste o afecțiune.

Citește și: Horoscop anual 2022. Două zodii își vor schimba viața radical, iar un nativ are șansa să găsească mai mult decât a pierdut în anul precedent




Horoscop săptămânal 3-9 Ianuarie 2022. Zodia Balanță

În această săptămână, Balanțele sunt sociabile și mereu găsesc câte o glumă în situații mai tensionate. În prima parte a săptămânii, petrec foarte mult timp cu prietenii și oamenii apropiați. Astrologii mai adaugă că în această perioadă, Balanțele au șanse să găsească ceva, care aveați impresia că nu se mai arată odată. De asemenea, la final de săptămână s-ar putea să călătorească împreună cu niște oamenii de la care au multe de învățat.

Poziția planetelor arată că sunt niște șanse de a trece printr-un accident, dar care nu o să-i afecteze grav sănătatea.

Zodia Scorpion

În această săptămână, Scorpionii vor culege roadele muncii sale, în special la final de săptămână. S-ar putea să primească o sumă de bani pe care o așteaptă de mult timp legată de un proiect sau un lucru făcut în trecut. Poziția planetelor arată că în această perioadă, multe evenimente și întâlniri o să provoace această zodie să iasă din zona de confort. De asemenea, mai sunt prevăzute și niște certuri cu partenerul de viață sau cu un coleg.

La capitolul sănătate, Scorpionii trebuie să acorde o mai mare atenție la alimentație, deoarece organismul lor are nevoie de o cantitate mai mare de vitamine și minerale.




Zodia Săgetător

În această perioadă, Săgetătorii se odihnesc, dar nu uită de muncă. S-ar putea să apară mai multe posibilități legate de un job, afacere personală sau proiect care o să-I ajute să evolueze mai ușor, la început de săptămână. De asemenea, la capitolul bani o duc foarte bine, pentru că apar ocazii speciale, pentru a face mai mulți bani. Poziția planetelor arată că la final de săptămână, se poate trezi cu o nouă persoană în viața lor. Mare atenție despre ce vorbiți cu ea!

Astrologii spun că Săgetătorii au o sănătate destul de puternică în această săptămână și tot datorită alimentației bogate în vitamine. Cu toate acestea, ar fi bine să fiți mai atenți atunci când ridicați greutăți.

Zodia Capricorn

Astrologii spun că Capricornii încep săptămâna cu idei foarte îndrăznețe, care îi ajută să avanseze într-o situație pe care numai ei o știu. Este o perioadă foarte bună pentru a începe o nouă relație și pentru a cunoaște propriile limite. De asemenea, au un mare noroc la bani, în special în a doua partea săptămânii când acceptă o provocare. Iar la locul de muncă îi poate aștepta o surpriză de la șefi.

Este o perioadă care poate aduce câteva surprize neplăcute la capitolul sănătate și poate reveni o afecțiune mai veche.

Citește și: Zodiile care se vor îndrăgosti în IARNA 2021-2022. Este o perioadă magică și plină de dragoste pentru câțiva nativi




Horoscop săptămânal 3-9 Ianuarie 2022. Zodia Vărsător

Poziția planetelor, scoate în evidență faptul că la serviciu sunt niște zile mai lejere, în care nu are foarte mult de lucru. În așa mod, au mai mult timp la dispoziție pentru familie sau persoană iubită. În prima parte a săptămânii, zodia Vărsător poate resimte unele limitări financiare, din cauza unor bani care nu au ajuns în cont la timp. Din fericire, până la final de săptămână, această problemă dispare și pot apărea câteva propuneri interesante pentru a face bani suplimentari.

Astrologii spun că leii se pot confrunta cu o oboseală excesivă și dureri de cap. De asemenea, mare atenție la drum în cazul în care conduceți o mașină.

Zodia Pești

Astrologii spun că în această săptămână, Peștii muncesc și se odihnesc în același timp. Au parte de câteva zile foarte frumoase și speciale datorită locului și oamenilor care îi înconjoară. Poziția planetelor mai arată că la început de săptămână, pot avea noroc la bani și într-un moment destul de neașteptat beneficiază de o sumă de bani. Iar la locul de muncă apar schimbări, care o să-i placă.

La capitolul sănătate, poziția planetelor arată niște probleme cu digestia, care trebuie rezolvate destul de repede. Nu vă puteți permite să vă îmbolnăviți în această perioadă.

Citește și: Ce cadou își dorește fiecare zodie? Idei pentru cei care vor să uimească o persoană

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *