sâmbătă, decembrie 2, 2023

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Horoscop săptămânal 17-23 Ianuarie 2022. Vărsătorii se vor axa pe partea sentimentală, iar Leii vor avea mai multe motive de bucurie

Horoscop săptămânal 17-23 Ianuarie 2022. Este o săptămână cu multe noutăți și schimbări legate de viața personală a multor nativi din zodiac. Astrologii menționează că Leii și Racii au motive să se bucure, iar Fecioarele au noroc la dragoste.

Horoscop săptămânal 17-23 Ianuarie 2022.

Află aici, ce au pregătit stelele pentru săptămâna 17-23 Ianuarie 2022, conform zodiei tale. Dacă îți cunoști ascendentul, ar fi mai bine să-i citești horoscopul lui și apoi pe cel al zodiei tale.

Zodia Berbec

Berbecii își vor găsi curajul să încerce ceva nou în această săptămână și nu mai sunt atât de timizi, când vine vorba de dragoste. Poziția planetelor mai arată că în prima parte a săptămânii poate apărea o persoană în viața lor, care le va pune mai multe obstacole. Este foarte important să își dea seama cine este acel om. Iar în a doua parte a săptămânii, poate avea noroc la bani și o sumă frumoasă o să ajungă în buzunarul lor.

La capitolul sănătate, totul merge bine, dar poziția planetelor subliniază că este foarte important să renunțe la niște vicii, fiindcă lucrurile se pot schimba radical.

Zodia Taur

Această săptămână va fi chiar bună și productivă pentru zodia Taur, pentru că simt că schimbările sunt foarte aproape de ei. În prima parte a zilei, descoperă o nouă modalitate de a face bani. Și chiar cunoaște noi oamenii, care îi pot recomanda ceva la capitolul financiar. De asemenea, în cadrul unui proiect sau eveniment, Taurii pot să să se evidențieze cu câteva idei.

La capitolul sănătate, lucrurile merge mai bine, în special dacă ați suferit ceva timp în urmă de o afecțiune. Nu uitați să vă echilibrați emoțiile, pentru a nu vă stresa în zadar.

Citește și: Zodii norocoase la bani în 2022. Investițiile pe care le fac, vor fi profitabile, iar banii pe care îi au în conturi, se vor dubla
Zodia Gemeni

Gemenii amână multe lucruri în această săptămână, din cauza unor oamenii sau din cauza sănătății. Este o perioadă în care se va concentra pe problemele legate de familie și nu vor avea timp suficient pentru propriile nevoi. În a doua jumătate a săptămânii, lucrurile se limpezesc și chiar pune capăt unei responsabilități. Aceasta nu-i aduce nici plăcere și nici banii de care are nevoie.

Astrologii spun că această zodie nu va avea probleme legate de sănătate în  această perioadă, dar organismul lor are nevoie de mai mult lichid. Mare atenție la cantitatea de zahăr consumat zilnic!

Zodia Rac

Racii au motive să se bucure, fiindcă obțin ce își doresc în această perioadă pe plan profesional. Racii au suficiente argumente și motive de ce trebuie să fie el pe primul loc. Astfel, în această săptămână scoate la iveală multe informații ascunse. În a doua parte a săptămânii, poate lua o decizie spontană de a pleca într-o excursie, călătorie sau vacanță cu niște persoane apropiate.

Iar la capitolul sănătate se pot evidenția cu o imunitate foarte bună, pentru că trec rapid peste o afecțiune.

Citește și: Zodiile feminine care vor fi cerute în căsătorie în 2022. Astrologii spun care sunt zodiile care vor avea inelul pe deget
Horoscop săptămânal 17-23 Ianuarie 2022. Zodia Leu

Leii au motive să se bucure în această săptămână, întrucât pot vedea niște oamenii, cu care de foarte mult timp nu s-au văzut și discutat. De asemenea, chiar de la început de săptămână pot apărea câteva oportunități legate de un job. Sau o muncă, care le poate aduce un venit mai mare sau suplimentar. De asemenea, la final de săptămână s-ar putea să călătorească împreună cu niște oamenii de la care au multe de învățat.

Stelele arată că sunt niște șanse de a trece printr-un accident, dar care nu o să-i afecteze grav sănătatea. Cu toate acestea, nu ar încurca să fiți mai atenți atunci când faceți diferite activități fizice.

Zodia Fecioară

Astrologii menționează că în această săptămână, Fecioarele au noroc la dragoste și au toate șansele să cucerească persoana pe care a pus ochii. În cazul nativilor singuri, astrologii spun că sunt extrem de seducători și atrăgători. De asemenea, știu să vorbească și să scoată în evidență cele mai bune calități. Iar cei care deja fac parte dintr-un cuplu, astrele arată că pot să descopere ceva foarte interesant la partenerul de viață. Sau chiar va încerca să vă impresioneze printr-un gest.

La capitolul sănătate, Fecioarele trebuie să acorde mai multă atenție alimentație, deoarece organismul lor are nevoie de o cantitate mai mare de vitamine și minerale în această perioadă.

Citește și: Horoscop anual 2022. Două zodii își vor schimba viața radical, iar un nativ are șansa să găsească mai mult decât a pierdut în anul precedent
Horoscop săptămânal 17-23 Ianuarie 2022. Zodia Balanță

Este o săptămână extrem de productivă și plină de schimbări, atât la capitolul profesional, cât și în viața personală. Poziția planetelor arată că în prima jumătate a săptămânii, Balanțele primesc o noutate legată de serviciul lor sau chiar șefii pot aduce o modificare în orarul lor. De asemenea, în a doua parte a săptămânii, Balanțele pot primi o propunere din partea unei persoane pe care o simpatizează foarte mult.

Poziția planetelor arată că Balanțele au o sănătate destul de puternică în această săptămână și tot datorită alimentației bogate în vitamine. Cu toate acestea, ar fi bine să fiți mai atenți atunci când ridicați greutăți.

Zodia Scorpion

Este o perioadă mai dificilă pentru zodia Scorpion, întrucât s-au adunat mai multe treburi de făcut prin casă, dar și la serviciu. Din fericire, această zodie este ajutată de mai mulți oamenii și lucrurile se mișcă mai repede. Astrele mai subliniază faptul că pot interveni mici schimbări în viața intimă și acest lucru, fără îndoială o să vă placă. Iar în a doua jumătate a săptămânii, poate primi o surpriză de la șefi legată de salariu sau de niște responsabilități.

Este o săptămână destul de stresantă pentru zodia Scorpion, din acest motiv, s-ar putea să aibă dureri de cap la final de săptămână.
Zodia Săgetător

Este o perioadă destul de liniștită pentru zodia Săgetător, fiindcă nu are noi responsabilități pe umerii lor și au mai mult timp liber. Astrologii nu exclud faptul că Săgetătorii vor lua o decizie spontană. Aceasta poate fi de a pleca într-o călătorie sau mică vacanță până la final de săptămână. De asemenea, astrologii mai observ niște modificări la capitolul dragoste, care o să-i afecteze viitorul sau poate chiar o să-i schimbe câteva planuri.

Astrele scot în evidență faptul că Săgetătorii se pot confrunta cu o oboseală excesivă și dureri de cap. De asemenea, mare atenție la drum în cazul în care conduceți o mașină.

Zodia Capricorn

În această săptămână, Capricornii muncesc și se odihnesc în același timp. Au parte de câteva zile foarte frumoase și speciale datorită locului și oamenilor care îi înconjoară. Stelele mai arată că în prima parte a săptămânii, pot avea noroc la bani și într-un moment destul de neașteptat beneficiază de o sumă de bani. Iar la locul de muncă apar schimbări, care o să-i placă și poate chiar o să aibă mai mult timp liber.

La capitolul sănătate, astrologii spun că pot apărea niște probleme cu digestia, care trebuie rezolvate destul de repede. Nu vă puteți permite să vă îmbolnăviți în această perioadă.

Citește și: Zodiile care se vor îndrăgosti în IARNA 2021-2022. Este o perioadă magică și plină de dragoste pentru câțiva nativi
Horoscop săptămânal 17-23 Ianuarie 2022. Zodia Vărsător

Astrologii menționează că Vărsătorii în această perioadă se axează mai mult pe partea sentimentală. Acesta este singurul capitol unde situația este ușor precară. Chiar în prima parte a săptămânii, Vărsătorii pot afla lucruri la care nu se așteptau niciodată să-i definească sau să fie nevoiți să facă față. Iar în a doua parte a săptămânii, stabiliți niște planuri concrete legate de o vacanță, călătorie sau eveniment.

Este o săptămână în care Vărsătorii pot trece prin niște accidente, care le pot afecta sănătatea. Este foarte important să fie mai atent atunci când conduce o mașină sau face activități fizice.

Zodia Pești

În această perioadă, atenția Peștilor se va concentra în jurul subiectelor ce privesc familia și cei dragi. De asemenea, pot avea de depășit obstacole, care îi complică viața în ultima perioadă. Cu toate acestea, la final de săptămână, planetele le dau Peștilor suficientă energie ca să ducă până la capăt o treabă de care s-a apucat de ceva timp. Iar la locul de muncă, pot apărea mici conflicte din cauza unor responsabilități, de care zodia Pești nu trebuie să țină cont.

Astrologii spun că Peștii nu vor mai avea probleme de sănătate, dar se pot simți destul de obosite din cauza muncii, care nu se mai termină.

Citește și: Ce cadou își dorește fiecare zodie? Idei pentru cei care vor să uimească o persoană

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *