Horoscop Urania 15-21 ianuarie 2022. Soarele va intra în zodia Vărsătorului și planetele aduc surprize pentru fiecare zodie

Horoscop Urania 15-21 ianuarie 2022. Săptămânal, Urania prezintă previziunile astrale pentru următoarea săptămână. Detaliat vorbește despre fiecare zodie în parte și dă sfaturi utile.

Horoscop Urania 15-21 ianuarie 2022

În această săptămână, Urania spune ce șanse ai în săptămâna ce urmează și ce probleme medicale pot apărea, conform libertatea.ro

Zodia Berbec

Persoanele născute în zodia Berbec vor primi unele vești care îi vor bucura sufletul. Unele din ele vor obliga Berbecul să se concentreze asupra unor momente din viața lor. Spre final de săptămână, acest nativ va simți un val de lene, care-l va doborî. Prin urmare, trebuie să vă luați în mâini și să fiți stăpâni pe propriul corp.

Zodia Taur

În prima parte a săptămânii, Taurii vor avea unele probleme financiare. Vor trebui să cheltuie bani pe ceva ce nu le convine. Unii nativi s-ar putea să aibă câteva momente importante pe parcursul acestei săptămâni. Vor avea parte de întâlniri și discuții serioase. Urmează o perioadă plină de schimbări pe plan personal.

Citește și: Zodii norocoase la bani în 2022. Investițiile pe care le fac, vor fi profitabile, iar banii pe care îi au în conturi, se vor dubla
Zodia Gemeni

Gemenii vor simți un amestec de stări în această perioadă. Vor fi preocupați la locul de muncă, dar liniștiți pentru familie și casă. În această săptămână, Gemenii vor dori să se manifeste și să se afirme ca lider. Nu se vor baza pe improvizație și vor fi pregătiți pentru orice situație imprevizibilă.

Zodia Rac

Racii vor avea unele dezbateri la locul de muncă cu colegii. Din motiv că fiecare are opinie diferită, o confruntare verbală este inevitabilă. Pe plan sentimental, vor afla unele adevăruri de la a doua jumătate. Vot fi puși în fața unei realități de care vor trebui să țină cont.

Citește și: Zodiile feminine care vor fi cerute în căsătorie în 2022. Astrologii spun care sunt zodiile care vor avea inelul pe deget
Horoscop Urania 15-21 ianuarie 2022. Zodia Leu

Acest nativ va avea unele situații tensionate atunci când nu va mai ști ce să mai creadă despre un prieten. Întâmplările din viața curentă vor scoate în evidență comportamentul și atitudinea unor persoane din jur. Astfel, Nativul Leu își va da seama cu adevărat, ce cerc de prieteni și cunoscuți are.

Zodia Fecioară

În această săptămână, Fecioarele se vor dedica carierei și propriei imagini. Vor fi gata pentru multe lucruri pentru a-și proteja imaginea proprie. Vor auzi despre ei unele posibile bârfe și invenții nefondate, care nu trebuie să dispere pe Fecioare. Țineți minte, că alături aveți persoane care vă vor susține mereu.

Citește și: Horoscop anual 2022. Două zodii își vor schimba viața radical, iar un nativ are șansa să găsească mai mult decât a pierdut în anul precedent
Horoscop Urania 15-21 ianuarie 2022. Zodia Balanță

Balanțele vor avea un sentiment de nesiguranță, datorită faptului că vor fi nevoite să declare un adevăr. Totodată, acest nativ va fi predispus să găsească minusurile și erorile care se întâmplă în jur. Veți reacționa dur și impulsiv la unele critici din partea unor membri ai familiei. Însă, nu trebuie să jigniți pe nimeni, căci aceștia vă vor doar bine.

Zodia Scorpion

În prima parte a săptămânii veți primi mai multe sfaturi inutile și fără rost. Încercați să evitați cât mai mult persoanele care încearcă să pară ceea ce nu sunt de fapt. Gândiți mai liber și veți da dovadă de o persoană deschisă la lucruri noi și care nu se teme de nimic.
Zodia Săgetător

Acest nativi s-ar putea să afle o informație care va destabiliza relația cu partenerul de viață. Fiți atenți la declarațiile pe care le fac unele persoane. Încercați în această perioadă să ascultați mai  mult și să analizați absolut tot ce auziți. Nu evitați locurile de care vă temeți. Fiți mai îndrăzneți.

Zodia Capricorn

Pe Capricorni îi așteaptă mai multe neînțelegeri la locul de muncă. Toate acestea nu vor avea un caracter serios și vor avea la bază niște mărunțișuri. La mijlocul săptămânii, veți avea unele evenimente care se vor produce extrem de repede. Nu ratați nici o șansă de a câștiga bani în plus.

Citește și: Zodiile care se vor îndrăgosti în IARNA 2021-2022. Este o perioadă magică și plină de dragoste pentru câțiva nativi
Horoscop Urania 15-21 ianuarie 2022. Zodia Vărsător

Vărsătorii vor avea o săptămână plină de emoții. Nativii tineri se vor ciocni de unele probleme cu partenerul, din motivul lipsei de experiență.Unele evenimente bizare vă așteaptă la mijlocul săptămânii. Acestea vor avea o influență majoră asupra voastră, fapt care va provoca un dezechilibru emoțional.

Zodia Pești

În prima parte a săptămânii, Peștii vor avea mai multe dispute cu membrii familiei. Vor avea o stare mai enervată și o atitudine subiectivă. A doua parte a săptămânii va trece mai ușor pentru nativii din zodia Pești. Aceștia vor fi predispuși la câștiguri bănești. Astfel, veți reuși să vă faceți mai multe rezerve și resursele financiare vă vor bucura.

Citește și: Ce cadou își dorește fiecare zodie? Idei pentru cei care vor să uimească o persoană

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *