joi, februarie 22, 2024

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Piatra care ți se potrivește în funcție de zodie. Îți aduc norocul și dragostea

Piatra care ți se potrivește. Pietrele și cristalele nu au doar aspecte estetice, dar au și beneficii energetice și curative extraordinare. Iar pentru a ne putea bucura din plin de aceste aspecte, trebuie să cunoaștem cu exactitate, care sunt pietrele ce ni se potrivesc, în funcție de semnul zodiacal.

Piatra care ți se potrivește.

Mai jos vor fi prezentate pietrele care pot fi oferite nativului născut sub semnul zodiacal, care îl reprezintă.

Zodia Berbec

Berbecii au mai mult decât o singură piatră prețioasă cu proprietăți extraordinare. Acesta, fiind un semn de foc, i se potrivesc cristale și pietre prețioase de culoare roșie. Acestea fiind: coralul, rubinul, piatra de Carneol, piatra de Jasp Roșu și piatra de Granat.

Zodia Taur

Taurilor li se potrivesc pietrele de culoare verde. Cea mai semnificativă piatră pentru acest nativ este Smaraldul. Dar mai sunt și alte pietre cu nuanță verde cu proprietăți benefice. Acestea sunt: piatra de Turmalină, Jadul Verde.

Citește și: Zodii feminine considerate cele mai bune amante. Bărbații spun că sunt cele mai capabile la pat
Zodia Gemeni

Piatra norocoasă a Gemenilor este Topazul. Acesta îi poate aduce noroc în orice domeniu. Beneficii purtătorului mai pot aduce și pietrele: Citrinul, piatra de Agat.

Zodia Rac

Pentru cei născuți sub semnul zodiacal Rac, Perla este considerată piatra de totem. Aceasta fiind cea care îi poartă norocul și protejează purtătorul de necazuri. Totodată se potrivește bine Racilor și Piatra Lunii.

Citește și: Cum îți gestionezi bugetul, în funcție de zodie? Astrologii pot caracteriza fiecare nativ în parte
Piatra care ți se potrivește. Zodia Leu

Piatra norocoasă a Leilor este Diamantul. Are proprietăți estetice extraordinare, dar și o energie nemaipomenită. Diamantul regenerează, purifică și oferă vitalitate celui care îl poartă.

Zodia Fecioară

Luând în considerație faptul că Fecioarele sunt firi sensibile și boeme, acestea au și două pietre cu proprietăți deosebite, care le poate susține din punct de vedere emoțional. Safirul și Ametisul se potrivesc de minune persoanelor născute sub semnul zodiacal Fecioară.

Citește și: Cupluri de zodii care nu sunt compatibile. Au zero șanse să fie împreună
Piatra care ți se potrivește. Zodia Balanță

Piatra car îi va purta noroc nativului Balanță este Cuarțul roșu. Dar, totodată, mai sunt și alte cristale cu proprietăți uimitoare pentru această zodie. Acestea sunt: Turmalina, piatra de Malahit, Opalul. Ele permit păstrarea echilibrului, dar și descoperirea propriei persoane.

Zodia Scorpion

Scorpionii au aceeași piatră ca și Berbecii, care îi va purta norocul. Rubinul este considerată o piatră nobilă care se potrivește excelent persoanelor cu minte ascuțită. Totodată, Scorpionii pot purta piatra de Carneol și Jasp Roșu.
Zodia Săgetător

Săgetătorii adesea sunt mai puțin echilibrați în comparație cu alte zodii. Sunt indeciși în alegerile pe care le fac, dar și în sentimente. Din acest motiv, au nevoie de o piatră care îi va ajuta moral și spiritual. Acestea sunt: Acvamarinul și Safirul.

Zodia Capricorn

Acestui nativ i se potrivesc pietrele care au o culoare mai închisă sau cele care au beneficii energetice mărețe. Printre pietrele cu astfel de caracteristici sunt: cuarțul fumuriu, onix Negru.

Citește și: În ce anotimp ar trebui să te căsătorești, în funcție de zodie. Află ce spun stele despre nunta ta
Piatra care ți se potrivește. Zodia Vărsător

Raționalitatea mai întâi de toate. Este bine să-ţi urmezi inima, dar este greşit să-ţi trimiţi creierul în vacanţă atunci când te îndrăgosteşti. Iubirea cere şi un procent important de raționalitate şi practică.

Zodia Pești

Piatra totem pentru zodia Pești este Ametisul. Această piatră îi va permite nativului Pești să găsească stabilitate în jurul său, dar și echilibru și control în propriile emoții.

Citește și: Zodii îndrăznețe și zodii timide. Care sunt cei mai curajoși nativi?

23 de comentarii la „Piatra care ți se potrivește în funcție de zodie. Îți aduc norocul și dragostea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *