joi, februarie 22, 2024

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Cele mai geloase zodii. Nu sunt gata să-și împartă partenerul cu nimeni. Mereu vor fi cu ochii pe el

Cele mai geloase zodii. Când suntem îndrăgostiți de cineva, trecem prin tot felul de stări. Gelozia fiind adesea una predominantă. Ai impresia că ești gata să faci orice cu persoana care doar i-a spus un compliment partenerului tău.

Cele mai geloase zodii

Emoțiile trebuie de ținut mereu în frâu. Însă pentru a lucra asupra unei probleme, trebuia inițial de a o recunoaște. Iată care sunt zodiile ce simt mereu gelozia când sunt într-o relație.

Zodia Vărsător

Nu mai este un secret pentru nimeni că orgoliosul Vărsătorului este dispus să facă orice pentru a se lăuda cu atuurile sale. însă dacă printre acestea te numeri şi tu, lucrurile se pot complica.

Chiar dacă nativii din această zodie sunt persoane independente, în lipsa unor dovezi concrete ale afecţiunii persoanei iubite, ei pot deveni suspicioşi şi se pot îndepărta. De aceea, trebuie să fii sincer cu nativul din zodia Vărsător, dar să fii dispusă să îl şi lauzi uneori, pentru a-i hrani orgoliul şi a-l face să se simtă mândru.

Zodia Scorpion

Cu toate că Scorpionii sunt persoane extrem de sensibile, dispuse să trăiască o viață liniştită, fără complicaţii, alături de persoana iubită, se pare că, la cea mai mică bănuială, nativul acestei zodii se transforma într-un adevărat detectiv, dispus să elucideze misterul care, de multe ori, nu există.

Citește și: Zodii feminine considerate cele mai bune amante. Bărbații spun că sunt cele mai capabile la pat
Cele mai geloase zodii. Zodia Taur

Dacă eşti născut sub acest semn zodiacal sau ai prieteni Taur, ai remarcat, desigur, cât de repede se pot aprinde când vine vorba de persoana iubită.

Într-adevăr, Taurul este o zodie ceva mai dificilă, care nu face excepţie nici în dragoste. Nativii din această zodie pot fi foarte suspicioşi şi pot cere chiar adevărate demonstraţii când se simt nesiguri. De aceea, este bine să încerci să eviţi să le oferi motive care să-i facă să izbucnească.

Zodia Fecioară

O zodie aparent calmă, nu însă şi dacă luăm în calcul sfera relaţiilor. Cu toate că nu sunt cei mai fideli parteneri, au pretenţii mari de la persoana iubită şi se aşteaptă la declaraţii de dragoste. În cazul în care nu reuşeşti să le atingi aşteptările, este posibil să te loveşti de gelozia acestor nativi.

Citește și: Cum îți gestionezi bugetul, în funcție de zodie? Astrologii pot caracteriza fiecare nativ în parte
Zodia Balanță

Cum era de aşteptat, cei născuţi în această zodie sunt dependenţi de atenţia pe care le-o oferă partenerul şi, de asemenea, nu trec cu vederea niciun fel de minciună. Ai grijă, aşadar, ce spui, fiindcă nativul din această zodie este capabil să mute munţii din loc, în cazul în care are anumite dubii.

Citește și: Cupluri de zodii care nu sunt compatibile. Au zero șanse să fie împreună

6 comentarii la „Cele mai geloase zodii. Nu sunt gata să-și împartă partenerul cu nimeni. Mereu vor fi cu ochii pe el

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *